Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, narta είπε

@Fulgore εισαι εδω? 😂😂😂

Μονο και μονο επειδη ηθελες την 2080.

Κοψε λασπη ριξτα σε μια 1080ti και εισαι αρχοντας. Και σου μενουν και για σουβλακια για ενα 3μηνο 🤣

Έλα ρε κόλλησες με τον Fulgore. Έχει πάρει την EVGA 1080Τι.

Δημοσ.

+35-40% απο ότι βλέπω. Ακόμα και στις ίδιες τιμές με τις αντίστοιχες τις προηγούμενης γενιάς να έρχονταν, νομίζω θα έπρεπε να πέσει κράξιμο. Με αυτές τις τιμές και που τις συζητάμε, χάρη τους κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτι τέτοιο θα γίνει..

Χθες έκραζες τις Pascal όμως τελικά κατάλαβες ότι άνθρακας ο θησαυρός. Πάρε μια 1080ti και παίξε τα παιχνίδια σου και άσε τη nvidia στον κόσμο της. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Χθες έκραζες τις Pascal όμως τελικά κατάλαβες ότι άνθρακας ο θησαυρός. Πάρε μια 1080ti και παίξε τα παιχνίδια σου και άσε τη nvidia στον κόσμο της. 

Στην 2080Ti θα πάω αφού όπως έχω πει θα μου κοστίσει ~750 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Έλα ρε κόλλησες με τον Fulgore. Έχει πάρει την EVGA 1080Τι.

Πλακα κανω με τον συγκεκριμενο. Φανατικος ειναι ο Psycho που παλι και αυτος ψιλοαναγουλιασε σημερα θελω να πιστευω  δεν το βαζει κατω λογο monitor.

Βεβαια ο Πετσινος ειχει απολυτο δικιο σε ενα πραγμα: Next gen gpus are far away.... 🤣

Επεξ/σία από narta
Δημοσ.

To είπα πριν μερικές μέρες, όσοι πήραν EVGA GTX1080Ti μαζί με PSU της προσφοράς τώρα το γλεντάνε.

Όσοι πούλησαν GTX1080Ti για να πάρουν RTX2080 πρέπει να είναι έτοιμη να τον κόψουν φέτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στην 2080Ti θα πάω αφού όπως έχω πει θα μου κοστίσει ~750 ευρώ.

Θέλεις να  μου πάρεις και μένα δύο γιατί μόνο με sli θα αξίζουν

Επεξ/σία από birel-motosport
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Πλακα κανω με τον συγκεκριμενο. Φανατικος ειναι ο Psycho που παλι και αυτος ψιλοαναγουλιασε σημερα θελω να πιστευω  δεν το βαζει κατω λογο monitor.

Όχι λόγω monitor, αλλά επειδή θα μου βγει πολύ πιο φτηνά. 1300+ δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω ποτέ για GPU.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Με 30 FPS?και αν??

Let me rephrase that: Υπαρχουν πολλοι που θα θαμπωθουν απο την θεωρια και την προοπτικη RTX ON

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...