d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η κορυφαία GPU αυτή τη στιγμή είναι η RTX2080Ti, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό. Αν μπορείς να δώσεις με άνεση τα 1300-1500 που ζητάει και θες το απόλυτο, δώστα. Υπάρχουν και άτομα που μπορούν να τα δώσουν με άνεση αλλά δεν το κάνουν γιατί έχουν σπαστεί με την NGreedia. Εντάξει και η RTX2080 δεν λες ότι έχει γήινη τιμή, τα 900-1000 για καλή υλοποίηση εγώ τουλάχιστον δεν τα λέω γήινα για 104 τσιπ απλά οκ η Ti είναι ένας μισθός Ελλάδας ακόμα. Αν κάποιος θέλει κάτι καλό αλλά και να μην τα σκάσει χοντρά, η μόνη λύση είναι στα μεταχειρισμένα, διαφορετικά θα πρέπει να ''ξηλωθεί''. Να και καποιος που το επιασε και δεν το βλεπει βαμμενα.. Μα την μπαναγια θα μοιρασω αριστερα και δεξια οπως και εχω κανει ηδη λεφτα σε αυτους δεν τα δινω.. Αν παντως επερνα τωρα GPU με βαση τα δικα μου δεδομενα και δεν ειχα 1080Ti θα επερνα σιγουρα μια 2080 σε λιγο καλυτερη τιμη απο αυτη του πλασαρισματος της αυτη τη στιγμη σε πολλα ελληνικα μαγαζια και υλοποιησεις σαφως και ειναι η καρτα να παρεις αν αγοραζεις τωρα.. Τοσα απλα ειναι τα πραγματα για εμενα τουλαχιστον προσωπικα δεν ειναι τοσο οικονομικο το θεμα οσο θεμα αγανακτησης.. Εχω σπρωξει δυο χιλιαρικα παλι σε ενα μηνα σε τεχνολογια αλλα σε αυτους δεν θα τα δωσω.. Απο την αλλη δεν θα κατσω να την πω στον Κωστα και στο Γιαννη που τις πηραν φυσικα και να προσπαθησω να κανω discredit την δεδομενα καλυτερη καρτα της αγορας. Προφανως και ειναι η καλυτερη, το ζητημα ειναι αν κρινει ο καθεις και πιστευει οτι τα λεφτα που στοιχιζει αξιζουν την δεδομενη στιγμη ή οχι και επισης και αν η σταση της Ngreedia τους εχει πεισμωσει ή οχι.. Και προφανως ηδη εχω μπλοκαρει τα φανμποις και μονο που βλεπω τα ποστς τους τζαμπα ωρα σπαταλαω.. Και προφανως οταν μιλαγαμε καποιοι απο την παρουσιαση οτι θα βγουν παιχνιδια που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα τρεχει σε 4k @ 60 fps και ειναι κοινη λογικη καποιοι κολλημενοι γελαγαν γιατι πιστευαν οτι πηραν το holy grail στα χερια τους.. Απλοι υπολογισμοι ειναι παιδια δεν μιλαμε για καμια επιστημη.. 8 ώρες πριν, Spartan117 είπε Witcher 3 σε 4Κ για core, Overwatch σε 4K για mem. Για κάποιο λόγο το Overwatch αν δεν έχεις 100% σταθερές μνήμες τα παίζει τελείως μετα απο 2-3 games. Ωστε παιζεις overwatch; Η στο σφυριξανε; 😛 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 6
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εγώ θα ξανά πω ότι αξίζει περισσότερο να αναβαθμίσεις σε g sync οθόνη πάρα σε 2080 4
icenex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ θα ξανά πω ότι αξίζει περισσότερο να αναβαθμίσεις σε g sync οθόνη πάρα σε 2080 Μην σου πω να παρεις και οικιακη βοηθο με αυτα τα λεφτα. ps. Daydr33m3r την μπαναγια δεν θα την ξαναναφερεις στο φορουμ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από icenex
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ θα ξανά πω ότι αξίζει περισσότερο να αναβαθμίσεις σε g sync οθόνη πάρα σε 2080 Εξαρτάται τι GPU έχεις τώρα. Από 1080Ti πάντως δεν πας σε 2080, το ότι το κάνατε κάποιοι δεν σημαίνει ότι αξίζει κιόλας. Από 1070/1080 είναι μια πολύ καλή αναβάθμιση. Όσο για το G-Sync monitor, είναι κάτι που πραγματικά χάνουν όσοι δεν το έχουν. Σ' αυτό το βίντεο φαίνεται η διαφορά του G-Sync με το V-Sync, χώρια το input lag του V-Sync. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Θα δείξει, στις 10 series τα είχαν σκατώσει με το σύστημα ψύξης. Δεν ξερω για 1070/1080,αλλα στην 1080ti τα πηγε περιφημα η ftw. Πατο με την κυριολεκτικη εννοια επιασε πχ η Zotac και βλεπω φετος η απλη Amp 2080 συνεχιζει το κακο design απο την 1080ti περυσι. Τωρα για την Strix δεν ξερω σε 2080ti τι παιζει,αλλα σε 2080(οπως και περυσι σε 1080ti)ειναι για αλλη μια φορα κορυφη και μια κατηγορια(σαν συστημα ψυξης/αισθητικο κομματι)μονη της. Και η 2070 για οποιον ειναι μεταξυ καινουργιας 1080 και 2070 δειχνει να ειναι τιμια(για RTX δεδομενα)σε τιμη γυρω στα 500-550παντα,αν και με ψιλο προβληματιζει πως θα αποδιδει αργοτερα με το RT On,μιας και ειναι η πιο αδυναμη της σειρας.
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εδώ η 2080 Ti και φαίνεται να μην την παλεύει σε κάποιες καταστάσεις και χωρίς RT, τι να κάνει η 2070;
optimus prime Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειναι μονο η καρτα που παιζει ρολο μονο.. Πολλοι devs σχεδιαζουν την εφαρμογη στα παιχνιδια τους με βαση 8core επεξεργαστες... Στα υπ'οψην αυτο για τους Rtx On enthusiasts..
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ούτε το 3DMark με το ray-tracing δεν έχουν βγάλει ακόμα, τι σκατά κάνουν..
_Theo_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Παιδια στο Αμαζον Ιταλίας EVGA RTX 2080 FTW3 Ultra στα 879 ευρω ! ακομα μη διαθεσιμα βεβαια αναφερει αλλα σουπερ τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα αμαζον (1000+) .. και μιλαμε για την κορυφαια υλοποιηση της 2080 και με RGB Geforce RTX logo στο πλαι Προλαβαινω να ακυρωσω την Gigabyte Gaming OC ? Τσάμπα πράμα! Μου παίρνεις και εμένα μια και θα σου δώσω τα χρήματα αργότερα!😀 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από _Theo_
Zaknafein Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Πολλοι devs σχεδιαζουν την εφαρμογη στα παιχνιδια τους με βαση 8core επεξεργαστες... Source ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Source ; Και να μην γινεται ηδη θα το κανουν σιγουρα στο μελλον οταν το 100% της AMD χρησιμοποιει 6+ πυρηνες και κανα 50% της Intel...
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και να μην γινεται ηδη θα το κανουν σιγουρα στο μελλον οταν το 100% της AMD χρησιμοποιει 6+ πυρηνες και κανα 50% της Intel... Αυτο ποτε δεν προκειται να γινει,ειδικα αν σκεφτεις τι hardware υπαρχει εκτος των αλλων και στα ετοιμα pc ή φυσικα στα gaming laptops που πωλουνται δεξια και αριστερα καθαρα απο πλευρας συμφωνιων μεταξυ των εταιρειων. Κυριως Intel και nvidia βλεπεις μεσα και φανταζομαι οτι μεχρι και του χρονου αυτο το πραγμα θα βλεπουμε στην πραξη. Και με τις RTX θα βελτιωθει αργοτερα η κατασταση απο πλευρας διαθεσιμοτητας,γιατι θα αρχισουν να κραζουν την nvidia και οι εταιρειες που φτιαχνουν ετοιμα pc οπως Origin,HP Omen,Dell Alienware,Acer κλπ
Πέτρος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ούτε το 3DMark με το ray-tracing δεν έχουν βγάλει ακόμα, τι σκατά κάνουν.. Με δεδομένο ότι υπάρχει και λειτουργεί (για αυτούς) τόσο καιρό...είτε το nerfάρουν επειδή πρεβλέπεται κλάμα μέχρι οδυρμού και λιποθυμίας, για όλες ανεξαιρέτως τις GPU, είτε κάτι περιμένουν από την MS. Από όσο βλέπω, δεν υπάρχει σχετική καταχώρηση σε οποιαδήποτε σειρά οδηγών, οπότε ακόμα βλέπουμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ίσως καθυστερούν γιατί η M$ έχει κάνει παύση της 1809(RS5) λόγω bugs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις