Warlord1981 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια στο Αμαζον Ιταλίας EVGA RTX 2080 FTW3 Ultra στα 879 ευρω ! ακομα μη διαθεσιμα βεβαια αναφερει αλλα σουπερ τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα αμαζον (1000+) .. και μιλαμε για την κορυφαια υλοποιηση της 2080 και με RGB Geforce RTX logo στο πλαι Προλαβαινω να ακυρωσω την Gigabyte Gaming OC ? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Warlord1981
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια στο Αμαζον Ιταλίας EVGA RTX 2080 FTW3 Ultra στα 879 ευρω ! Η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι ψιλο αγνωστη ακομα απο πλευρας επιδοσεων σε σχεση με αλλες καρτες οπως της Gigabyte γιατι ολο μη διαθεσιμη την βλεπω στο Ευρωπαικο site της evga και μαλλον γιαυτο στους reviewers εστειλε την φθηνοτερη XC. Σαν τιμη ειναι super αν σκεφτεις οτι ειναι 100ευρω κατω απο το επισημο site,βεβαια η διαθεσιμοτητα αγνωστη. https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2287-KR Προσοχη μονο γιατι πρεπει να ειναι αρκετα ογκωδης η συγκεκριμενη. Υποθετω οτι ειναι εκδοση που ειχαν εξ αρχης σκοπο να κυκλοφορησουν αργοτερα οπως εκανε η Gigabyte με την Extreme που ακομα δεν ειναι διαθεσιμη. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 1
Strategos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να δω πότε θα σκάσει επιτέλους το RTX/DLSS patch για το SotTR, ούτε ETA δεν έχουν δώσει.. Αυτή την στιγμή με τα μέχρι ως τώρα δεδομένα το Ray Tracing για αυτo το gen is just a gimmick(λόγο fps που θα πιάνει) και ουσιαστικα στα ίδια λευτά πάιρνεις το ιδιο perfomance per dollar που παίρνεις και απο των 2 ετών Pascal(με τις τιμές που έχουν πάει τώρα). Όλο το παιχνίδι αν αξίζει η μετάβαση θα φανεί απο το DLSS αν δώσει το +30% που υπόσχεται, αν θα έχει το αποτέλεσμα που υπόσχετε και αν μπει απο όλους τους developers. Αν ναι σε συνδιασμό με τα lower temps με την ταυτόχρονη χρήση tensor cores θα ειναι big deal. Και ναι δεν πιστεύω ότι η nvidia θα βγάλει μέσα στο 19 καινούργιο πυρήνα 7nm, αμφιβάλω καν αν θα προλάβει η AMD να βγει consumer 7nm το 19. Λογικά θα γίνει απο AMD κάποια ανακοίνωση τον Γενάρη ίσως βγάλει και κάποιο boosted vega για τώρα σε συνδιασμό με ανακοίνωση για το 7nm consumer το οποίο πρακτικά θα το δούμε στη καλύτερη Δεκέμβρη του 19. Η nvidia ακόμα και αυτό να γίνει δεν θα βγάλει άλλη σειρά μιας και θα έχει το κοινό της όπως και την εποχή 680/780 με 290x/7970 που η nvidia επαιζε πιο ακριβά παροτι πουλούσε ένα φουρνάκι με μηδέν απόδοση. Οπότε απο nvidia για το 19 περιμένω price drops και όχι άλλη σειρά, λογικα θα βγάλει 2060(ίσως να νε 1070ti rebranded ίσως και πετσοκομένο Turing των 4GB) και φοβάμαι το σενάριο για Titan Τuring 1500$MSRP. Αυτό που πρέπει να γκρινιάξουμε όλοι είναι ότι πρέπει να πέσει κάποιο βάρος στο PC gaming και να βγουν περισσότεροι τίτλοι focused στο PC και λιγότεροι console only γιατι καλες οι επιδώσεις αλλά να υπάρχει και κάτι να παίξεις με αυτές...!!
ssd93 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 7:37 ΜΜ, optimus prime είπε Δυστυχως αδερφε αυτη την στιγμη η φαση στην αγορα εαν θελει καποιος να αγορασει ειναι τσιμπα οτι δεις και ειναι σε stock και να εισαι και ευχαριστημενος.. Φίλε μου θα διαφωνήσω λίγο. Η πτώση του cryptoχρηματηστηριου έχει αυξήσει τη διαθεσιμότητα σε όλες τις κατηγορίες. Οι τιμές είναι καλυτερες από πέρσυ όπως και η διαθεσιμότητα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια στο Αμαζον Ιταλίας EVGA RTX 2080 FTW3 Ultra στα 879 ευρω ! ακομα μη διαθεσιμα βεβαια αναφερει αλλα σουπερ τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα αμαζον (1000+) .. και μιλαμε για την κορυφαια υλοποιηση της 2080 και με RGB Geforce RTX logo στο πλαι Προλαβαινω να ακυρωσω την Gigabyte Gaming OC ? Δεν έχουμε δει πως αποδίδει η συγκεκριμένη υλοποίηση(Δεν υπάρχει review νομίζω) οπότε μέχρι τότε η κορυφαία παραμένει η Asus Strix. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχουμε δει πως αποδίδει η συγκεκριμένη υλοποίηση(Δεν υπάρχει review νομίζω) οπότε μέχρι τότε η κορυφαία παραμένει η Asus Strix. Έχω την απλή και είναι αρκετά καλή. Εγώ πιστεύω η FTW θα είναι από τις καλύτερες
BabisTs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλασσικά zotac amp extreme /gigabyte aorus extreme / strix oc / ftw3 θα είναι μπάρα - μπάρα.....Δεν ξέρω αν θα πιάσουν το λεγόμενο 58ρι της asus αλλά εκεί κοντά θα είναι όλες..... Φυσιολογικά οτιδήποτε γράψουν (αν δεν είναι καλύτερες δηλαδή της asus strix oc) θα πρέπει τουλάχιστον να είναι καλύτερες από Gaming Oc (67 βαθμούς) & Palit Gamerock (65 βαθμούς).... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs 4
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, 7700K είπε Η πλασμα που εχω ειναι πιο μεγαλη απο την ηλικια σου Επειδή πιο πριν δεν σου απάντησα, η οθόνη μου είναι στα πάντα καλύτερη από την δική σου plasma. Είναι 4k, 144hz,quantum dot, HDR 1000nits, FALD, 110% DCI-P3. Ενολιγης έχει τετραπλάσια ανάλυση, διπλάσιο+ ρυθμό Ανανεωσης, καμια 4 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερα χρώματα. Να είχες καμία oled δεν θα μιλούσα (που και πάλι η οθόνη μου έχει στοιχεία που δεν τα έχει ούτε η OLED) Αλλά με την plasma μην μου λες ότι το monitor μου είναι για πέταμα... Το μόνο καλύτερο που έχει η τηλεόραση σου από την οθόνη μου είναι είναι ο ήχος. Ξέρεις γιατί; γιατί η οθόνη μου δεν έχει ηχεία. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&chipset_gpu[]=2564&manufacturer[]=Gigabyte Gigabyte aorus και Aorus extreme απο Msystems αλλα με μεγαλο χρονο αναμονης Επισης και Asus strix απο το εν λογω καταστημα αλλα η τιμη απαγορευτικη.100ευρω πανω απο οσο πωλειται στο εξωτερικο https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=25993 Για την προσφορα με το Call of duty που αναφερεται συχνα, απο την επισημη σελιδα της Asus για Ελλαδα https://promotion.asus.com/en/gr/call-of-duty-black-ops-4-dominate-with-the-best Promotion Period: September 10 - December 31, 2018 or while supplies last Redemption Period: September 10, 2018 – January 10, 2019 Last day of redemption on ASUS promotion site: January 10, 2019 Last day to redeem your copy of Call of Duty®: Black Ops 4:April 12, 2019 Participating Dealers: Greece COSMODATA ESHOP MSYSTEMS YOU
azazil1190 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Επειδή πιο πριν δεν σου απάντησα, η οθόνη μου είναι στα πάντα καλύτερη από την δική σου plasma. Είναι 4k, 144hz,quantum dot, HDR 1000nits, FALD, 110% DCI-P3. Ενολιγης έχει τετραπλάσια ανάλυση, διπλάσιο+ ρυθμό Ανανεωσης, καμια 4 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα και καλύτερα χρώματα. Να είχες καμία oled δεν θα μιλούσα (που και πάλι η οθόνη μου έχει στοιχεία που δεν τα έχει ούτε η OLED) Αλλά με την plasma μην μου λες ότι το monitor μου είναι για πέταμα... Το μόνο καλύτερο που έχει η τηλεόραση σου από την οθόνη μου είναι είναι ο ήχος. Ξέρεις γιατί; γιατί η οθόνη μου δεν έχει ηχεία. Μου αρεσει που του απολογεισαι😆 Του δειχνεις τα αστρα και εκεινος κοιταει το δαχτυλο σου. Πηγαινε βρε αδερφε και εσυ να παρεις μια κονσολα και μια πλασμα να τελειώνουμε,να βρεις το φως σου. Τι την θες την 2080 και την 4κ 144hz αυτα ειναι πεταμενα λεφτά.😂 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από azazil1190
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στρεσαρουμε την gpu για overclock; Είναι καλύτερα να έχουμε τα fans τέρμα ώστε να δουλεύουν τα ρολόγια ψηλά;
Spartan117 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στρεσαρουμε την gpu για overclock; Είναι καλύτερα να έχουμε τα fans τέρμα ώστε να δουλεύουν τα ρολόγια ψηλά; Witcher 3 σε 4Κ για core, Overwatch σε 4K για mem. Για κάποιο λόγο το Overwatch αν δεν έχεις 100% σταθερές μνήμες τα παίζει τελείως μετα απο 2-3 games. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Spartan117
aOUaS88 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Είναι 4k, 144hz,quantum dot, HDR 1000nits, FALD, 110% DCI-P3. Τι γλωσσα μιλας εδω φιλε??
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Έχω την απλή και είναι αρκετά καλή. Εγώ πιστεύω η FTW θα είναι από τις καλύτερες Θα δείξει, στις 10 series τα είχαν σκατώσει με το σύστημα ψύξης.
BabisTs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα δείξει, στις 10 series τα είχαν σκατώσει με το σύστημα ψύξης. Τσίμπα την strix oc και δεν θα το μετανοιώσεις και απλά θα είσαι μέσα στις top όπως και να έχει..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις