Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον σου είναι δύσκολο να εκτελέσεις μια συνδυαστική σκέψη ε;

Είτε κοιτάς μόνο πώς αποδίδει, είτε μόνο πόσο κοστίζει. Να τα βάλεις και τα δύο στο μπλέντερ δεν παίζει.

Και για πές μου εσύ. απο πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για μένα; Απορώ δηλαδή.Στο quote που μου έκανες δεν διάβασες τι έγραψα; Δεν είναι ελληνικά;

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Darthvader είπε

Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί εγώ είχα πρόβλημα με Forza 6 και,ενώ το Horizon 3 δεν φόρτωνε με τίποτα. Τα ίδια και με το Mafia 3 όπου αν δεν εκλεινα καποια πραγματα στο παρασκήνιο δεν έκανα δουλεια.

Τέλος πάντων είμαστε off topic. To pc gaming κατ εμέ είναι μόνο για 60fps καρφωτό. Εκεί ναι, σκας τα φράγκα και έχεις κάποια ωφέλεια.

Αν είναι να παίζεις με 30fps είναι προτιμότερη η κονσόλα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Σίγουρα αυτο που λες με την ραμ δεν ισχυει , εχω 8gb και μάλιστα ddr3 και παιζει τα παντα σε 1080π και το  Horizon 4 που ειχα δοκιμάσει πρόσφατα χωρίς πρόβλημα , καποιο αλλο θεμα είχες .

Για τα fps συμφωνώ, αν ειναι να παίζεις σε pc το θέμα ειναι να εκμεταλλευεσαι το υψηλό framerate προσωπικά ακομα και στα 55fps να τρέχει ενα παιχνιδι με ζαλίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εκεί που η 1080ti πιάνει (σε 4k) 50fps η 2080ti πιάνει 65fps  

Παίρνεις το 50 και το πολαπλασιαζεις με το 1.3.αυτος είναι ο τροπος.

Θες παιχνίδια; τα γνωστά (συνήθως unoptimised) : wildlands, crysis 3, assasins odessy 

Και μην λες όλοι... Υπάρχει και το 1440p που μπορείς μέχρι 144hz. 

Πχ σε plasma τηλεοράσεις.... 

Το Odessy δεν πιανει 60 max settings σε καμια καρτα ,τα υπολοιπα παιχνιδια που ανεφερες  ειναι παλια

Οπως και να εχει οι διαφορες μεταξυ Ultra - very high δεν διακρινωνται με γυμνο ματι και στο high πολυ δυσκολα 

Υπο αυτες τις συνθηκες η 2080ti δεν δικαιολογει τετοια τιμη  .

Δεν μπορουμε να δεχτουμε την λογικη καποιων οτι θα εχει ΑΝΤΟΧΗ στο χρονο , οταν η vidia απαξιωσε σε χρονο ρεκορ των 18 μηνων την 1080ti , καρτα τερας για τα δεδομενα της 

Ευελιπστω να δουμε τα navi - 7αρια στην επομενη γενια κονσολων ωστε να τελιωνει η κοροιδια με τα pc μια και καλη 

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7700K είπε

Το Odessy δεν πιανει 60 max settings σε καμια καρτα ,τα υπολοιπα παιχνιδια που ανεφερες  ειναι παλια

Οπως και να εχει οι διαφορες μεταξυ Ultra - very high δεν διακρινωνται με γυμνο ματι και στο high πολυ δυσκολα 

Δεν μπορουμε να δεχτουμε την λογικη καποιων οτι θα εχει ΑΝΤΟΧΗ στο χρονο , οταν η vidia απαξιωσε σε χρονο ρεκορ των 18 μηνων την 1080ti , καρτα τερας για τα δεδομενα της 

Ευελιπστω να δουμε τα navi - 7αρια στην επομενη γενια κονσολων ωστε να τελιωνει η κοροιδια μια και καλη 

Τα 700hz όμως της plasma είχες πει ότι τα διακρίνεις 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τα 700hz όμως της plasma είχες πει ότι τα διακρίνεις 

Αν συνδεες το pc σου σε πλασμα  για δοκιμη εστω και για ωρα παιχνιδι , θα ειχες πεταξει το led μονιτρακι σου στα σκουπιδια την επομενη στιγμη

Ασε τις εξυπναδες ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, 7700K είπε

Ευελιπστω να δουμε τα navi - 7αρια στην επομενη γενια κονσολων ωστε να τελιωνει η κοροιδια με τα pc μια και καλη 

Τον 7700κ τον πούλησες? Η περιμένεις τον εξευτελισμο των pc's απο τις κονσόλες? 

3 λεπτά πριν, 7700K είπε

Αν συνδεες το pc σου σε πλασμα  για δοκιμη εστω και για ωρα παιχνιδι , θα ειχες πεταξει το led μονιτρακι σου στα σκουπιδια την επομενη στιγμη

Ασε τις εξυπναδες ... 

Σε 144hz+ εχεις παιξει?

Ρε τελειωσε μας killing us softly με τις δικες σου ατακες λέμε.

Γουστάρουμε τον 7700κ εδω...

** και μην μου πεις πιπες περι πλασμα.Οταν ειχα πλάσμα εγω πιθανον εσυ ειχες crt tv.

Τωρα παρε μια oled να δεις το φως το αληθινό.

Είμαστε στο 2018 παμε στο 2019

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Και για πές μου εσύ. απο πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για μένα; Απορώ δηλαδή.Στο quote που μου έκανες δεν διάβασες τι έγραψα; Δεν είναι ελληνικά;

Είπες:

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Εσύ σε αυτό έκανες quote;

αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω δεν φταίω εγώ. Τα παιδιά πιο πάνω κατάλαβαν και συμφώνησαν. Εσύ όχι. Δεν πειράζει. 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Συνεχίζετε λανθασμένα κατά την γνώμη μου να αδικείτε την 2080ti ως προς την απόδοση της. 

Το unoptimised παιχνίδι δεν θα γίνει ξαφνικά optimized επειδή άλλαξε η κάρτα γραφικών στο σύστημα. H 2080ti είναι +30% εως +40% από την 1080ti. Η διαφορά αυτή θα υπάρχει σχεσον σε όλα τα παιχνίδια. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε
Αναφορά σε κείμενο

Συνεχίζετε λανθασμένα κατά την γνώμη μου να αδικείτε την 2080ti ως προς την απόδοση της. 

Το unoptimised παιχνίδι δεν θα γίνει ξαφνικά optimized επειδή άλλαξε η κάρτα γραφικών στο σύστημα. H 2080ti είναι +30% εως +40% από την 1080ti. Η διαφορά αυτή θα υπάρχει σχεσον σε όλα τα παιχνίδια. 

Ωραία. Τι δεν σου αρέσει σε αυτό που έγραψα. Σε τι διαφωνείς; 

Δημοσ.

Μ' έχει κουράσει το forum με τον editor του και τις επιλογές του, δε γίνεται να κάνεις μια παράθεση και να γράψεις ανάμεσα.

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Ωραία. Τι δεν σου αρέσει σε αυτό που έγραψα. Σε τι διαφωνείς; 

Στέκεσαι απλά στο ότι η 2080 Ti είναι +30-40% μπροστά από την 1080 Ti και το σταματάς εκεί.

Εγώ σου λέω ότι γι' αυτά που ζητάει για να την αποκτήσεις το 30-40% πάνω είναι λίγο.

Επίσης το να μην μπορεί να κρατήσει 60άρι σε 1440p σε αρκετά παιχνίδια (και παλιά μεταξύ άλλων) και χωρίς να μιλάμε για Ultra settings (low AA), είναι τραγικό.

Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις. Ή μάλλον καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ δεν μίλησα ποτέ για την τιμή της. Ναι δεν αξίζει ούτε για αστείο τα λεφτά που ζητάει για τα Fps που δίνει.

Για αυτό και δεν την πήρα.

Αυτό δεν σου φτάνει δηλαδή;  με αυτό που έγραψα την δικαιολογώ; 

Τεσπά. Δεν βγάζω άκρη μαζί σου. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Παιδες το ρεζουμέ  ειναι ενα τελικα:

Ο καθενας την βρισκει οπως θελει και οσο τραβαει η τσεπη του.Ο καθενας εχει μυαλο και ξερει τι αξιζει και τι οχι.

Η 2080τι ειναι οτι πιο δυνατο,ειναι πανάκριβη και δεν αξιζουν τα χρηματα για αυτα που προσφερει..Αλλα δεν παυει να ειναι τουμπανο και να παιζει σχεδον τα παντα σε 4κ κτλ.

2080/1080τι ειναι πιο γήινο σε τιμη, παιζει σχεδόν τα παντα μαξαρισμενα με μικρες παραχωρήσεις. Σε 4κ/1440p

2070/1080/1070tι τα παντα σε 1080p+ μαξαρισμενα για την ωρα.

Παρακατω σε gpus ειναι το χαος.

Και υπαρχουν και κάποιοι που δεν τους κακολογω και την βρισκουν με τις κονσολες γιατι θεωρουν οτι τα παραπανω ειναι χρηματα για πεταμα και δεν αξιζουν εναντι των κονσολων.

Οποτε παρτε οτι θελει ο καθενας και οτι τον χαροποιεί.

• Like 2
Δημοσ.

Η κορυφαία GPU αυτή τη στιγμή είναι η RTX2080Ti, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό. Αν μπορείς να δώσεις με άνεση τα 1300-1500 που ζητάει και θες το απόλυτο, δώστα. Υπάρχουν και άτομα που μπορούν να τα δώσουν με άνεση αλλά δεν το κάνουν γιατί έχουν σπαστεί με την NGreedia.

Εντάξει και η RTX2080 δεν λες ότι έχει γήινη τιμή, τα 900-1000 για καλή υλοποίηση εγώ τουλάχιστον δεν τα λέω γήινα για 104 τσιπ απλά οκ η Ti είναι ένας μισθός Ελλάδας ακόμα. Αν κάποιος θέλει κάτι καλό αλλά και να μην τα σκάσει χοντρά, η μόνη λύση είναι στα μεταχειρισμένα, διαφορετικά θα πρέπει να ''ξηλωθεί''.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Η κορυφαία GPU αυτή τη στιγμή είναι η RTX2080Ti, δεν διαφωνεί κανείς με αυτό. Αν μπορείς να δώσεις με άνεση τα 1300-1500 που ζητάει και θες το απόλυτο, δώστα. Υπάρχουν και άτομα που μπορούν να τα δώσουν με άνεση αλλά δεν το κάνουν γιατί έχουν σπαστεί με την NGreedia.

Εντάξει και η RTX2080 δεν λες ότι έχει γήινη τιμή, τα 900-1000 για καλή υλοποίηση εγώ τουλάχιστον δεν τα λέω γήινα για 104 τσιπ απλά οκ η Ti είναι ένας μισθός Ελλάδας ακόμα. Αν κάποιος θέλει κάτι καλό αλλά και να μην τα σκάσει χοντρά, η μόνη λύση είναι στα μεταχειρισμένα, διαφορετικά θα πρέπει να ''ξηλωθεί''.

Οχι ρε συ πιο γηινη τιμη σε σχεση με την 2080ti εννοώ,ωστε να παιζεις αξιοπρεπος σε μεγαλες αναλύσεις .Εν μερη η αποδοση της 2080 δικαιολογεί τα 800-900 ευρω.Περιπου τοσο μου ειχε βγει και η msi gaming x 1080ti οταν ειχε πρωτο βγει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...