Zaknafein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, birel-motosport είπε ναι Και ναι και όχι... εγώ τους κλάφτηκα, παραθέτοντας τιμές DHL (έβγαινε κάτι εξωφρενικό τύπου 100€+), οπότε μου στείλανε UPS pre-paid shipping label που γι'αυτούς λογικά είναι πολύ μικρό κόστος. Σε RMA τροφοδοτικού αυτό, που ήταν αγορασμένο από αυτούς, οπότε δεν μεσολαβούσε retailer κτλ.
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Σκέφτηκα να κανω step up στην RTX2070 BLACK της EVGA αλλα δε ξερω αν αξίζει την αναμονή/έξτρα λεφτά και με χαλάσε και το οτι δεν εχει backplate
icenex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Σκέφτηκα να κανω step up στην RTX2070 BLACK της EVGA αλλα δε ξερω αν αξίζει την αναμονή/έξτρα λεφτά και με χαλάσε και το οτι δεν εχει backplate τι εχεις τωρα?
Dev1l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μιας και ο @thetiesthatbind το ξεκίνησε, είμαι και εγώ στην αναζήτηση για κάρτα γραφικών, προς το παρόν δεν έχω αλλά τα οικονομικά είναι αρκετά συμπιεσμένα... θέλω κάτι όμως που να βγάλει τουλάχιστον 2 χρόνια σε 1440p 144hz gsync monitor που θα πάρω τα Χριστούγεννα.
azazil1190 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Dev1l είπε Μιας και ο @thetiesthatbind το ξεκίνησε, είμαι και εγώ στην αναζήτηση για κάρτα γραφικών, προς το παρόν δεν έχω αλλά τα οικονομικά είναι αρκετά συμπιεσμένα... θέλω κάτι όμως που να βγάλει τουλάχιστον 2 χρόνια σε 1440p 144hz gsync monitor που θα πάρω τα Χριστούγεννα. Οποτε κοιτας η για μεταχ 1080ti αλλα μαξ μεχρι 650€ σε καλη custom υλοποίηση. Αλλιως για καινούρια 2080 παλι custom. Και τελευταία επιλογη, η κορυφη με τιμη στον θεο.2080ti
Dev1l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Οποτε κοιτας η για μεταχ 1080ti αλλα μαξ μεχρι 650€ σε καλη custom υλοποίηση. Αλλιως για καινούρια 2080 παλι custom. Και τελευταία επιλογη, η κορυφη με τιμη στον θεο.2080ti Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, για καινούργια 2080 δεν νομίζω οτι βγαίνω οικονομικά. Κοιτούσα την Evga RTX 2070 XC Ultra, είναι πιο καινούργια κάρτα και πιθανών κάποια παιχνίδια που θα παίζω θα είναι rtx φάση. Τώρα να σκάσω 800+ ευρώ για κάρτα είναι λίγο δύσκολο καθώς θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα για να καλύψω το κενό των 200 ευρώ περίπου. Αυτό που με σταματάει είναι οτι η gtx 1080 ti δεν παύει να είναι μεταχειρισμένη (αν και δεν έχω θέμα), αλλά είναι 2 ετών κάρτα + προηγούμενης γενιάς (που περισσότερο ψυχολογικά δεν θα ήθελα να παω, τώρα σε λίγο καιρό θα δούμε τίτλους rtx και γενικά είναι κάρτα καινούργια που θα πάει παραπάνω χρόνια, ίσως σε περίπτωση που δεν μπορώ να την αλλάξω για χ - ψ λόγους). Δεν ξέρω είμαι πραγματικά μπερδεμένος μέχρι εκεί που δεν παει...
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, icenex είπε τι εχεις τωρα? 1080 FTW2 το step up ειναι μια διαδικασία που καλύπτεις τη διαφορά στη τιμή και παίρνεις την πιο καινούργια κάρτα για αγορά εντός 90 ημερών, βέβαια μιλάμε για την πιο φθηνή υλοποίηση της 2070 και όπως είπα μου φαίνεται άσχημο το να μην έχει backplate 500€ GPU και δεν έχει και τρελές διαφορές σε απόδοση πλήν της καλύτερης μνήμης νομιζω Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από thetiesthatbind
Spartan117 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε 1080 FTW2 το step up ειναι μια διαδικασία που καλύπτεις τη διαφορά στη τιμή και παίρνεις την πιο καινούργια κάρτα για αγορά εντός 90 ημερών, βέβαια μιλάμε για την πιο φθηνή υλοποίηση της 2070 και όπως είπα μου φαίνεται άσχημο το να μην έχει backplate 500€ GPU και δεν έχει και τρελές διαφορές σε απόδοση πλήν της καλύτερης μνήμης νομιζω Από την 1080 θα δεις διαφορες, έχει μεγάλη διαφορά στο mem bandwidth, αν δεν πρέπει να πληρώσεις μεγάλη διαφορα η 2070 αξίζει. Αν μιλάμε για 100+ ευρώ τότε όχι. 1
azazil1190 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dev1l είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, για καινούργια 2080 δεν νομίζω οτι βγαίνω οικονομικά. Κοιτούσα την Evga RTX 2070 XC Ultra, είναι πιο καινούργια κάρτα και πιθανών κάποια παιχνίδια που θα παίζω θα είναι rtx φάση. Τώρα να σκάσω 800+ ευρώ για κάρτα είναι λίγο δύσκολο καθώς θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγεννα για να καλύψω το κενό των 200 ευρώ περίπου. Αυτό που με σταματάει είναι οτι η gtx 1080 ti δεν παύει να είναι μεταχειρισμένη (αν και δεν έχω θέμα), αλλά είναι 2 ετών κάρτα + προηγούμενης γενιάς (που περισσότερο ψυχολογικά δεν θα ήθελα να παω, τώρα σε λίγο καιρό θα δούμε τίτλους rtx και γενικά είναι κάρτα καινούργια που θα πάει παραπάνω χρόνια, ίσως σε περίπτωση που δεν μπορώ να την αλλάξω για χ - ψ λόγους). Δεν ξέρω είμαι πραγματικά μπερδεμένος μέχρι εκεί που δεν παει... Η 1080ti δεν ειναι 2+ χρονων καρτα ακόμη.(τον μαρτη που μας περασε εκλεισε χρονο)Μην μπερδεύεσαι με την 1080. Εγω θα πηγαινα σε 1080ti που ειναι πανω κατω τα ιδια με 2080 σε αποδοση εφόσον δεν μπορεις να πας απευθείας σε 2080 λογο τιμης. Η 2070 δεν υπάρχει περίπτωση να σου δωσει αυτο που θες στα 1440p 144hz κτλ. Μονο με αρκετές παραχωρήσεις στα settings των γραφικων.Για το rt στην 2070 μην το σχολιάσουμε καλύτερα.Απλά θα σέρνεται. Εαν η 2080ti οπως λενε βγάζει σε rt τίτλους σε 1080p 50-60fps μαξ και η 2080 30-45,η 2070 στην καλύτερη να παιξει 25fps. Δες την τιμη της 2070 και εαν νομίζεις οτι θα σε καλύψει και στην αποδοση για αυτα που θα πληρωσεις...παρτην αλλα νομιζω θα το μετανιώσεις. Καλύτερα γνωμη μου αφου θες νεα γενια 20χχ κανε υπομονη(μηπως πέσουν τιμες) μαζεψε και άλλα χρηματα και παρε την 2080,η οποια θα σου δωσει το 90% των παραπάνω που θες. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από azazil1190 1
Qless Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Οι 1080Τi έχουν 1,5 χρόνο που κυκλοφόρησαν πρακτικά βρίσκεις καινούριες κάρτες με εγγύηση 2 και πλέον ετών μτχ κυριολεκτικά σε τιμή ευκαιρίας αν αναλογιστεί κάποιος τα κόστη των νέων καρτών με τα χρήματα μιας 2070 παίρνεις 1080Τi και έχεις 30%μεγαλυτερες επιδόσεις τώρα με το rtx κανένας ουσιαστικά δεν μπορεί να σου πει κάτι εφ όσον γίνεται speculation μέσα από demos προς το παρόν οπότε.. 1 1
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά πρώην κάτοχος της 1080ti είμαι. Η κάρτα είναι τέρας. Σκεφτείτε ότι αν εξαιρέσουμε την 2080ti που είναι υπερβολικά ακριβή συνεχίζει να είναι η καλύτερη κάρτα (μαζί με την 2080) που κυκλοφορεί. 4
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, narta είπε Η διαφορα ομως ειναι οτι με τα λεφτα που δινεις σημερα για 2080 (ουτε καν ti) παιρνει PS4 pro + controler + games + ΤV Ps4 φτιάχνεις όμως με ένα pc στα 500 ευρώ ίσως λιγότερο και έχεις και όλα τα συν που ανέφερα. Συν τα πολύ φθηνότερα παιχνίδια. Και είναι και υπολογιστής κανεις άλλα 10000 πράγματα. Σίγουρα αν είχαμε το optimization των κονσολών θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά λόγω τόσο διαφορετικών συνδιασμων hardware είναι ανέφικτο. Η βαριούνται οι developers δεν ξέρω.
7700K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Ps4 φτιάχνεις όμως με ένα pc στα 500 ευρώ ίσως λιγότερο και έχεις και όλα τα συν που ανέφερα. Συν τα πολύ φθηνότερα παιχνίδια. Και είναι και υπολογιστής κανεις άλλα 10000 πράγματα. Σίγουρα αν είχαμε το optimization των κονσολών θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά λόγω τόσο διαφορετικών συνδιασμων hardware είναι ανέφικτο. Η βαριούνται οι developers δεν ξέρω. 300 ευρω εχει ενα slim και τα παιχνιδια του τα πουλας , τα ενοικιαζεις οποτε το κοστος πεφτει δραματικα Για να παιξεις σε πισι της προκοπης φτιαγμενο απο την αρχη θες το λιγοτερο 650 - 700 χωρια το κοστος των παιχνιδιων και να πεις οτι εχει τιτλους παει στο διαολο .. Υπηρχαν τα torrent και αυτο κραταγε καπως το ενδιαφερον aπο πλευρας κοστους ,οταν βγηκε το Denuvo και τσιμπησαν οι τιμες του hardware (ram-vga) καταντησε το pc gaming ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ Aυτος ειναι ο λογος που η πλειοψηφια των gamers στραφηκε στις κονσολες Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από 7700K 1
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, 7700K είπε 300 ευρω εχει ενα slim και τα παιχνιδια του τα πουλας , τα ενοικιαζεις οποτε το κοστος πεφτει δραματικα Για να παιξεις σε πισι της προκοπης φτιαγμενο απο την αρχη θες το λιγοτερο 650 - 700 χωρια το κοστος των παιχνιδιων και να πεις οτι εχει τιτλους παει στο διαολο .. Υπηρχαν τα torrent και αυτο κραταγε καπως το ενδιαφερον aπο πλευρας κοστους ,οταν βγηκε το Denuvo και τσιμπησαν οι τιμες του hardware (ram-vga) καταντησε το pc gaming ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ Aυτος ειναι ο λογος που η πλειοψηφια των gamers στραφηκε στις κονσολες Στον υπολογιστή είναι πολυ φθηνότερα τα παιχνιδια. Υπάρχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο από ότι στις κονσόλες που πέρα από 5 10 exclusives δεν αξίζουν για κάτι άλλο. Ο υπολογιστής έχει 500 exclusives. Με 500 φτιάχνεις μια χαρά υπολογιστή με 1060 κάρτα πολύ ανώτερη του ps4 ryzen 1400 και 200 ευρώ τα υπόλοιπα και πέρα από όλα αυτά που ανέφερα έχεις και υπολογιστή που κάνει τα πάντα. Και εγώ κονσολας ήμουν αλλά δεν υπάρχει σύγκριση στο μέγεθος των παιχνιδιών στον υπολογιστή και δεν βαζω καν emulator wii wii u ds και έρχεται και ps3/xbox. Το xbox one είναι σε ακόμα χειρότερη μοίρα δεν έχει καν exclusive αφού όλα βγαίνουν και σε υπολογιστή και το ps4 έχει 10 καλά παιχνίδια που δεν υπάρχουν σε υπολογιστη.
narta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Για να παίξεις σε ανεκτά επίπεδα παιχνίδια σε πισι θες 1000ρικο με 500 παίζεις πασιέντζα. PC gaming για την πλειονότητα είναι ακριβό πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις