Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λολ ναι περιμενω να παρω καρτα σε λογικη τιμη αυτο δεν σημαινει οτι στο μεσοδιαστημα δεν μπορω να παιξω παιχνιδια.Μην ζοριζεσαι που λεω αληθειες μαγκια σου που εχεις κ δεν υπολογιζεις τα λεφτα αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος και οτι δεν ισχυει αυτο που λεω. Φιλικα κ τελος απο μενα θα ξαναποσταρω οταν θα υπαρχει κατι ουσιωδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/10/2018 στις 9:49 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Μπορείτε όσοι έχετε 2080 να τρέξετε το heaven με default ρυθμίσεις (χωρίς oc), με ανοιχτό πλαϊνό καπάκι (για να είναι πιο σωστή η σύγκριση) και να μου πειτε θερμοκρασίες; 

Default ρυθμίσεις gpu (ούτε καν φορτωμένο το oc profile της asus).... χωρίς curve......χωρίς fan curve.........κοινώς εντελώς stock η gpu........ κλειστό το πλαϊνο καπάκι του κουτιού (sorry bro βαριόμουνα να ξεστήσω το case)........61 βαθμούς max.....

73593616_.png.53c47024519310ef0e8b48a4f62c1e1d.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, icenex είπε

Λολ ναι περιμενω να παρω καρτα σε λογικη τιμη αυτο δεν σημαινει οτι στο μεσοδιαστημα δεν μπορω να παιξω παιχνιδια.Μην ζοριζεσαι που λεω αληθειες μαγκια σου που εχεις κ δεν υπολογιζεις τα λεφτα αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος και οτι δεν ισχυει αυτο που λεω. Φιλικα κ τελος απο μενα θα ξαναποσταρω οταν θα υπαρχει κατι ουσιωδες.

Κράζεις, θαυμάζεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kromozone είπε

συμφωνω απολυτα με αυτον τον τυπο που  ουτε λιγο ουτε πολυ λεει οτι ισως οι 2000 series καρτες να εχουν την πιο μικρη ''διαρκεια ζωης'' στην αγορα καθως του χρονου βγαζουν gpus και η amd και η nvidia εκτος και αν η πρασινη το πλασαρει καπως σε φαση συμπληρωματικα και καλα μοντελα της σειρας 2000..για δειτε

Αν δεν απαντήσουν στην AMD που θα είναι σίγουρα σε 7nm TSMC τότε θα είναι σε process disadvantage. Δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο.

7 ώρες πριν, optimus prime είπε

Ασε τα παιδια να κλαινε τα λεφτα τους,τουλαχιστον αυτοι παιζουν κανα παιχνιδι και το ευχαριστιουνται..

Αυτοι που *ψηφιζουν με το πορτοφολι* καθονται και περιμενουν...περιμενουν ...

μεχρι που εχει περασει ο καιρος και οτι παιχνιδι εχει βγει στο μεσοδιαστημα εχει πεσει τοσο κουρεμα για να τρεξει που κοντευει να γινει κονσολα..

lol

Όλα console ports είναι στο PC. Και τα καλύτερα γραφικά πάλι οι κονσόλες τα έχουν. RDR2, Spider-Man, God of War, Detroit... Η μονη καραμέλα είναι το SC, το οποιο θα βγει σε 50 χρονια και μέχρι τότε θα είναι outdated.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

lol

Όλα console ports είναι στο PC. Και τα καλύτερα γραφικά πάλι οι κονσόλες τα έχουν. RDR2, Spider-Man, God of War, Detroit... Η μονη καραμέλα είναι το SC, το οποιο θα βγει σε 50 χρονια και μέχρι τότε θα είναι outdated.

E να πατε να παιζετε σε κονσολες ρε παιδια,δεν υπαρχει λογος να χαλατε τα λεφτα σας σε αναβαθμισεις εαν δεν μπορειτε να δειτε διαφορες στα 3rd party..

Kαι μην αναφερεις τα exclusive γιατι δεν παιζεις αυτα στο pc.

Kατσε εσυ δεν ησουν αυτος που μου ανεβασες φωτο προσπαθοντας να αποδειξεις οτι πιανεις στο Odyssey 60fps με την 1080ti και μετα εγραψες στο αλλο νημα οτι το παιζεις κλειδωμενο στα 30?

Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Ισχύει, αλλά και το να έχεις 2160p native/60fps αντί για 1440p upscaled σε 2160p με 30fps δεν το λές και λίγο.

Αυτό και μόνο το κάνει τριπλάσιο σε απόδοση

Και ρε παιδιά. σιγά τα γραφικά του spider-man....το είδα και στο ps4 pro που έχω. Άσε που μου βγήκαν τα μάτια με τα 30fps

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 7:49 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Μπορείτε όσοι έχετε 2080 να τρέξετε το heaven με default ρυθμίσεις (χωρίς oc), με ανοιχτό πλαϊνό καπάκι (για να είναι πιο σωστή η σύγκριση) και να μου πειτε θερμοκρασίες; 

Και αν δεν βαριεστε το ίδιο με OC στα όρια 

Ευχαριστω 

heavenh2iyv.png

@BabisTs Δώσε λίγο ρεύμα να δούμε τι κάνει η 2080, έχεις πολύ καλό κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

heavenh2iyv.png

@BabisTs Δώσε λίγο ρεύμα να δούμε τι κάνει η 2080, έχεις πολύ καλό κομμάτι.

Thanks αλλά η ερώτηση μου ήταν για τις 2080, και για ανάλυση μεγάλη ώστε να πιάνει 99% load

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Thanks αλλά η ερώτηση μου ήταν για τις 2080, και για ανάλυση μεγάλη ώστε να πιάνει 99% load

Ναι απλά για συγκριτικό το πόσταρα μιας και πολύ κόσμο ενδιαφέρει το 2080 vs 1080 Ti. Αλλα νομίζω αν την σπρώξει λίγο την 2080 ο Μπάμπης φτάνει τα 160+ σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Ναι απλά για συγκριτικό το πόσταρα μιας και πολύ κόσμο ενδιαφέρει το 2080 vs 1080 Ti. Αλλα νομίζω αν την σπρώξει λίγο την 2080 ο Μπάμπης φτάνει τα 160+ σίγουρα.

+165 έχω την evga μου. 

Καλό είναι να τεστάρεται στο stretch του 3DMARK γιατί το heaven πολλές φορές περνάει το τέστ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

+165 έχω την evga μου. 

Καλό είναι να τεστάρεται στο stretch του 3DMARK γιατί το heaven πολλές φορές περνάει το τέστ....

Για frames μιλάει ο Σπαρτιάτης........

41 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μια χαρά 99ρίζει και στα 1080p σε μένα......

38 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Με τα benches δεν βγάζεις άκρη......σε παλιά dx11 benches heaven/valley/firestrike μένει πίσω (όχι πολύ) η 2080......σε άλλα νεότερης τεχνολογίας(timespy / super position) βγαίνει μπροστά η 2080......Real συγκριτικό που ενδιαφέρει τον κόσμο στην κατάλληλη ενότητα 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?page=1343

(μην βγαίνουμε και off topic) ...... έχω τρέξει κάποια ingame benches εκεί......

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56756861

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56759170

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56762844

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56765935

https://www.insomnia.gr/forums/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/?do=findComment&comment=56771984

Και ναι η 2080 όντως μου έχει καθήσει αρκετά καλό κομμάτι σε αντίθεση με την 1080ti ftw3........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kromozone είπε

συμφωνω απολυτα με αυτον τον τυπο που  ουτε λιγο ουτε πολυ λεει οτι ισως οι 2000 series καρτες να εχουν την πιο μικρη ''διαρκεια ζωης'' στην αγορα καθως του χρονου βγαζουν gpus και η amd και η nvidia εκτος και αν η πρασινη το πλασαρει καπως σε φαση συμπληρωματικα και καλα μοντελα της σειρας 2000..για δειτε

Yeah sure, όπως έπεσαν μέσα όλοι οι (ημι)θεοι τσαρλατάνοι είτε του youtube είτε διαφόρων sites, ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ pascal refresh, τον Απρίλιο του 2017, κυκλοφορία νέας σειράς τον Οκτώβρη του 2017, τα Χριστούγεννα του 2017, τον Φεβρουάριο του 2018, το Μάρτη του 2018, Το Πάσχα, τον Ιούνιο, στις 30 Ιουλίου.......

Είχαμε τις GTX 1180, GTX 2080, Ampere, Volta, και Turing mining cards

E εγώ πιστέυω αυτόν

images?q=tbn:ANd9GcQoXWXKJHSJmqOOZUcsE7_

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω είναι πασιφανές ότι όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους και εν μέρει εθελοτυφλούν.

Πολύ λίγοι οι 100% αντικειμενικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Νομίζω είναι πασιφανές ότι όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους και εν μέρει εθελοτυφλούν.

Πολύ λίγοι οι 100% αντικειμενικοί.

Δεν περιμένουμε τα 7nm TSMC, είναι ήδη εδώ. Εγώ ήμουν από τα λίγα άτομα που έλεγαν ότι θα αργήσει η νέα γενιά απο Nvidia, απλά και μονο γιατί το process δεν ήταν έτοιμο. Το 19 θα δούμε και GPU αλλα και CPU σε 7nm, αν διαλέξει να κάτσει η Nvidia με το meh +30% στην σχεδόν διπλάσια τιμή από την προηγουμενη Ti τότε μονο η AMD έχει να κερδίσει από αυτό.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Nαι γιατί ας πούμε το πρόβλημα του flagship της amd ήταν η κλίμακα ολοκλήρωσης (vega)......

Kατα τα άλλα "wait for navi", και αναμένουμε νέα σειρά geforce το Πάσχα......🤣🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...