Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ανοίξω την visual basic κσι φτιάξω ένα πρόγραμμα να τρέχει με το ζόρι 30fps/1080p θα φταίει η nvidia; 

Αν θέλετε να δείτε πόσο καλή είναι να την συγκρίνετε στο ίδιο παιχνίδι με μια άλλη κάρτα (πχ 1080)

Γιατί και σε αυτό το παιχνίδι που λέτε ότι δεν μπορεί 1440p/60fps αναρωτιέμαι τι κάνει η 1080 ti... 

Προβλέπω 40fps.... 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δε με νοιάζει ποιος φταίει, τα φράγκα τα σκας όπως και να 'χει.

Το ότι σκας 1300 € για κάρτα είναι επιλογή σου. Πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια που θα ζορίζουν και τις πιο δυνατές κάρτες. Το θέμα είναι να μην "ψαρώνεις" και να μην δίνεις άσκοπα χρήματα κυνηγώντας την ουτοπία των Ultra graphics σε συνδιασμό με υψηλές αναλύσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 2080ti είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στην αγορά αυτήν την ώρα και βρίσκεται ένα χαλαρό 30% πάνω από την 2080.......το ότι υπάρχουν κάποια "games " που μπορεί να την ζορίζουν να βγάλει fps δεν σημαίνει ότι δεν πυροβολάει ή ότι δεν είναι τέρας αποδόσης......οκ για την 1400ρούμπα+ που ζητάει δεν έπρεπε να κολώνει κάπου,αλλά αυτή είναι η nvidia και οι επιδόσεις σταγονόμετρου που έδωσε ύστερα από δύο χρόνια........αυτό που λέμε από την αρχή είναι ότι σε 4Κ αυτήν την στιγμή παίζει μπάλα μόνη της αν θέλει κάποιος το maximum σε απόδοση από μoνή gpu....προσωπικά τώρα στην τιμή της και με λίγα παραπάνω ευρώ θα έβαζα 2 Χ 2080 / 2 Χ 1080ti (που είναι ο @Zaknafein με το rig του) αν ήμουν στα 4Κ και εκεί απλά θα πυροβολάγανε (και σε τιμή) αλλά και σε απόδοση ......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καντε τον σταυρο σας να ορθοποδησει λιγο η AMD γιατι καλες οι κατασκευαστικες δικαιολογιες και η εισαγωγη στα νεα κολπα, αλλα αν θελω καμια 1300 ακατεβατα για να περνω αυτο που θα επρεπε να ειναι η 2080 πανω κατω και οχι η Ti και το βλεπω και φυσιολογικο δεν ξερω.. 

Το πιο επικινδυνο το ειχα αναφερει καποια στιγμη δεν ειναι αυτο κατα την προσωπικη μου αποψη. Αλλωστε απο γενια σε γενια διαφερει η αυξηση επιδοσεων των εφαμιλλων μοντελων ακομη και αν χτυπησαμε σχεδον all time low.. Το πιο επικινδυνο ειναι η ουσιαστικη εξαφανιση του Ti μοντελου απο το enthusiast ραφι και η τοποθετηση του στο niche ραφι.. Και μαντεψτε τι σημαινει αυτο σε μαρκετινγκ ορους.. Οτι θα φτιαχτει και ενα εξτρα ραφακι για να πιασουμε το ακατεβατο 1500αρι για τα πραγματικα Titan μοντελα δηλαδη 1700-1800 με τωρινες διαθεσιμοτητες.. Εδω ειμαστε και θα το δουμε αυτο να συμβαινει να μου το θυμηθειτε.. 

Και καλα να ακουω κανα πιτσιρικα να προσπαθει να δικαιολογησει την κ@υλα του και το show off του το καταλαβαινω γιατι εχω περασει απο αυτα τα σταδια.. 

Αλλα να ακουω και παιδια που ειναι χρονια στο κουρμπετι να τα λενε.. Δεν ξερω.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 11
Δημοσ.

Ti is the new Titan... γι'αυτό έκοψε την Titan από τις Geforce και την πήγε στο καθαρό compute με NGC support κτλ. Τα προβλήματα διαθεσιμότητας της 2080ti δεν είναι περίεργα υπό αυτό το πρίσμα, αφού και τις Titan παλιά με το σταγονόμετρο τις έβρισκες. Shitty move καθαρά, αλλά όταν το τέρμα είναι άδειο (poor Volta trollolol), αυτά συμβαίνουν...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ti is the new Titan... γι'αυτό έκοψε την Titan από τις Geforce και την πήγε στο καθαρό compute με NGC support κτλ. Τα προβλήματα διαθεσιμότητας της 2080ti δεν είναι περίεργα υπό αυτό το πρίσμα, αφού και τις Titan παλιά με το σταγονόμετρο τις έβρισκες. Shitty move καθαρά, αλλά όταν το τέρμα είναι άδειο (poor Volta trollolol), αυτά συμβαίνουν...

Καλα αυτοι εκει περα ειναι ικανοι να βγαλουν μοντελο μετα απο λιγους μηνες που να λεγεται 2080ti²

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

2080 και αναμονή για τα 7nm που θα με βγάλει άνετα ως τότε ή 2080Ti αφού τα 12nm είναι stop gap..Ιδού το ερώτημα..

Στα 7nm πάντως πέρα απο το μικρο navi q2/19 που λογικα θα ναι στα κυβικα της 2070 δεν περιμένουμε αλλη gaming κάρτα

Μέσα στο 2019 μονο η nvidia θα βγάλει την Titan και ίσως αυτο ρίξει τις τιμες σε σχεση με μια πιθανη καταργηση των 10χ0 series και πιθανον rebrand τους σε μικροτερα 20χ0 series

q4/19-q1/20 για μεγαλο navi καθως και πιθανον q2/20 για νεες nvidia θα ναι μαλλον στα 7+nm με μερικη χρήση euv.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Το ότι σκας 1300 € για κάρτα είναι επιλογή σου. Πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια που θα ζορίζουν και τις πιο δυνατές κάρτες. Το θέμα είναι να μην "ψαρώνεις" και να μην δίνεις άσκοπα χρήματα κυνηγώντας την ουτοπία των Ultra graphics σε συνδιασμό με υψηλές αναλύσεις.

Ναι τι να κυνηγήσεις, console ports παίζουμε όπου το High με το Ultra δεν έχει διαφορά ή θα πρέπει να ψάξεις να δεις τις μικροδιαφορές μόνο σε στατικές εικόνες δίπλα δίπλα.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω απολυτα με αυτον τον τυπο που  ουτε λιγο ουτε πολυ λεει οτι ισως οι 2000 series καρτες να εχουν την πιο μικρη ''διαρκεια ζωης'' στην αγορα καθως του χρονου βγαζουν gpus και η amd και η nvidia εκτος και αν η πρασινη το πλασαρει καπως σε φαση συμπληρωματικα και καλα μοντελα της σειρας 2000..για δειτε

• Like 1
Δημοσ.

+1 και απο μενα και αν το παλικαρι πεσει μεσα σε αυτα που λεει εδω μεσα θα κλαινε πολλοι τα λεφτα τους ειδικα οσοι εφυγαν απο 1080ti σε 2080.Τελικα δεν ειμαι ο μονος που σκεφτομαι και ψηφιζω με το πορτοφολι μου.Σε ολα τα βιντεο για την rtx γενια αν πατε απο κατω στα σχολια ή σε ξενα φορουμ ολοι το ιδιο λενε οτι θα προσπερασουν αυτην την γενια.Υπομονη σε οσους κρατηθηκαν εγω αυτο προτεινω και προτιμω να βγω λαθος τουλαχιστον η δικη μου προταση δεν περιλαμβανει υπερκοστολογημενες καρτες γραφικων που με την καμια δεν αξιζουν τα λεφτα τους.Στην χειροτερη θα παιξετε παιχνιδια με την υπαρχων καρτα σας και με 800 ή 1300 ευρω στην τσεπη σας να τα φατε στα κ@λομπαρα ή στα σουβλακια ξερω εγω.

Δημοσ.

Ασε τα παιδια να κλαινε τα λεφτα τους,τουλαχιστον αυτοι παιζουν κανα παιχνιδι και το ευχαριστιουνται..

Αυτοι που *ψηφιζουν με το πορτοφολι* καθονται και περιμενουν...περιμενουν ...

μεχρι που εχει περασει ο καιρος και οτι παιχνιδι εχει βγει στο μεσοδιαστημα εχει πεσει τοσο κουρεμα για να τρεξει που κοντευει να γινει κονσολα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...