Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

@Acmilangr2

Παντως με κλειστο κουτι εγω εχω ιδιες θερμοκρασιες ακριβως,και εχω 4 fan cases + 2 της υδροψυξης. Περιεργο. Μονο το idle επεσε στα 44C απο 52C.

@Jerky

Ποιο κουτι εχεις?

Corsair 400c με 2 fan μπροστά να εισρεουν και 2 επάνω, 1 πίσω να εκρεουν. Δουλεύουν στο φουλ πάντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολα τα review τα 1080Τi RF τρεχουν με actual clocks τα 1650Mhz ενω τα 2080 RF τα 1850Mhz.

1080ti.JPG.14d013937773e59daf371ad7dfba3351.JPG

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Prospector8 είπε

@Acmilangr2

Παντως με κλειστο κουτι εγω εχω ιδιες θερμοκρασιες ακριβως,και εχω 4 fan cases + 2 της υδροψυξης. Περιεργο. Μονο το idle επεσε στα 44C απο 52C.

@Jerky

Ποιο κουτι εχεις?

Corsair 750D airflow edition με 5 x noctua fans

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα έβλεπα την Asus και ξενέρωσα..Δεν έχουν βάλει RGB στο GeForce RTX, τρελό fail..Εκεί είναι να τα σκάει φανταχτερό πράσινο να γουστάρεις..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τώρα έβλεπα την Asus και ξενέρωσα..Δεν έχουν βάλει RGB στο GeForce RTX, τρελό fail..Εκεί είναι να τα σκάει φανταχτερό πράσινο να γουστάρεις..

Rgb στο geforce logo όντως λείπει....αλλά το rgb στο strix logo αν το συνδέσεις με τα temps της κάρτας να αλλάζει απλά τα σπάει (αν και δύσκολα σπάει το πράσινο λόγω των καλών temps).......

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

2080 και αναμονή για τα 7nm που θα με βγάλει άνετα ως τότε ή 2080Ti αφού τα 12nm είναι stop gap..Ιδού το ερώτημα..

2080

Το ti ειναι υπερβολικα ακριβο και το RTX πρωιμο. Τα 7nm ειναι κοντα και εχουν προοπτικη να κανουν το RTX υπαρκτο απο gimmick και λογο εστω μικρου ανταγωνισμου απο το RTG θα εχει λογικοτερες (οχι λογικες ομως) τιμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...