Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Εδω ειναι μηδενικη η διαθεσιμοτητα εξω..κατι palit,gainward κ pny βρισκεις.. 

Παντος πολυ κριμα να την δωσεις την συγκεκριμενη καρτα για 2080...

Καλα προφανως και δεν ειχα στο μυαλο μου τετοιες τιμες και διαθεσιμοτητα γιατι αν ηταν να εδινα πχ 970ευρω για 2080,προφανως θα πηγαινα στην τουμπανη Asus 2080 strix που πηρε και ο Babis απο Γερμανια.

Αν για παραδειγμα η gigabyte gaming επαιζε στα 820 θα ηταν μια ενδιαφερουσα(στα δικα μου ματια)αλλαγη ,μιας και εχουν φαινεται κανει καλη δουλεια φετος και η τιμη της αρχικα ηταν πιο προσιτη απο πολλες αλλες, αλλα και αυτη ανεβηκε παρα πολυ.

Δεν πειραζει παμε παρακατω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα προφανως και δεν ειχα στο μυαλο μου τετοιες τιμες και διαθεσιμοτητα γιατι αν ηταν να εδινα πχ 970ευρω για 2080,προφανως θα πηγαινα στην τουμπανη Asus 2080 strix που πηρε και ο Babis απο Γερμανια.

Αν για παραδειγμα η gigabyte gaming επαιζε στα 820 θα ηταν μια ενδιαφερουσα(στα δικα μου ματια)αλλαγη ,μιας και εχουν φαινεται κανει καλη δουλεια φετος και η τιμη της αρχικα ηταν πιο προσιτη απο πολλες αλλες, αλλα και αυτη ανεβηκε παρα πολυ.

Δεν πειραζει παμε παρακατω.

Amazon Γαλλιας παντως ειναι στα 840 η Gigabyte Gaming. Κρινεις οτι ειναι καλη τιμη ή να περιμενουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Amazon Γαλλιας παντως ειναι στα 840 η Gigabyte Gaming. Κρινεις οτι ειναι καλη τιμη ή να περιμενουμε?

Αν εχεις χρηματικο οριο τα 900ευρω(Msi και Asus strix ξεφευγουν) και δεδομενου οτι απο Ελλαδα την βρισκεις ουτως ή αλλως 50ευρω ακριβοτερα,τοτε ειναι καλη περιπτωση(με τα 50αυτα ευρω αγοραζεις ξερω γω 1-2παιχνιδια). Δεν ξερω βεβαια τι παιζει σε περιπτωση μεταπωλησης αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.

Απο amazon βγαινει γυρω στα 880 με απλη αποστολη και 890 με express ή καπου εκει τελος παντων οπως βλεπω.

Καλυτερα βεβαια να σου απαντησουν και οι ιδιοι που εκαναν αγορα απεξω βλεποντας και την τωρινη κατασταση για το τι συμφερει και απο που.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έφεραν (όχι διαθέσιμη,έστω σαν κωδικό) και την top of line gigabyte

AORUS RTX 2080 XTREME .....

από τιμή κάπως αλμυρή θα έλεγα

https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=25809

1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

από Ελλάδα η gigabyte gaming oc φαίνεται να έρχεται αρκετα τσιμπημένη σε τιμούλα (928€) σε σχέση με εξωτερικό αν και υπάρχει καλή διαθεσιμότητα από 1-3 εργάσιμες ημέρες στο ελληνικό κατάστημα.......από caseking (διαθέσιμη και εκεί) η ίδια βγαίνει στα 887€ και με τα μεταφορικά  μέσα......

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

έχουν κάλη καλή δουλειά στην gigabyte gaming oc μιας και μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη υλοποίηση από πλευράς θερμοκρασιών.........αφήνει τις msi trio x & duke πίσω αλλά και τις evga xc ultra gaming ........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.

Επειδη καποιοι ρωτανε τι παιζει με την εγγυηση στα μαγαζια του εξωτερικου σε περιπτωση μεταπωλησης..

Τα περισσοτερα σοβαρα μαγαζια σε αφηνουν να κανεις μεταφορα της εγγυησης στον νεο αγοραστη..

Επικοινωνειτε με το customer service και την μεταφερετε..

Καλο ειναι εαν εχετε ενδοιασμους να τους ρωτησετε με ενα email πριν αγορασετε..

Δημοσ.

εγώ ψάχνω διαθεσιμότητα για την strix 2080 αλλά δεν υπάρχει πουθενά!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν και τέτοια άθλια κατάσταση σε stock.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dinoel είπε

εγώ ψάχνω διαθεσιμότητα για την strix 2080 αλλά δεν υπάρχει πουθενά!!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν και τέτοια άθλια κατάσταση σε stock.

Κάνεις κατάθεση σε κάποιο κατάστημα και παίρνεις σειρά προτεραιότητας (αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον)........ειδάλλως περιμένεις να αποκατασταθούν τα αποθέματα στα διάφορα καταστήματα...........

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Κάνεις κατάθεση σε κάποιο κατάστημα και παίρνεις σειρά προτεραιότητας (αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον)........ειδάλλως περιμένεις να αποκατασταθούν τα αποθέματα στα διάφορα καταστήματα...........

το πρόβλημα μου είναι ότι θα το κόψω τιμολόγιο, οπότε δεν ξέρω αν και πως γίνεται σε κατάστημα από το εξωτερικό.

Ζήτησα από ένα μαγαζί εδώ στο Κιλκίς να μου την βρει(φέρνει γενικά από Γερμανία) και το ψάχνει εδώ και μια εβδομάδα.

Δημοσ.

Στις gigabyte μια ακόμη διαφορά που ξέχασα να γράψω πιο πίσω είναι ότι η windforce oc έχει 3 χρόνια εγγύησης ενώ η gaming oc 4, μετά το registration του προιόντος

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dinoel είπε

το πρόβλημα μου είναι ότι θα το κόψω τιμολόγιο, οπότε δεν ξέρω αν και πως γίνεται σε κατάστημα από το εξωτερικό.

Ζήτησα από ένα μαγαζί εδώ στο Κιλκίς να μου την βρει(φέρνει γενικά από Γερμανία) και το ψάχνει εδώ και μια εβδομάδα.

τότε αναγκαστικά περιμένεις........

3 λεπτά πριν, Qless είπε

Στις gigabyte μια ακόμη διαφορά που ξέχασα να γράψω πιο πίσω είναι ότι η windforce oc έχει 3 χρόνια εγγύησης ενώ η gaming oc 4, μετά το registration του προιόντος

Η gigabyte με την gaming oc επανήλθε δυνατά στις 2000 series από εποχής 900series με την g1 που αυτήν στην ουσία αντικατέστησαν (στην 1000series μόνο η aorus extreme ήταν πολύ καλή από gigabyte)......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Παιδια ξερω θα μου πειτε που να ξερουμε ρε φιλε, ειδικα με τον χαμο που επικρατει γενικως στο market των GPUs, αλλα μηπως γνωρίζετε ή μπορειτε να εκτιμήσετε αν οι τιμες των 2080 θα πεσουν εντος του 2018? και δεν εννοω 5-10-20 ευρω οπως αλλωστε ανεβοκατεβαινουν καθημερινα, αλλα να πανε κοντα στην msrp που ανακοινωσε εξ'αρχης η nvidia, 700-750ευρω. Εχω το budget των 850 αλλα περιμενω εδω και 2 βδομαδες. Επισης κοιταζα και τις 1080 ti αλλα και αυτες παροτι 2+ ετων καρτα οι καλες υλοποιησεις (evga, asus rog) ειναι στο Θεο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Παιδια ξερω θα μου πειτε που να ξερουμε ρε φιλε, ειδικα με τον χαμο που επικρατει γενικως στο market των GPUs, αλλα μηπως γνωρίζετε ή μπορειτε να εκτιμήσετε αν οι τιμες των 2080 θα πεσουν εντος του 2018?

Οχι δεν θα πεσουν..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η aorus extreme που την είχα θα σου πω την άποψη μου νομίζω ήταν απάτη, ζητούσε ένα καπέλο στην τιμή που ήταν απαράδεκτο καθώς πωλούσε τσιπάκια που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν στην συχνότητα που ανέφερε το προιόν, εάν έγραφε ο καθένας την ιστορία του θα έλεγα απλά ήμουν γκαντέμης και έπεσα σε χάλια τσιπάκι, αμ δε έχει πολύ υλικό

https://www.overclock.net/forum/69-nvidia/1627238-gigabyte-aorus-geforce-gtx-1080-ti-owner-s-thread.html

Συνοπτικά πολλοί χρήστες με ακριβώς το ίδιο θέμα μόλις ξεκινούσε η κάρτα να επιταχύνει 3d κράσαρε σε δευτερόλεπτα, δεν υπήρχε hardware θέμα απλά δεν μπορούσε να δουλέψει σε αυτή την συχνότητα, μόλις άλλαζες bios όλα καλά, πολλοί γύρισαν τις κάρτες τους πίσω rma και άλλαξαν 2-3 κάρτες μέχρι να πετύχουν την σωστή......

Σαν pcb ήταν κοινό για όλες τις aorus είτε wb, waterforce, extreme και η απλή....12 phases με doublers, 150w power, καλή κατασκευή απλά το πρόβλημα ήταν το binning, και όταν είχες πληρώσει ένα καπέλο για μια ήδη πανάκριβη κάρτα αισθανόσουν να το πώ ευγενικά ...........

Και το ΑΛΛΟ μεφάλο θέμα που είχε ήταν η ποιότητα κατασκευής της ψύκτρας αν και αλουμίνια, πιό λεπτό  και από αλουμινόχαρτο στράβώνει για πλάκα, μόλις στραβώσει αρχίζουν να κοπανάνε τα  πτερύγια των ανεμιστήρων μεταξύ τους δηλαδή......Εδω τα λέει μια χαρά χωρίς υπερβολή η επίδειξη στο τέλος του βίντεο

To καλό με την rtx σειρα είναι ότι και τα reference pcb της nvidia χρησιμοποιούν πραγματικά phases χωρίς  doublers

@warlord1981

Πιθανότατα θα αυξηθούν όπως και τα περισσότερα είδη στον τομέα από 1/1/2019, εκτός του κόστους παραγωγής αυξάνονται μεταφορικά, μπλα μπλα, τέλος πάντων ο τελικός καταναλωτής θα πληρώσει την νύφη.

Aπό την άλλη αν εννοείς την 2080, θα υπήρχε περίπτωση για μείωση στην τιμή της στην περίπτωση που η nvidia ακολουθούσε το Pattern πρώτα η απλή **80 και μετά το Τi, τώρα υπάρχουν και οι δύο οπότε......., ΑΝ έβγαινε ανταγωνιστικό προιόν από amdστο high end/enthusiast μπορεί να διόρθωνε η nvidia τις τιμες της, αλλά όλα αυτά είναι just speculation

To μόνο σίγουρο είναι ότι ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ Kίνας θα ανεβάσει τις τιμές γενικά, και το δεύτερο ότι το msrp ΔΕΝ είναι τίποτε άλλο από μια πλασματική τιμή που δεν πρόκειται να την συναντήσει κανείς πελάτης πουθενα, σημαίνει (manufacturers suggested price) aka προτεινόμενη τιμή πώλησης από τον κατασκευαστή, σε ποια χώρα όμως με ποιά υλοποίηση με τι φόρους μεταφορικά, κέρδος κατασκευαστή, καταστήματος μπλα μπλα........

Πρακτικά ΔΕΝ γίνεται και ούτε πρόκειται να γίνει, ΗΔΗ στις turing λόγω μεγέθους τσιπ, πολυπλοκότητας κατασκευής, ποιότητα yelds κλπ, η nvidia τα πωλεί ακριβά στους τρίτους κατασκευαστές και αυτoίμε το ήδη μικρό ποσοστό κέρδους που έχουν προσπαθούν να κόψουν από παντού στην κυριολεξία, ε αν βάλεις οτι και τα καταστήματα έχουν ενα κέρδος 5-8% καληνύχτα....

Επεξ/σία από Qless
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...