Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Καλα ρε fulgore τη αγγελια ειναι αυτη?

Εγραψα πιο πισω ποσο πηρα την καρτα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα το κάνουν γιατί θα ξεφτιλιστούν εντελώς, δεν τολμάνε. Για να δεις αν υπάρχει nerf συγκρίνεις έναν οδηγό τώρα και έναν οδηγό μετά από 2 χρόνια και βλέπεις αν έχουν αλλάξει τα νούμερα. Ο Linus αυτό ακριβώς έκανε και όχι μόνο δεν υπήρξαν μειώσεις, αλλά υπήρχαν και κάποιες μικρές αυξήσεις εδώ κι εκεί.

Oπως ειπα και το ξερουμε αλλωστε ολοι μας συνηθως δεν εχουν βαση ολα αυτα. Η ειναι τραβηγμενα απο τα μαλλια που λεμε. Δεν σημαινει ομως οτι δεν μπορει να συμβει. Οπως επισης δεν σημαινει οτι μπορει να ξεκινησει καποια στιγμη.

Επισης για να το κλεισω απο την δικη μου πλευρα δεν εχει νοημα να το συζηταω παραπερα να μην χαλαω και το θεμα εγραψα οτι το βιντεακι δεν εδειξε δα και τεραστιες διαφορες σε αρκετα παιχνιδια απο την στατιστικη αποκλιση σε ελαχιστα συνεβη αυτο. Το ζητημα χρηζει αναλυσης οταν η στατιστικη αποκλιση γερνει παντα προς την μειωση των επιδοσεων και οχι προς την αυξηση π.χ.. Γιατι ακομη και αν θελουν υποθετικα να κλεψουν δεν θα το κανουν με μεγαλη αποκλιση.. Αυτα απλη λογικη ειναι και προσωπικα θα το παρακολουθω για να δω τι γινεται.. 

9 λεπτά πριν, ilos είπε

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι στα ήδη υπάρχοντα games δε γίνεται ποτέ ματσαραγκιά να παίξουν χαμηλότερα με νέους drivers (μπορεί να υπάρχει μια μικρή διακύμανση από driver σε driver αλλά τίποτα ύποπτο). Aυτό ισχύει και για τις nvidia και για τις AMD.  Στα νέα games όμως που θα βγουν από εδώ και πέρα θα υπάρξει μάλλον μεγαλύτερη διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ turing και pascal. Τώρα είτε αυτό μπορεί να  συμβαίνει επειδή η nvidia ωριμάζει τους drivers για το turing ή γιατί οι developers προσαρμόζονται περισσότερο στην νέα αρχιτεκτονική ή που τα games γίνονται περισσότερο memory bandwidth intensive στις μεγαλύτερες αναλύσεις και επωφελούνται από την gddr6.

Συμφωνω ειναι δυσκολο να συμβει με τα παλια παιχνιδια αλλα οχι απιθανο.. 

Για το δευτερο σκελος (αφηνοντας κατα μερος τον παραγοντα game dev και εστιαζοντας μονο στο τμημα των οδηγων) ειναι φυσικο και επομενο γιατι το driver optimisation εχει σκοπο να εστιαστει στην νεα γενια και μετα στις προηγουμενες.. Για αυτο και βλεπουμε μερικες φορες και προβληματα με οδηγους με παλαιοτερες γενιες γιατι συνηθως αν βιαζονται ειδικα να βγαλουν ενα οδηγο παιζει και να μην τον τεσταρουν καν σε εκτενη βαση στην προηγουμενη γενια το πανε trial & error αν χαλασει κατι στις προηγουμενες θα βγαλουμε αλλον ας δουλευει σωστα στην νεα.. 

Αυτα και νομιζω οτι πολυ το αναλυσαμε και σορρυ αλλα δεν τους εμπιστευομαι καν, ακομη και αν ειναι πολυ δυσκολο να κλεψουν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψα πιο πισω ποσο την πηρα την καρτα και γιατι αυτη η τιμη και οχι δεν την πηρα 650 την καρτα,(και αν ειναι ευκολο βαλε σε spoiler την αγγελια ή ακομα καλυτερα βγαλε το link) μην φαμε καμια παρατηρηση.

Αν εχεις καποια απορια,μπορω να σου αναλυσω σε pm μην χαλαμε τσαμπα το θεμα το ιδιο και οποιος αλλος θελει.

Το ξανατονιζω για τελευταια φορα παντως οτι ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανω την οποια αλλαγη,ειμαι γενικα στο ψαξιμο με βαση και τα παιχνιδια που περιμενω μεχρι τον Απριλιο πχ. Και ακομα και αν κανω καποια αλλαγη,εξακολουθω να ειμαι της αποψης οτι γενικα η μεταβαση απο 1080ti σε 2080 δεν ειναι μια value for money αγορα και εμπεριεχει χασουρα.

Βρε δικαιωμα σου να πας σε 2080 δεν ειπα κατι σε αυτο απλα η αγγελια ακομα και 700 να την πηρες 1.5 μηνων used καρτα δεν γινεται να την βαζεις 750 το λογικο ειναι. Αρκετες φορες κοιταμε τους αλλους αλλα κανουμε τα ιδια και χειροτερα εκει θελω να σταθω. Αν βρεθει καποιος να σου δωσει τα 750 100% θα την δωσεις γιατι με 100-150 παραπανω θα πας σε καλη 2080 καρτα και καθαρισες και με rtx και με dlss και με το 5% πανω επιδοσεις απο την 1080ti συν την μικροτερη καταναλωση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ξανατονιζω για τελευταια φορα παντως οτι ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανω την οποια αλλαγη,

Spoiler

το ξανατονίζεις......αλλά δεν λές γιατί να δώσει κάποιος 750€ για μτχ ......και να μην πάρει κάποιος κουτάτη και να μυρίζει ζελατίνα με full εγγύηση την rtx 2080 με +150€.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπιζα ενα προβλημα τις 2 τελευταιες μερες και θελω να το μοιραστω για οποιον εχει συναντησει κατι αναλογο.

Επειδη δεν ειχα σταθερο υπερχρονισμο και ειχα πολλα κρασαρισματα σε τεστ και ασταθεια στο συστημα μου μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στο οτι η καρτα μου δεν ειχε ''καλα ρευματα''.

Ελυσα το προβλημα μου με το να βαλω 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ PCI-E καλωδια τροφοδοσιας στα δυο 8πινα βυσματα τις καρτας..

Οσοι λοιπον εχετε 2080ti και εχετε δει κατι παρομοιο στο συστημα σας δοκιμαστε να την τροφοδοτησετε με 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ καλωδια απο το τροφοδοτικο σας.

Εκτος αυτου και προβλημα να μην εχετε θα βοηθησει στο να εχετε πιο ποιοτικη τροφοδοσια και σταθεροτερο υπερχρονισμο.

Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να το γραψω μηπως βοηθησει καποιον..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Βρε δικαιωμα σου να πας σε 2080 δεν ειπα κατι σε αυτο απλα η αγγελια ακομα και 700 να την πηρες 1.5 μηνων used καρτα δεν γινεται να την βαζεις 750 το λογικο ειναι. Αρκετες φορες κοιταμε τους αλλους αλλα κανουμε τα ιδια και χειροτερα εκει θελω να σταθω. Αν βρεθει καποιος να σου δωσει τα 750 100% θα την δωσεις γιατι με 100-150 παραπανω θα πας σε καλη 2080 καρτα και καθαρισες και με rtx και με dlss και με το 5% πανω επιδοσεις απο την 1080ti συν την μικροτερη καταναλωση. 

Ο κάθε ένας την πουλάει όσο θέλει και δεν έχει σημασία ΠΟΣΟ την αγόρασε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Αντιμετωπιζα ενα προβλημα τις 2 τελευταιες μερες και θελω να το μοιραστω για οποιον εχει συναντησει κατι αναλογο.

Επειδη δεν ειχα σταθερο υπερχρονισμο και ειχα πολλα κρασαρισματα σε τεστ και ασταθεια στο συστημα μου μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στο οτι η καρτα μου δεν ειχε ''καλα ρευματα''.

Ελυσα το προβλημα μου με το να βαλω 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ PCI-E καλωδια τροφοδοσιας στα δυο 8πινα βυσματα τις καρτας..

Οσοι λοιπον εχετε 2080ti και εχετε δει κατι παρομοιο στο συστημα σας δοκιμαστε να την τροφοδοτησετε με 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ καλωδια απο το τροφοδοτικο σας.

Εκτος αυτου και προβλημα να μην εχετε θα βοηθησει στο να εχετε πιο ποιοτικη τροφοδοσια και καλυτερο υπερχρονισμο.

Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να το γραψω μηπως βοηθησει καποιον..

Πάντα 2 ξεχωριστά PCI-E καλώδια τροφοδοσίας στις gpu και από μένα......

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Ο κάθε ένας την πουλάει όσο θέλει και δεν έχει σημασία ΠΟΣΟ την αγόρασε

Ναι οκ απλα μεταξυ μας τον ρωταω γιατι εχουμε ανταλλαξει απειρα μηνυματα και εμενα δεν μου φαινεται σωστο. Εχουν μπει αρκετες φορες αγγελιες που τις κραζαν αρκετοι και απο οτι φαινεται ολοι τα ιδια κανουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, BabisTs είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,απλα εχε μονο υποψη σου οτι καινουργια η εν λογω καρτα αυτη την στιγμη απο το store της ιδιας της εταιρειας ή απο Αγγλικο amazon κοστιζει(με μεταφορικα)κοντα 100ευρω πανω και φυσικα δεν αποκλειω παζαρι τιμης σε λογικες τιμες :)

Το τελευταιο ομως ειναι που το φοβαμαι περισσοτερο.

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχουν μπει αρκετες φορες αγγελιες που τις κραζαν αρκετοι και απο οτι φαινεται ολοι τα ιδια κανουμε.

Δεν νομιζω οτι αυτο που αναφερεις παραπανω ταιριαζει με την συγκεκριμενη περιπτωση. Αν παλι σε τρωει η περιεργεια,γιαυτο υπαρχει το pm.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Best practices είναι αυτό... ειδικά αν μιλάμε για ενεργοβόρα κάρτα και OC.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πάντα 2 ξεχωριστά PCI-E καλώδια τροφοδοσίας στις gpu και από μένα......

Kαι παντα ποιοτικα και ανετα τροφοδοτικα ειδικα για o/c σε τετοιες καρτες , ειδικα αν παιζεις με ρευματα.. Ειναι κριμα να στηριζουμε ενα πανακριβο συστημα σε σαθρες βασεις.. Build 101..

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,απλα εχε μονο υποψη σου οτι καινουργια η εν λογω καρτα αυτη την στιγμη απο το store της ιδιας της εταιρειας ή απο Αγγλικο amazon κοστιζει(με μεταφορικα)κοντα 100ευρω πανω και φυσικα δεν αποκλειω παζαρι τιμης σε λογικες τιμες :)

Spoiler

όσο θες πουλάς man (your money ......your pocket)........φιλικά πάντα, αλλά για μένα πρέπει να κατέβεις λίγο αν θες πραγματικά να την διώξεις.......

6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Best practices είναι αυτό... ειδικά αν μιλάμε για ενεργοβόρα κάρτα και OC.

+1

6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Kαι παντα ποιοτικα και ανετα τροφοδοτικα ειδικα για o/c σε τετοιες καρτες , ειδικα αν παιζεις με ρευματα.. Ειναι κριμα να στηριζουμε ενα πανακριβο συστημα σε σαθρες βασεις.. Build 101..

+1

και στους δύο σας ........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν νοειτε τροφοδοτικο που δεν ειναι τουλαχιστον gold με ποιοτικους japan made πυκνωτες και να εχει περιθωριο 200w τουλαχιστον απο οσο ζηταει ολο το συστημα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

όσο θες πουλάς man (your money ......your pocket)........φιλικά πάντα, αλλά για μένα πρέπει να κατέβεις λίγο αν θες πραγματικά να την διώξεις.......

Spoiler

Μα αυτη ειναι η διαφορα μου οτι ακομα δεν γνωριζω 100% τι θα κανω,γιατι πολυ απλα δεν εχω βρει 2080 ψιλο καλη υλοποιηση και σε καλη τιμη.

Ουτε ειναι οτι ξαφνικα εβγαλα την 1080ti μαπα το καρπουζι και η 2080 ειναι η σουπερ καρτα.

Και η τιμη αυτη οπως ειπα δεν ειναι τελικη,απλα μου εχουν πετυχει αρκετες περιπτωσεις με οτι να ναι παζαρια και στην πορεια αν ειναι την κατεβαζω.

Απλα εχε μονο υποψη σου οτι ουτως ή αλλως υπαρχει και η επιλογη του step up απο evga που μου την παιρνουν κανονικα full price την καρτα ,απλα οπως ανεφερα πιο πισω εχει τεραστια αναμονη που θελω να αποφυγω.

Ουτως ή αλλως εγω εξ αρχης πιο πολυ ρωτησα για Caseking τι παιζει με εγγυησεις αλλα απαντηση δεν πηρα.Οι περισσοτεροι κολλησαν στο αν θα αλλαξω καρτα ή οχι,παρολο που απο παλιοτερα δεν ειχα βγαλει εκτος αυτο το ενδεχομενο.

Μεχρι και για Asus strix κοιταξα αλλα οι τιμες ξεφευγουν δυστηχως.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...