Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως και η ιδια η evga εχει θεμα προφανως απο αποθεμα.Τσεκαρα το step up της και λεει συγκεκριμενα

https://www.evga.com/support/stepup/

Step-Up wait-times for the EVGA GeForce RTX 20 Series Graphics Cards are expected to be significantly longer than our average Step-Up processing times. Depending upon the total number of Step-Ups requested, and your place in the Step-Up queue, completion of the Step-Ups may take several months of remaining in queue.

Η φθηνοτερη 2070(χωρις μεταφορικα παντα)ξεκιναει απο τα 520ευρω και η ακριβοτερη FTW 100ευρω παραπανω στα 620ευρω

https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+20+Series+Family&chipset=RTX+2070

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Με βάση τα όσα αναφέρεις, μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες. Max, απ' ότι θυμάμαι, για όλες τις 2080 είναι οι 70-71 βαθμοί (ακόμα και σε oc).

Σε παιχνίδια τι θερμοκρασίες έχεις;

Έχει και υλοποιήσεις που πάνε παραπάνω  από 71 C, 

για την xc gaming (όχι την ultra) το έχω διαβάσει και στο forum της evga τους 75 βαθμούς,

(δεν θυμάμαι για oc ή αν ήταν ανοικτό/κλειστό το κουτί).

Επεξ/σία από idonthave
Δημοσ.

Αμα σκασουν οντως οι 2070 με τετοιες τιμες εστω και απο ευρωπαικα μαγαζια θα ειναι ταμαμ προτιμω να δωσω 520 για msi η 550 για asus θα ειναι σαν πηρα 1080 με λιγο καλυτερες επιδοσεις και τα υπολοιπα upgrade, με λιγα λογια τοπ υλοποιησεις και θα εχουν καλυτερη μεταπωλητικη αξια σε σχεση με την προηγουμενη γενια και θα υποστηριζουν και το rtx.Που μεταξυ μας αναθεμα αν θα υπαρξει παιχνιδι που να το παιζει μεχρι την επομενη γενια.Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε μακαρι να βγω λαθος γιατι αλλιως ολοι εσεις κ εγω αν οντως παρω καποια rtx και πιθανον μια 2070 οπως λεω θα ειμαστε donator του κοπανιστου αερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, idonthave είπε

Έχει και υλοποιήσεις που πάνε παραπάνω  από 71 C, 

για την xc gaming (όχι την ultra) το έχω διαβάσει και στο forum της evga τους 75 βαθμούς,

(δεν θυμάμαι για oc ή αν ήταν ανοικτό/κλειστό το κουτί).

Ε, πολλοί δεν είναι; Οι υλοποιήσεις από giga, asus, msi (για 2080 μιλάω) δεν πάνε τόσο ψηλά. Κάθε διόρθωση, βέβαια, ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Ε, πολλοί δεν είναι; Οι υλοποιήσεις από giga, asus, msi (για 2080 μιλάω) δεν πάνε τόσο ψηλά. Κάθε διόρθωση, βέβαια, ευπρόσδεκτη.

Σε εχει προλαβει ο μεταλας του youtube :P

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Με βάση τα όσα αναφέρεις, μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες. Max, απ' ότι θυμάμαι, για όλες τις 2080 είναι οι 70-71 βαθμοί (ακόμα και σε oc).

Σε παιχνίδια τι θερμοκρασίες έχεις;

Οπως ξανά είπα. Η σύγκριση θα πρέπει να γινεται βάση θορύβου. Το 60% σε αυτήν μου φαίνεται πολύ πιο ήσυχο από το 60% της strix που είχα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

άλλες έχουν θηρία ψήκτρες άλλες πιο minimal, για να τις έχουν κατασκευάσει έτσι, μάλλον όχι, 

ASUS RTX 2080 Ti STRIX 37°C 65°C 36 dBA
ASUS RTX 2080 Ti STRIX (quiet BIOS) 46°C 75°C 31 dBA
MSI RTX 2080 Ti Duke 53°C 71°C 34 dBA
MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio 53°C 74°C 36 dBA
NVIDIA RTX 2080 Ti Founders Edition 42°C 77°C 37 dBA
Zotac RTX 2080 Ti Amp 37°C 65°C 39 dBA
ASUS RTX 2080 STRIX 37°C 61°C 36 dBA
ASUS RTX 2080 STRIX (quiet BIOS) 46°C 75°C 30 dBA
Gigabyte RTX 2080 Gaming OC 57°C 69°C 34 dBA
MSI RTX 2080 Gaming X Trio 51°C 70°C 36 dBA
NVIDIA RTX 2080 Founders Edition 36°C 72°C 35 dBA
Palit RTX 2080 Gaming Pro 41°C 72°C 36 dBA
Palit RTX 2080 Super JetStream 40°C 70°C 34 dBA

τα 75αρια είναι στις ti, (θα) έχει κάποιες που πάνε παραπάνω 

:hehe:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, idonthave είπε

άλλες έχουν θηρία ψήκτρες άλλες πιο minimal, για να τις έχουν κατασκευάσει έτσι, μάλλον όχι, 

ASUS RTX 2080 Ti STRIX 37°C 65°C 36 dBA
ASUS RTX 2080 Ti STRIX (quiet BIOS) 46°C 75°C 31 dBA
MSI RTX 2080 Ti Duke 53°C 71°C 34 dBA
MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio 53°C 74°C 36 dBA
NVIDIA RTX 2080 Ti Founders Edition 42°C 77°C 37 dBA
Zotac RTX 2080 Ti Amp 37°C 65°C 39 dBA
ASUS RTX 2080 STRIX 37°C 61°C 36 dBA
ASUS RTX 2080 STRIX (quiet BIOS) 46°C 75°C 30 dBA
Gigabyte RTX 2080 Gaming OC 57°C 69°C 34 dBA
MSI RTX 2080 Gaming X Trio 51°C 70°C 36 dBA
NVIDIA RTX 2080 Founders Edition 36°C 72°C 35 dBA
Palit RTX 2080 Gaming Pro 41°C 72°C 36 dBA
Palit RTX 2080 Super JetStream 40°C 70°C 34 dBA

τα 75αρια είναι στις ti, (θα) έχει κάποιες που πάνε παραπάνω 

:hehe:

Btw οι θερμοκρασίες μετριούνται πάντα σε open bench και με ambient temps που συνήθως είναι μικρότερες από αυτές που έχουμε Ελλάδα. οπότε μην παραπονιέστε αν δε βλέπετε αντίστοιχα νούμερα στο pc σας και πρέπει να ανεβάσετε fan curve.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η ανοησία με το nerf σε παλιότερες κάρτες να σταματήσει, δεν ισχύει, το έχει αποδείξει ο Linus με βίντεο. Απλά το Turing έχει περιθώριο βελτιώσεων με νεότερους οδηγούς γιατί είναι νέα αρχιτεκτονική, το Pascal ότι ήταν να πάρει το έχει πάρει.

Ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα αυτα που θιγεις στην ιδια προταση. Αλλο η μειωση επιδοσεων σε προηγουμενο μοντελο με βαση ενα driver οπως το βιντεο που παρεθεσα (ψευτικο ή μη) και αλλο η ευλογη αυξηση επιδοσεων σε νεοτερη τεχνολογια.

Οσο για το αν το εχει αποδειξει ο Linus λιγα μου λεει σχετικα με το πρωτο κομματι και φυσικα δεν αποκλειει οτι δεν μπορει να συμβει ή απλα να ηταν μια κακοτοπια με μια συγκεκριμενη εκδοση οδηγων που τα εκαναν ολα χαλια οπως οι 416.16..

Αν εσεις ορκιζεστε στις εταιρειες και θεωρειτε ανοησια το να ελεγχονται συστηματικα οι εκδοσεις οδηγων για nerfing τοτε συγνωμη αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη επ'αυτου γιατι εγω δεν εμπιστευομαι την ιδια μου την μανα που λεει ο λογος οχι την nvidia που εχει σκοπο να προωθησει τα δικα της προιοντα. 

Aλλωστε το βιντεακι δεν εδειξε δα και τεραστιες διαφορες απο την στατιστικη αποκλιση. Το ζητημα χρηζει αναλυσης οτι η στατιστικη αποκλιση γερνει παντα προς την μειωση των επιδοσεων και οχι προς την αυξηση π.χ.. Γιατι ακομη και αν θελουν υποθετικα να κλεψουν δεν θα το κανουν με μεγαλη αποκλιση..

Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εταιρεια τεχνολογιας ειναι που θα το κανει αλλωστε..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Δεν θα το κάνουν γιατί θα ξεφτιλιστούν εντελώς, δεν τολμάνε. Για να δεις αν υπάρχει nerf συγκρίνεις έναν οδηγό τώρα και έναν οδηγό μετά από 2 χρόνια και βλέπεις αν έχουν αλλάξει τα νούμερα. Ο Linus αυτό ακριβώς έκανε και όχι μόνο δεν υπήρξαν μειώσεις, αλλά υπήρχαν και κάποιες μικρές αυξήσεις εδώ κι εκεί.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Btw οι θερμοκρασίες μετριούνται πάντα σε open bench και με ambient temps που συνήθως είναι μικρότερες από αυτές που έχουμε Ελλάδα. οπότε μην παραπονιέστε αν δε βλέπετε αντίστοιχα νούμερα στο pc σας και πρέπει να ανεβάσετε fan curve.

κάτι σαν το παρακάτω 😆 , custom profile χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα

Spoiler

20170324_151613.jpg.674dec59217b273479d6556485dba428.jpg.f31ae04dd607523c78c9067bc8130ab6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ρε fulgore τη αγγελια ειναι αυτη?

100 ευρω πανω απο οσο την πηρες? Θες να σου βγει τσαμπα η 2080 η μου φαινετε?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Prospector8 είπε

Στο Uk, την Armor Msi 2070 την βρισκεις 450£ πλέον, και την 2080 gaming πχ εχει 750! Ισως να έχουν μπολικες 2070 να πουλήσουν i guess.

όπως πάντα θα έχουν μεγαλύτερο stock σε 2070 ....όπως με όλες τις x70 που μοσχοπουλάει σε κάθε γενιά η nvidia......

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι στα ήδη υπάρχοντα games δε γίνεται ποτέ ματσαραγκιά να παίξουν χαμηλότερα με νέους drivers (μπορεί να υπάρχει μια μικρή διακύμανση από driver σε driver αλλά τίποτα ύποπτο). Aυτό ισχύει και για τις nvidia και για τις AMD.  Στα νέα games όμως που θα βγουν από εδώ και πέρα θα υπάρξει μάλλον μεγαλύτερη διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ turing και pascal. Τώρα είτε αυτό μπορεί να  συμβαίνει επειδή η nvidia ωριμάζει τους drivers για το turing ή γιατί οι developers προσαρμόζονται περισσότερο στην νέα αρχιτεκτονική ή που τα games γίνονται περισσότερο memory bandwidth intensive στις μεγαλύτερες αναλύσεις και επωφελούνται από την gddr6.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...