Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, BabisTs είπε ? ( 2080 απλή ή ti ) Πιο πολυ για 2080 κοιταζω που ειναι μικροτερη η διαφορα. Απο ti μερια μονο οι φθηνοτερες gigabyte κοντα στα 1250 εχουν καποιο value(σε σχεση με τα 1000 των 2080)αλλα τις ψιλο φοβαμαι. 1500ευρω για 2080ti,titan κλπ δεν δινω ουτως ή αλλως. Μπορει βεβαια να μεινω και στην 1080ti,δεν λεω με 100% σιγουρια οτι θα κανω καποια αγορα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 1
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δε νομίζω να έχει νόημα αυτό αν το mobo σου έχει reinforced PCI-E. Αν εννοείς αυτό το μεταλλικό γύρω από την pci express όχι δεν έχει καθώς είναι παλιό mobo αλλά δεν μου φαίνεται ότι η κάρτα έχει καθόλου κλίση , και όσο είχα την 970 επάνω 4 χρόνια δεν είδα κάτι ποτέ να γέρνει ( αν και ήταν φυσικά πιο ελαφριά)
godslayerxp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, SPANK είπε Στους κατόχους της RTX 2080 Gaming X TRIO , έχετε βάλει το στήριγμα και καλά απο κάτω που κρατάει το βάρος της κάρτας ? Εγώ το έχω βάλει αλλά πρώτον δεν νομίζω ότι κρατάει τίποτα μιας και όπως βλέπω η κάρτα δεν γέρνει καθόλου παρά το βάρος της και δεύτερον είναι λιγάκι άσχημο Εγώ δεν το έβαλα εξαιτίας της ασκήμιας. Έσφιξα πολύ καλά τις βίδες και είναι οκ τώρα. Όπως λέει και ο @Psycho_Warhead δεν έχει τόσο νόημα για την ουσία παρά μόνο για την εμφάνιση σε περίπτωση που γέρνει. Φρόντισε να σφίξεις όσο γίνεται και τις 2 βίδες στα slots κρατώντας την κάρτα χωρίς να γέρνει και θα είσαι ΟΚ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Fulgore said: Πολυ σωστα θυμασαι αλλα την προλαβαμε σε προσφορα δεν την πηραμε 900 και 1000ευρω αρα αν πχ γινεται να μου κατσει με 100-150ευρω(γιαυτο ρωταω απο εξωτερικο τι παιζει απο εγγυησεις) παραπανω η μεταβαση σε 2080,δεν θα πω οχι. Ακομα βεβαια το ψαχνω τωρα που ειναι νωρις (και δεν ειναι 100%σιγουρο οτι θα κανω την αλλαγη)γιατι μετα δεν προκειται να ασχοληθω. Reveal hidden contents Ο Fulgore κατι σελιδες πιο πισω δεν εγραψε οτι δεν αξιζει να αγορασεις καινουργια 1080ti στα 800-850+ευρω οταν τοσο ξεκινανε οι 2080? Ο Fulgore πριν κανα μηνα δεν ειχε γραψει οτι αγορασε απο evga με την προοπτικη αν αξιζει η 2080 τελικα να μπορει να κανει μεταβαση σε αυτην με το μικροτερο δυνατο κοστος? Ειχα γραψει και πιο παλια οτι δεν αξιζει καποιος που εχει 1080ti να παει σε 2080,γιατι πολυ απλα οι περισσοτεροι με 1080ti τις ειχαν αγορασει 850-900+ευρω,και αρα θα τους εβγαινε αρκετα τσουχτερη συνολικα η μεταβαση,ειδικα αν κοιταζαν σε ακριβες υλοποιησεις πραγμα που ειναι αληθεια. Σε ποια αντι rtx καμπανια αναφερεσαι ακριβως?Ουτε εγραψα καπου οτι θα δωσω πχ 1500+ευρω για 2080ti. Γιαυτο κοιταξα να παρω σε καλη τιμη την 1080ti, για να αφησω ανοικτο το ενδεχομενο αλλαγης σε 2080 αν βρεθει καμια καλη προσφορα.Και μαλιστα το ειχα τονισει αρκετες φορες και για το step up προγραμμα της evga για αυτο ακριβως τον λογο. Και ουτως ή αλλως σε 1440p που παιζω τα 11gb Vram δεν μου χρειαζονται τοσο οσο μπορει να χρειαζονται σε καποιον που παιζει σε 4κ. Έλα ρε, γελάω απλά. 😅 Τα δε 750€ που ζητάς, ενώ σου έχει στοιχίσει (βάσει αναλογίας προσφοράς) 665€, ασχολίαστα. 😅😅Και την έχεις μεταχειριστεί κι όλας, να ήταν κούτα ακόμα με τη ζελατίνα να πω νταξ, το παλικάρι το μετάνιωσε... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan 1
pabou13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, SPANK είπε Στους κατόχους της RTX 2080 Gaming X TRIO , έχετε βάλει το στήριγμα και καλά απο κάτω που κρατάει το βάρος της κάρτας ? Εγώ το έχω βάλει αλλά πρώτον δεν νομίζω ότι κρατάει τίποτα μιας και όπως βλέπω η κάρτα δεν γέρνει καθόλου παρά το βάρος της και δεύτερον είναι λιγάκι άσχημο Σε 2080Ti Gaming X Trio την εχω μονη της, δεν γερνει καθολου, ειναι μια χαρα!
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Τα led θα πρέπει να βάλουμε πρόγραμμα για να τα σβήσουμε; Η strix έχει κουμπί που το πατάς και σβήνει.
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, pabou13 είπε Σε 2080Ti Gaming X Trio την εχω μονη της, δεν γερνει καθολου, ειναι μια χαρα! Θα το βγάλω και εγώ μάλλον δεν βλέπω να προσφέρει και τίποτα 1
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έλα ρε, γελάω απλά. 😅 Βασικα παραπανω μου βγηκε Spoiler μαζι με τα μεταφορικα απο τα 665 που λες,οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια βεβαια,δεν ξερω αν εσυ την αγορασες με δωρεαν μεταφορικα γιατι εμενα η καρτα ξεχωριστα μου βγηκε κοντα 700ευρω. Τωρα για την τιμη πιο πολυ την εβαλα απο περιεργεια γιατι οπως καταλαβαινεις,δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν θα κανω την αλλαγη(και βεβαια αν τυχει καποιο παζαρι σε λογικα επιπεδα δεν θα πω οχι). Εχε μονο υποψη σου οτι πλεον η συγκεκριμενη σε καινουργια ξεκιναει απο amazon πχ απο τα κοντα 865ευρω και 820 χωρις μεταφορικα απο evga https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-6696-KR https://www.amazon.co.uk/EVGA-GeForce-GAMING-Express-Graphics/dp/B071Y78QG7/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1539774551&sr=1-1&keywords=gtx+1080ti Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
optimus prime Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πολυ λαθος τα θυμασαι και βγαζεις εμπαθεια Θα μπεις στην υπογραφη μου οπως εγραψα παραπανω και δεν προκειται να λαμβανω κανενα απο τα σχολια σου σοβαρα σε αυτο φορουμ. Ασε που τα κανεις και μεγαλα και δεν εχω χρονο για χασιμο..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Fulgore said: Βασικα παραπανω μου βγηκε Hide contents μαζι με τα μεταφορικα απο τα 665 που λες,οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια βεβαια,δεν ξερω αν εσυ την αγορασες με δωρεαν μεταφορικα γιατι εμενα η καρτα ξεχωριστα μου βγηκε κοντα 700ευρω. Τωρα για την τιμη πιο πολυ την εβαλα απο περιεργεια γιατι οπως καταλαβαινεις,δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν θα κανω την αλλαγη(και βεβαια αν τυχει καποιο παζαρι σε λογικα επιπεδα δεν θα πω οχι). Εχε μονο υποψη σου οτι πλεον η συγκεκριμενη σε καινουργια ξεκιναει απο amazon πχ απο τα κοντα 865ευρω και 820 χωρις μεταφορικα απο evga https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-6696-KR https://www.amazon.co.uk/EVGA-GeForce-GAMING-Express-Graphics/dp/B071Y78QG7/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1539774551&sr=1-1&keywords=gtx+1080ti Πέραν ότι απαγορεύεται να πουλήσεις ακριβότερα απ' όσο την αγόρασες (οκ προφανώς για 50€ δεν θα ασχοληθεί κανείς), μόνο γέλια μου προκαλούν όλα τα άλλα. Πώς να σε πάρει κάποιος μετά στα σοβαρά ρε συ, ειλικρινά 😅 Αυτά, δε θα το συνεχίσω, αλλά σκέψου το λιγάκι...
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πέραν ότι απαγορεύεται να πουλήσεις ακριβότερα απ' όσο την αγόρασες (οκ προφανώς για 50€ δεν θα ασχοληθεί κανείς), μόνο γέλια μου προκαλούν όλα τα άλλα. Πώς να σε πάρει κάποιος μετά στα σοβαρά ρε συ, ειλικρινά 😅 Αυτά, δε θα το συνεχίσω, αλλά σκέψου το λιγάκι... Σου εστειλα σε pm μιας και εισαι εν μερη σε ιδια περιπτωση με εμενα μην χαλαμε τσαμπα το θεμα. 50 λεπτά πριν, optimus prime είπε Θα μπεις στην υπογραφη μου οπως εγραψα παραπανω και δεν προκειται να λαμβανω κανενα απο τα σχολια σου σοβαρα σε αυτο φορουμ. Ασε που τα κανεις και μεγαλα και δεν εχω χρονο για χασιμο.. Κανε οτι νομιζεις,εχε μονο υποψη σου οτι πριν σχεδον 1 μηνα ειχα γραψει αυτο,ετσι για να ξερουμε τι λεμε Spoiler και αν και δεν βλεπουμε προς το παρον 25% διαφορα μεταξυ 1080ti και 2080,τα 10+fps που βλεπω να αναφερονται σε FM7 και Formula 1 δεν ειναι αδιαφορο νουμερο.Γιαυτο και ειμαι ακομα στο ψαξιμο και δεν το εχω σιγουρο τι θα κανω. Περαν τουτου μην φοβασαι απο την επομενη εβδομαδα δεν θα με ξαναδεις στο παρον θεμα,για να μην σας το χαλαει ο κακος Fulgore. Και αυτο αν θες βαλτο στην υπογραφη σου αν με δεις να σχολιαζω απο Δευτερα ανεξαρτητως του αν θα μεινω με 1080ti ή 2080. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
Silverage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γίνε και εσυ RTXάκιας fulgore. Μπές στην παρέα μας να κοροιδεύουμε μαζί όσους δεν θα βλέπουν το φοβερό raytracing. Ελπιζω να μου έρθει μέσα στο Νοέμβρη και όχι τα Χριστούγεννα. Οι επόμενες κάρτες της nvidia πιστεύω θα βγούν τέτοια εποχή το 2020. Δεν νομίζω να απαξιώσει τις τωρινές μέσα σε 1 χρόνο ούτε πιστεύω οτι θα είναι έτοιμη να τις βγάλει μέσα στο 2019. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Silverage
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Silverage είπε Γίνε και εσυ RTXάκιας fulgore. Μπές στην παρέα μας να κοροιδεύουμε μαζί όσους δεν θα βλέπουν το φοβερό raytracing. Ελπιζω να μου έρθει μέσα στο Νοέμβρη και όχι τα Χριστούγεννα. Ο μονος λογος Spoiler που σκεφτομαι(ακομα δεν ειναι σιγουρο)για 2080 ειναι γιατι πολυ απλα δεν αγορασα την σχετικα προσφατη 1080ti μου 900 και 1000ευρω οπως αγορασαν αρκετοι αλλοι οι οποιοι προφανως και γιαυτο εκραζαν την 2080. Υπο αυτη την περιπτωση κιολας ειχα πει πιο παλια οτι δεν αξιζει η 2080 αν εχει καποιος χρυσοπληρωσει μια 1080ti,πραγμα που ακομα ισχυει. Το ιδιο και οσοι αγορασαν 1080ti σε τιμες κατω των 700ευρω,απο πλευρας price/performance δεν εχουν σοβαρο value να πανε σε 2080. Αυτα ακομα ισχυουν στην πραξη,δεν αλλαξε κατι. Επισης προφανως αν τελικα το αποφασισω,δεν θα δωσω πχ 1000+ευρω για 2080,κοιταζω στις φθηνοτερες υλοποιησεις αν αξιζει η ολη χασουρα(οπως εκανε ο συμφορουμιτης Acri) επειδη εχω αντιστοιχο monitor με το δικο σου και τα 10+fps στο Forza Motorsport πχ δεν μου ειναι αδιαφορο νουμερο.Υπαρχει και η επιλογη μεσω evga να την στειλω σε αυτους απλα με περιοριζουν σε υλοποιησεις. Βεβαια και παλι δεν ειναι 100% σιγουρο,μπορει να μεινω οπως εχει. Το RTX προσωπικα μου ειναι αδιαφορο σε αυτη την γενια καρτων. Απλα την εχω ικανη την ngreedia να μεγαλωσει αργοτερα η διαφορα(οχι τρελα νουμερα αλλα και παλι)μεταξυ 2080 και 1080ti,ολα πλεον τα περιμενω απο αυτους. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Η ανοησία με το nerf σε παλιότερες κάρτες να σταματήσει, δεν ισχύει, το έχει αποδείξει ο Linus με βίντεο. Απλά το Turing έχει περιθώριο βελτιώσεων με νεότερους οδηγούς γιατί είναι νέα αρχιτεκτονική, το Pascal ότι ήταν να πάρει το έχει πάρει. 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Σε idle περίπου 50 βαθμούς Στο heaven με OC και τα FAN στο 60% έχει 77βαθμούς Υπόψιν έχω ανοιχτό το πλαινό καπάκι του κουτιού Για τις κάρτες που είπες, εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε καμία απο αυτές Με βάση τα όσα αναφέρεις, μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες. Max, απ' ότι θυμάμαι, για όλες τις 2080 είναι οι 70-71 βαθμοί (ακόμα και σε oc). Σε παιχνίδια τι θερμοκρασίες έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις