Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο Guru3D βγήκε λίγο καλύτερη στα temps η Duke αν δεν κάνω λάθος.

Στο Guru3d έχει τις αντίστοιχες ti. Στο techpowerup, βλέπω ότι η trio έχει 51 βαθμούς idle και 70-71 load (+oc). Στο bit-tech, βλέπω ότι η duke έχει 42 και 69 αντίστοιχα (υπολογίζει με delta, που, πιστεύω ότι, είναι 22 βαθμοί). Ε, έχουν μια διαφορά, αλλά δεν τη λες και κρίσιμη.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Κριμα θα βοηθουσε το donate σου στην αγορα rtx.Παντως περα απο την πλακα γιατι σας πειραζω σε περιπτωση που δεν το καταλαβες εγω περιμενω να δω τιμες σε 2070 πλεον γιατι δεν πιστευω οτι θα αξιζει κατι αλλο, επιδοσεις ανα ευρω με λιγα λογια.

Είδα κάπου για $600 MSRP;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Είδα κάπου για $600 MSRP;

Βασικα λενε για FE 599$ και 499 για custom...Αμα σκασουν μυτη με 500-550 δεν θα ειναι κ κακη περιπτωση.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

αυτη είναι η τιμη day1 (θα αλλάξει κατα πολύ)

επίσεις η 2070  gigabyte θα έρθει στην ελληνικη αγορα με διαφορα 100 ευρω απο την 2080.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mjmtvman είπε

αυτη είναι η τιμη day1 (θα αλλάξει κατα πολύ)

επίσεις η 2070  gigabyte θα έρθει στην ελληνικη αγορα με διαφορα 100 ευρω απο την 2080.

700 800 ευρω για 2070 θα γελασουμε ολοι παρεα αν παιξουν τετοιες τιμες.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

750 800 ευρω για 2070 θα γελασουμε ολοι παρεα αν παιξουν τετοιες τιμες.

Δεν νομίζω να παίξει κάτω από 700ρα η 2070 (ίσως κάποιες ελάχιστες "κατώτερες " υλοποιήσεις)..........

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, holy grail said:

εχουν χαβαλε μερικοι που ακομα προσπαθουν να κανουν το ασπρο - μαυρο. οι νεες καρτες ειναι εντυπωσιακες σε αποδοση με ολα τα νεα χαρακτηριστικα. το ray tracing θα υποστηριχθει και απο την ms. εσεις πηγαινεται να το τρεξετε στα μελλοντικα παιχνιδια με τον ποπολαρο να δουμε ποσα φρειμς θα εχετε.:lol:

Τόσο εντυπωσιακές που η μια κατηγορία κάτω είναι 7% καλύτερη από την προηγούμενη. Ενώ τις προηγούμενες φορές ήταν 7% καλύτερη από την προηγούμενη 2 κατηγοριων πάνω...

Μιλάμε μου έχουν πέσει τα σαγόνια κάτω από τις καταπληκτικές επιδόσεις. :D

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, icenex είπε

700 800 ευρω για 2070 θα γελασουμε ολοι παρεα αν παιξουν τετοιες τιμες

Μα με τις τιμές που έχουν οι 2080/2080 Ti, «λογικό» δεν είναι να τη βάλουν στα 700-800;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, icenex είπε

700 800 ευρω για 2070 θα γελασουμε ολοι παρεα αν παιξουν τετοιες τιμες.

εννοειτε πως θα γελάσουμε, όπως γελάμε τωρα με τις 2080 ti (titanium prices)

απο 700 ευρω και πάνω (για τις 2070) ξεκινάει το κερδος του κάθε καταστήματος, υπολόγισε οτι στις 2070 δεν θα υπαρξουν ιδια προβληματα διαθεσιμότητας

Επεξ/σία από mjmtvman
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δεν νομίζω να παίξει κάτω από 700ρα η 2070 (ίσως κάποιες ελάχιστες "κατώτερες " υλοποιήσεις)..........

Θύμισε μου λίγο πόσο την "πήγες" την Strix +clock  και + memory να έχω μια σύγκριση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με msrp 430 ευρωπουλα που εχει τωρα η ισοτιμια τι να σου πω αν ειναι να βαλουν καπελο 270 ευρω τοτε χαρισμα τους η καρτουλα και τους στελνω φιλακια παιζοντας ps4 απο την oled tv μεχρι νεωτερας.

Δηλαδη ο κατασκευαστης τους προτινει τιμη στα 430 που ποιος ξερει ποσο τις παιρνουν μπορει και 330 και θα την βαλουν στην διπλη τιμη και βαλε?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, icenex είπε

Με msrp 430 ευρωπουλα που εχει τωρα η ισοτιμια τι να σου πω αν ειναι να βαλουν καπελο 270 ευρω τοτε χαρισμα τους η καρτουλα και τους στελνω φιλακια παιζοντας ps4 απο την oled tv μεχρι νεωτερας.

Δηλαδη ο κατασκευαστης τους προτινει τιμη στα 430 που ποιος ξερει ποσο τις παιρνουν μπορει και 330 και θα την βαλουν στην διπλη τιμη και βαλε?

σε ενα καταστημα η τιμη κοστους που φτανει η καρτα είναι διαφορετικη

π.χ 2070 520-580 euro

2080 620-680 euro

2080ti 980-1050 euro

*οι τιμες αφορουν day1

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Θύμισε μου λίγο πόσο την "πήγες" την Strix +clock  και + memory να έχω μια σύγκριση; 

Μέχρι εδώ χωρίς ρεύμα.....

215827511_.png.850d7a8e083b5847eb9dac58f219c08a.png

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, icenex είπε

Γιατι δεν παιρνεις μια και καλη μια 1080 να τελειωνεις,ειτε καινουργια(γυρω στα 500ευρω),ειτε απο αγγελιες να εισαι αρχοντας?

Αν δεν βρεις απο Ελλαδα κοιτας και απο εξωτερικο(αν σε βολευει).

Ουτως ή αλλως ακομα και το Πλαισιο αν δειτε πιο πανω,ολες κατοπιν παραγγελιας τις εχει τις καρτες.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...