Acmilangr2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Μα ειναι πραγματα που ειχαν γραφτει πριν κυκλοφορησουν οι καρτες επισημα στην αγορα οταν ειχαν βγει τα πρωτα reviews.Αν δειτε το προηγουμενο θεμα πριν κλειδωσει,αυτα τα πραγματα γραφονταν,αρα για ποιο λογο προκαλουν εντυπωση αφου στην ουσια δεν αλλαξε κατι? Και αν εγώ γουστάρω 480p/60fps Ray Tracing;
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Και αν εγώ γουστάρω 480p/60fps Ray Tracing; Σε ποιο παιχνιδι,γιατι ως τωρα πιο πολυ προβλημα υπαρχει στα παιχνιδια που το υποστηριζουν,παρα στις επιδοσεις του. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
Qless Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εγώ απορώ που τολμησαν ορισμένοι να αναβαθμίσουν χωρις την άδεια του forum το καταγγέλω κύριοι 2
BabisTs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Μα ειναι πραγματα που ειχαν γραφτει πριν κυκλοφορησουν οι καρτες επισημα στην αγορα οταν ειχαν βγει τα πρωτα reviews.Αν δειτε το προηγουμενο θεμα πριν κλειδωσει,αυτα τα πραγματα γραφονταν,αρα για ποιο λογο προκαλουν εντυπωση αφου στην ουσια δεν αλλαξε κατι? Ο καθένας μπορεί να αλλάξει γνώμη για τους δικούς του λόγους........πόσοι είχαν πεί ότι δεν θα αλλάξουν από 980ti σε 1080 για ένα 10%-15%........πάντα έτσι γίνεται....μην ψάχνεις vfm σε αυτές τις κατηγορίες......... 4 2
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Σε ποιο παιχνιδι,σε αυτα που ακομα δεν υποστηριζεται? Για παιχνίδια που θα βγούν το 2022 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2 1
xrit86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα απ τα πρωτα review της rtx 2070 , μιας και θα ενδέφερει ακρετους λογω της τιμης ελαφρα καλυτερη απο gtx 1080 https://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-geforce-rtx-2070-founders-edition,5851.html?utm_source=notification Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από xrit86
mjmtvman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, BabisTs είπε πολύς ντόρος για μετάβαση από 1080ti σε 2080.........πάρτε ένα φρέσκο review Zotac GeForce RTX 2080 Ti AMP https://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_RTX_2080_Ti_AMP/ Τσάμπα πράγμα η msi gaming x trio 2080ti από Ελλάδα...... που να δεις σε λίγο καιρό το πλαίσιο πόσο θα την έχει. οτι να 'ναι οι τιμες
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ο καθένας μπορεί να αλλάξει γνώμη για τους δικούς του λόγους........πόσοι είχαν πεί ότι δεν θα αλλάξουν από 980ti σε 1080 για ένα 10%-15%........πάντα έτσι γίνεται....μην ψάχνεις vfm σε αυτές τις κατηγορίες......... Βρε δεν ειπε κανεις το αντιθετο ο καθενας οτι θελει κανει. Εγω αυτο που ειπα και πιο πισω Spoiler ειναι οτι οταν καποιοι κανουν καποιες αναλογες αρνητικες δηλωσεις για μια νεα σειρα και τελικα αλλαξουν γνωμη και αγορασουν,ε ας πουν οτι τελικα πχ αλλαξαν γνωμη και ηταν υπερβολικα αυτα που ελεγαν πριν κατι εβδομαδες,οχι να υπερασπιστουν με μανια την αγορα τους και ολα μελι γαλα. Εαν πχ εγω κραξω την 2080ti για 3 εβδομαδες με 100post την ημερα και γραφω τα χειροτερα και μετα παω και την αγορασω,ε λογικο δεν ειναι να χτυπησει ασχημα στους υπολοιπους(ακομα και αν δεν το σχολιασουν)??? Αυτο λεμε και πιο πισω για την αλλαγη απο 1080ti σε 2080.Οχι οτι κακως εκαναν που την εκαναν,αλλα για τις οποιες δηλωσεις ειχαν γινει πριν την αγορα. Μην ξεχνας οτι ημουν απο τους λιγους που πριν κυκλοφορησουν οι νεες καρτες και ενω επεφτε κραξιμο μαζικο,εγραφα συνεχεια να περιμενουμε τα benchmarks. Εγω για παραδειγμα εχω ακομα το προγραμμα της evga για το step up οπως ειχα πει και πιο παλια(για μεταβαση σε αλλη καρτα αν αλλαξω γνωμη) ),γιαυτο και δεν κοροιδευω τιποτα. Βεβαια δεν ειχα βγαλει την 2080 για τα σκουπιδια πριν καν κυκλοφορησει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
icenex Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Δεν μίλησα για συγκριτικό 1080ti founders με custom 2080ti.......πάρτε ένα φρέσκο review είπα από zotac που δεν είχα δεί τόσες μέρες....... Σωστος.. εκ παραδρομης το σκεφτηκα ετσι αλλα και παλι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να δικαιολογουν το κοστος να πας απο 1080τι σε 2080 εκτος αν θες να εισαι μεσα στα πραγματα και λιγο πιο future proof που κατα την γνωμη μου μιλαμε για πεταμε λεφτα μιας κ ακομη δεν υπαρχει κατι εκει εξω που θα δουλεψει με tensor cores και μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα θα μπορουσε ο κατοχος 1080ti να κατσει στα αυγα του και οχι να κανει την πρασινη μαγκα πουλωντας του κατι που δεν μπορει να το χρησιμοποιησει την δεδομενη στιγμη, εχοντας την ελπιδα οτι θα το χρησιμοποιησεις καποια στιγμη στο μελλον.Τεσπα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του αλλα αν ειναι να πετατε 200αρια ετσι πεταχτε και τιποτα απο εδω.
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, icenex είπε Σωστος.. εκ παραδρομης το σκεφτηκα ετσι αλλα και παλι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να δικαιολογουν το κοστος να πας απο 1080τι σε 2080 εκτος αν θες να εισαι μεσα στα πραγματα και λιγο πιο future proof που κατα την γνωμη μου μιλαμε για πεταμε λεφτα μιας κ ακομη δεν υπαρχει κατι εκει εξω που θα δουλεψει με tensor cores και μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα θα μπορουσε ο κατοχος 1080ti να κατσει στα αυγα του και οχι να κανει την πρασινη μαγκα πουλωντας του κατι που δεν μπορει να το χρησιμοποιησει την δεδομενη στιγμη, εχοντας την ελπιδα οτι θα το χρησιμοποιησεις καποια στιγμη στο μελλον.Τεσπα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του αλλα αν ειναι να πετατε 200αρια ετσι πεταχτε και τιποτα απο εδω. Αχ συγνώμη. Δεν το σκέφτηκα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέχρι στιγμής η Asus θεωρείται η top υλοποίηση αλλά η πιο ακριβή, σωστά ; Είμαι μεταξύ Trio X και Duke, εκτός κι αν φέρουν EVGA στην Ελλάδα.
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μέχρι στιγμής η Asus θεωρείται η top υλοποίηση αλλά η πιο ακριβή, σωστά ; Είμαι μεταξύ Trio X και Duke, εκτός κι αν φέρουν EVGA στην Ελλάδα. Ακριβώς. Μεταξύ trio και duke, πήγαινε στη duke, εάν και εφόσον η χρηματική μεταξύ τους διαφορά είναι μεγάλη. Στο geizhals π.χ. βλέπω ότι αυτήν τη στιγμή η διαφορά τους είναι στα 10 ευρώ (πιο ακριβή η trio). Αν μιλάμε γιατέτοια ποσά, πάρε trio. Η evga, καθαρά από αισθητικής απόψεως, τα χάλασε λίγο (προσωπική άποψη), οπότε δεν θα πήγαινα σε αυτήν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στο Guru3D βγήκε λίγο καλύτερη στα temps η Duke αν δεν κάνω λάθος.
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μιλαμε για 2080ti χλωμο εως αδυνατο να δουμε πολλες υλοποιησεις και καλη διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα λογω της απαγορευτικης τους τιμης. Για 2070 και 2080 θα ειναι καλυτερα τα πραγματα. Γιαυτο και ολα τα μοντελα ειναι κατοπιν παραγγελιας(+το προβλημα διαθεσιμοτητας απο την ιδια την nvidia προς τους τριτους που ειχε αναφερθει πιο πισω). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
icenex Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αχ συγνώμη. Δεν το σκέφτηκα Κριμα θα βοηθουσε το donate σου στην αγορα rtx.Παντως περα απο την πλακα γιατι σας πειραζω σε περιπτωση που δεν το καταλαβες εγω περιμενω να δω τιμες σε 2070 πλεον γιατι δεν πιστευω οτι θα αξιζει κατι αλλο, επιδοσεις ανα ευρω με λιγα λογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις