godslayerxp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε σήκωσα μια 1500αρού, έτσι, γιατί ήθελα trio άσε που μπορεί να βρεις μεγαλύτερο μπελά αν το πεις έτσι.... γιατί σιγά μην καταλάβει ότι μιλάς για gpu
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Thanks παιδες... Πρεπει να φτιαξουν το afterburner,δεν γινεται να εχω κανει OC με το scanner,να περναω Time Spy stress test και να μου κρασαρει το συστημα τρεχοντας το Fire strike.. Μου εχει σπασει τα νευρα..
pabou13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Thanks παιδες... Πρεπει να φτιαξουν το afterburner,δεν γινεται να εχω κανει OC με το scanner,να περναω Time Spy stress test και να μου κρασαρει το συστημα τρεχοντας το Fire strike.. Μου εχει σπασει τα νευρα.. Μεγεια και απο μενα! Ποσο την ανεβασε το οc scanner; Αν θες παντως μπορεις να το αποφυγεις και να παιξεις χειροκινητα
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη καποιος με ειχε ρωτησει για θερμοκρασιες.. Σε idle με θερμοκρασια δωματιου 25 βαθμους,η καρτα μενει στους 55-57.. Με αυτοματους φανηδες οι οποιοι τρεχουν στο 30-40% δεν ξεπερναει τους 73-74 σε load. Με υπερχρονισμο σε πυρηνα και μνημη και τους φανηδες manual στο 60% δεν ξεπερασε σε stress test τους 69 βαθμους.. 10 λεπτά πριν, pabou13 είπε Μεγεια και απο μενα! Ποσο την ανεβασε το οc scanner; Αν θες παντως μπορεις να το αποφυγεις και να παιξεις χειροκινητα Θα το δοκιμασω και χειροκινητα αλλα κατι δεν παει καλα σιγουρα με το προγραμμα,μερικες φορες οταν το εχω ανοιχτο στο background μου τρεχει τα τεστ οχι σε fullscreen.. Μου την εβγαλε +126mhz στον πυρηνα.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Dinoel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ρε σεις, θα σταματήσω να μπαίνω στο νήμα των turing. Βαλτοί είστε; Θα πάω να πω στη γυναίκα μου "αγάπη μου, σήκωσα μια 1500αρού, έτσι, γιατί ήθελα trio". Καλορίζικες οι κάρτες σας και να τις καταευχαριστηθείτε. μπορείς να πεις "γυναίκα θέλω trio", μπορεί να μην σου χρειαστεί το 1500άρι! 😂
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dinoel είπε μπορείς να πεις "γυναίκα θέλω trio", μπορεί να μην σου χρειαστεί το 1500άρι! 😂 Spoiler Φαντάσου να πει ναι και να με χωρίσει γιατί εννοούσα την κάρτα🤣.... 1
Dinoel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων Φαντάσου να πει ναι και να με χωρίσει γιατί εννοούσα την κάρτα🤣.... Spoiler φαντάσου όμως να πει ναι, θα φωνάξω την φίλη μου το βράδυ! :D εκεί είναι το θέμα... Το λες οτι εννοούσες για κάρτα ή όχι ?!
pabou13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, optimus prime είπε Επειδη καποιος με ειχε ρωτησει για θερμοκρασιες.. Σε idle με θερμοκρασια δωματιου 25 βαθμους,η καρτα μενει στους 55-57.. Με αυτοματους φανηδες οι οποιοι τρεχουν στο 30-40% δεν ξεπερναει τους 73-74 σε load. Με υπερχρονισμο σε πυρηνα και μνημη και τους φανηδες manual στο 60% δεν ξεπερασε σε stress test τους 69 βαθμους.. Θα το δοκιμασω και χειροκινητα αλλα κατι δεν παει καλα σιγουρα με το προγραμμα,μερικες φορες οταν το εχω ανοιχτο στο background μου τρεχει τα τεστ οχι σε fullscreen.. Μου την εβγαλε +126mhz στον πυρηνα.. Για OC εγω προτιμω το Precision X1 της EVGA, κανει και αυτο oc scan αν θες, και γενικα οταν τρεχεις τα benches κλπ μπορεις να το εχεις και τελειως κλειστο, αρκει να του εχεις εφαρμοσει/αποθηκευσει τις ρυθμισεις. https://www.evga.com/precisionx1/ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από pabou13
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pabou13 είπε Για OC εγω προτιμω το Precision X1 της EVGA, κανει και αυτο oc scan αν θες, και γενικα οταν τρεχεις τα benches κλπ μπορεις να το εχεις και τελειως κλειστο, αρκει να του εχεις εφαρμοσει/αποθηκευσει τις ρυθμισεις. https://www.evga.com/precisionx1/ Κατσε δλδ αυτο σου αποθηκευει την καμπυλη και την εφαρμοζει ακομα και οταν το εχεις κλειστο? Αυτο μου λες?
pabou13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Κατσε δλδ αυτο σου αποθηκευει την καμπυλη και την εφαρμοζει ακομα και οταν το εχεις κλειστο? Αυτο μου λες? Για χειροκινητο σιγουρα, τωρα για το oc scan δεν θυμαμαι να σου πω, αν θες τσεκαρε το, ειναι πιθανο
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, pabou13 είπε Για χειροκινητο σιγουρα, τωρα για το oc scan δεν θυμαμαι να σου πω, αν θες τσεκαρε το, ειναι πιθανο Ενταξει θα το τεσταρω το απογευμα να δω.. 1
narta Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 @optimus prime καλοδουλευτη και μεγειες. Νουμερακια θελουμε 🤓 1
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, narta είπε @optimus prime καλοδουλευτη και μεγειες. Νουμερακια θελουμε 🤓 Τhanks αδερφε.. Δεν εχω προλαβει ακομα,ετρεξα μερικα χτες ετσι για να δω εαν ολα πανε καλα.. Σμρ θα εχω πιο πολυ χρονο να παιξω.. Πρεπει να στειλω και την palit στην Αγγλια.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις