Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα αν εχει msrp 599$ σε founders θεωρω οτι θα ειναι λιγοτερο σε custom.Βεβαια στις τιμες δυστυχως οταν κανουμε προβλεψεις εκει στην nvidia πλεον γελανε. Οποτε εγω προσωπικα ευελπιστω σε αυτο το φασμα τιμων.Και απο την μια θα ειναι καλη περιπτωση γιατι θα ειναι μια VFM καρτα και θα προοριζεται για την μαζα οποτε θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι και μονο χαμενη δεν θα βγει η πρασινη.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

γιατι θα ειναι μια VFM καρτα

Πώς άλλαξαν οι καιροί, να θεωρούμε vfm κάρτα των 600€ (που δε θα έχει τόσο αλλά λέμε)..

Δημοσ.

καλησπερα, μαλλον θα κανω το μεγαλο βημα για 2080ti (απο 970). θα προτιμουσα απο ελλαδα (αλλα αξιοπιστο μαγαζι) ή απο ευρωπη.

Οποιος ειχε προσφατη εμπειρια μπορει να μου κανει και πμ αν ειναι. Εχω πολυ καλη εμπειρια με Asus strix 970 και θα ηθελα κατι αντιστοιχο.

Δημοσ.

VFM σε σχεση με το τι θα κυκλοφορει την δεδομενη στιγμη,σε αναλυσεις 2k και 4k. Δυστυχως ετσι παει γιατι αν το βαλεις με βαση το τι γινοταν στο παρελθον κλαφτα χαραλαμπε...Ας βγουν με το καλο και θα δουμε τοτε τι εστι βερικοκο.Μια προβλεψη-επιθυμια εκανα γιατι με 970 εδω και καιρο και με τετοια οθονη δεν νομιζω να παλευτει μεχρι να βγει η επομενη γενια και μεχρι τοτε ποιος ξερει μπορει τα πραγματα να ειναι χειροτερα.Ακομη μετανοιωνω που δεν τα εσκασα για 1080ti οταν πρωτοβγηκε και εκανε απο 700-900 αναλογα τι υλοποιηση επαιρνες γιατι εχασα τοσο καιρο περιμενοντας για την επομενη γενια ενω θα μπορουσα τα τελευταια 2 χρονια να χαιρομαι την καρτα μου και την οθονη μου με καλυτερες επιδοσεις-γραφικα και δε θα με ενοιαζε η αναβαθμιση τωρα που μιλαμε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, minim3 είπε

καλησπερα, μαλλον θα κανω το μεγαλο βημα για 2080ti (απο 970). θα προτιμουσα απο ελλαδα (αλλα αξιοπιστο μαγαζι) ή απο ευρωπη.

Οποιος ειχε προσφατη εμπειρια μπορει να μου κανει και πμ αν ειναι. Εχω πολυ καλη εμπειρια με Asus strix 970 και θα ηθελα κατι αντιστοιχο.

η asus strix η EVGA FTW αν θέλεις κάτι top

Δημοσ.

Επαιξα λιγο με το oc scanner και μου εδωσε +125 στον πυρηνα,θα πειραματιστω αργοτερα μονος μου με τα ρολογια γιατι με περιμενει το Odyssey τωρα...

Θα ανεβασω και καμια φωτο ετσι για τον χαβαλε..

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και πόσο βγαίνει τελική;

717/727 ανάλογα το shipping (standard/express).

34 λεπτά πριν, icenex είπε

γιατι εχασα τοσο καιρο περιμενοντας για την επομενη γενια ενω θα μπορουσα τα τελευταια 2 χρονια να χαιρομαι την καρτα μου και την οθονη μου με καλυτερες επιδοσεις-γραφικα και δε θα με ενοιαζε η αναβαθμιση τωρα που μιλαμε. 

Εχμ τα έχουμε πει αυτά, με την λογική αυτή δεν αναβαθμίζεις ποτέ και στο ενδιάμεσο δεν ευχαριστιέσαι και τα παιχνιδάκια σου. Πάντως σε σχέση με την 980, μια 2070 είναι 100% πάνω στα ίδια λεφτά, δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει στις GPU, αλλά μάλλον έχουμε και ανακατατάξεις στο όλο plan της πράσινης (βλ. κατάργηση Geforce Titan και +1 σκαλί πάνω τα υπόλοιπα SKUs, αν το δεις έτσι, οι τιμές των RTX είναι +- τα ίδια με τα παλιά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prospector8 είπε

Τι γκρινια οταν αυτη ειναι η πραγματικοτητα?? Ενδεικτικα στο release της 1070... 

index.php?ct=articles&action=file&id=234

Μα δεν διαφωνώ. Απλά, κάποιους τους ενοχλεί η γκρίνια για το αυτονόητο (ήτοι, μας πιάνουν τον πισινό με τις νέες κάρτες). Οπότε το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, minim3 είπε

Τι οθόνη έχεις; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Τι οθόνη έχεις; 

2χ27 αρες. HP 27es και μια samsung. θα παρω τη καρτα τωρα. και τα χριστουγεννα θα βγω για οθονη με gsynch 2k ή 4κ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, minim3 είπε

2χ27 αρες. HP 27es και μια samsung. θα παρω τη καρτα τωρα. και τα χριστουγεννα θα βγω για οθονη με gsynch 2k ή 4κ.

Πάει το χαρτζιλίκι δλδ. :P

Evga or Strix κοίτα.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...