Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Strategos είπε

Offtopic μιας και είμαι σε αναζήτηση κάρτας διότι δεν έχω αυτή την στιγμή.

Σκεφτόμουν να περιμένω κάτι budget τύπου 2060 που δεν βλέπω να έρθει μέσα στο 2018 ή να πάω σε μεταχειρισμένη 1070ti-1080, βλέποντας τις τιμές που πουλάνε στο forum πλέον τις μεταχειρισμένες κάρτες είδα ότι από 1060 μέχρι 1080ti όλες οι τιμές που βάζουν είναι μεγαλύτερες από το να την πάρεις καινούργια απο skroutz με 2-3 χρόνια εγγύηση, οπότε για πιο λόγο να μπεις σε όλη την διαδικασία της συναλλαγής χέρι με χέρι με κάρτα που δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει δίνοντας μάλιστα περισσότερα χρήματα;;

p.s επειδή στο παρελθόν έχω δουλέψει αρκετά τις αγγελίες του insomnia και έχω αγοράσει και κάρτα θυμάμαι ότι οι τιμές που έβαζε ο εκάστοτε πωλητής ήταν αρκετά κάτω(~15%) μίας κάρτας χρησιμοποιημένης 5-8 μηνών από τις τιμές των retailers.

Γενικα και με τις αγγελιες κτλ εχει γινει ενα μπαχαλο πλεον φιλε.. Απο την μια το mining απο την άλλη τωρα πλεον και η nvidia , ελλείψει ανταγωνισμου κιολας, και εχει γίνει το πουταν@ριο του αιώνα... Και πλεον τα ιδια γινονται και σε ιντελ... Υπερκοστολογήσεις σε καινουργια-μεταχειρισμένα και οποιον πάρει ο χάρος!Μάλλον τα πήραν ολοι χοντρά απο την Sony ωστε να στραφει ο κοσμος ολος στο Play Station!🤣😋

Οσον αφορά στην 2060 που λες, το πιο πιθανο είναι να μην βγει καν... Κι αν τυχόν βγει, θα είναι GTX και οχι RTX  άρα τζάμπα θα περιμένεις μάλλον(Σαν διαφοροποιηση της νεας τεχνολογιας το λεω γιατι κατα τα άλλα δεν θα άξιζε και τίποτα..).. Απλά ψάξε καμιά μεταχειρ.  1070ti-1080(ανάλογα τις απαιτήσεις σου)με το πάσο σου, ωστε να βρεις καποια που να αξίζει για τα λεφτά που δίνεται....

ΥΓ.

Κι ενα like απο΄μενα γιατι ειδα οτι θα είμαι ο..... πρώτος σου.......🤣

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Γενικα και με τις αγγελιες κτλ εχει γινει ενα μπαχαλο πλεον φιλε.. Απο την μια το mining απο την άλλη τωρα πλεον και η nvidia , ελλείψει ανταγωνισμου κιολας, και εχει γίνει το πουταν@ριο του αιώνα... Και πλεον τα ιδια γινονται και σε ιντελ... Υπερκοστολογήσεις σε καινουργια-μεταχειρισμένα και οποιον πάρει ο χάρος!Μάλλον τα πήραν ολοι χοντρά απο την Sony ωστε να στραφει ο κοσμος ολος στο Play Station!🤣😋

Οσον αφορά στην 2060 που λες, το πιο πιθανο είναι να μην βγει καν... Κι αν τυχόν βγει, θα είναι GTX και οχι RTX  άρα τζάμπα θα περιμένεις μάλλον(Σαν διαφοροποιηση της νεας τεχνολογιας το λεω γιατι κατα τα άλλα δεν θα άξιζε και τίποτα..).. Απλά ψάξε καμιά μεταχειρ.  1070ti-1080(ανάλογα τις απαιτήσεις σου)με το πάσο σου, ωστε να βρεις καποια που να αξίζει για τα λεφτά που δίνεται....

ΥΓ.

Κι ενα like απο΄μενα γιατι ειδα οτι θα είμαι ο..... πρώτος σου.......🤣

λένε θα βγουν οι rx 600 series αυτές τις μέρες αλλά δε παίζει να λένε ούτε αυτές, είναι refresh του refresh απλώς είναι στα 12 vs 14nm αλλά από απόδοση δε θα δούμε και τρελές διαφορές

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

link για το παραπανω?

google "rx 600" αλλά δες για αποτελέσματα τις τελευταίες 3-4 μέρες, όταν τα δεις μπορείς να πεις καμια άποψη; ;D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

google "rx 600" αλλά δες για αποτελέσματα τις τελευταίες 3-4 μέρες, όταν τα δεις μπορείς να πεις καμια άποψη; ;D

Εχεις δικιο αν και το θεμα ειναι αν θα κυκλοφορησει φετος 2060 που μαλλον για να ειμαστε μεσα Οκτωβριου και να μην εχει βγει καμια ανακοινωση,δεν βλεπω να γινεται κατι.

Ασε που πλεον εχουν πεσει στα ταρταρα και οι τιμες σε used 1060(και καινουργιες δεν ειναι πολυ ακριβες) για οποιον δεν θελει να περιμενει(σε 1070και πανω καλα κρατανε οι τιμες).

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SPANK είπε

Στην Msi 2080  trio x πάντως στο assasins creed oddysey η κάρτα είδα να πηγαίνει μέχρι 65 70 βαθμούς max και νομίζω ότι δεν λειτουργούσαν και οι 3 ανεμιστήρες , θέλω να πω καλές θερμοκρασίες για ενα τόσο βαρύ παιχνίδι και να μην ειναι στο full , θα μου πεις σε 1080p 75 hz που παίζω ποσο να ζοριστεί ακομα και με ολα ultra

Πόσο % την βλέπεις την κάρτα στην ανάλυση που παίζεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηταν να παρω την 2080ti και τελικα τα σκασα για 116 BMW πετρελαιο.... bye bye RTX! 

...εφυγε το pc...θα επιστρεψω οταν πεσουν οι τιμες απο πρασινη...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pabou13 είπε

Και μια φωτο μεσα απο το κουτι 😊

case.thumb.jpg.a7703edbc0723821e75e9aa3a9bb0882.jpg

Δεν φτάνει που το μηχάνημα είναι μυδράλιο ..είσαι και καλλιτέχνης ναούμε...

ωραία φωτό ;) με έφτιαξες απογευματιάτικα,κατέβασα τον καφέ μονορούφι ρε μπαγάσα...βάλε και καμιά φωτό στο "δείξτε το κουτί σας" να μας σηκωθεί ....η τρίχα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε μήνυμα απο το amazon

Hello,
Please be advised that we have a revised delivery date for the items you ordered on October 01 2018.

"MSI RTX 2080 Ti GAMING X TRIO NVIDIA GeForce RTX2080Ti GAM TRIO OC 11G FH DP/HDMI/SLI/DX12/GDDR6 PCI Express Graphics Card - Black"
    Estimated arrival date: November 12 2018 - December 27 2018

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...