DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Σε 1080p δεν πιέζεις το power limit σχεδον καθόλου, όσο ανεβάζεις res τόσο ανεβαίνει και το power limit/θερμοκρασίες. Ασε που πιθανότατα μπορεί να πέφτεις σε CPU μπουκάλι στα 1080p που σημαίνει ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες Δηλαδή, σε 1440p ultrawide ή 4k τι θερμοκρασίες θα έβλεπε; Από ενδιαφέρον ρωτάω, μην παρεξηγηθώ.
Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Δηλαδή, σε 1440p ultrawide ή 4k τι θερμοκρασίες θα έβλεπε; Από ενδιαφέρον ρωτάω, μην παρεξηγηθώ. Ανάλογα το παιχνίδι και το framerate. Σε 4K το witcher τραβάει καμια 80 - 100 watt παραπάνω από 1080p, που σημαίνει παραπάνω κατανάλωση και θερμοκρασίες. 4 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, phanispal είπε Πάντως μου αρέσει που το παίρνουμε έτσι στην πλάκα το χάλι που βλέπουμε στις αγγελίες και μάλιστα από «επίτιμα» μέλη εδώ. Kουβεντουλα να γινεται ρε φιλε μια παρεα ειμαστε εδω στο ιατρειο και κραζουμε το συστημα και γινομαστε συστημα οι ιδιοι, η κοινωνια φταιει και οι νομοι της αγορας.. 50 ευρω.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
Qless Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aστο με τις αγγελίες γιατί όπως και να το πιάσουμε θα κάνουμε γύρω γύρω όλοι, θες να πω μήπως για τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που μου έκανε ευγενική πρόταση από το να με απαλλάξει από΄την 1080Τi (με pm) προς 450€ ???? Πάντως στο firestrike προφανώς με το rig μου στα ίδια ρολόγια 5,1ghz (για benching) ή 2080 χάνει από την 1080Τi 29514 h rtx 31000 η gtx, με αποτέλεσμα να χάνω συνολικά 1000 πόντους περίπου Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Qless 1
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το θράσος κάποιων είναι απαράδεκτο. Και από τις δύο μεριές.
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα ετσι πως τα εκαναν με τις τιμες και τις επιδοσεις στις rtx πλεον ακομη και η προηγουμενη γενια δεν χανει ευκολα την τιμη της αλλα μερικοι απο σας ζητατε και τρελα νουμερα.Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο δηλαδη θα την πουλησεις ποσο την μεταχειρισμενη 1080ti κατι 750 βλεπω σε αγγελιες.Δηλαδη ο υποψηφιος αγοραστης θα παει να δωσει 750 για κατι μεταχειρισμενο απο το να δωσει αλλα 100-150 ευρω για να παρει κατι του κουτιου και με φουλ εγγυηση και να εχει το κεφαλι του ησυχο. Εγω προσωπικα αν ειναι να γλιτωσω μονο 50-100 ευρω στο χιλιαρικο κ πανω προτιμω να παρω του κουτιου.Στο ebay παντως τετοιες τιμες παιζουν απο ορισμενους που πουλανε με 400-500 ευρω 1080ti.Βεβαια εκει εχει κ αλλα ρισκα. Ενω θελω τοσο πολυ να παιξω παιχνιδια που εχω παρατησει λογω οτι εκανα αρκετες υποχωρησεις και επειδη καποια απο αυτα αξιζει να τα παιξεις ετσι τα αφησα στην ακρη.Μακαρι να γινει μια γεναια πτωση τιμων(που δεν το βλεπω) μπας και παρω εστω μια 2080 αλλιως ps4 pro + oled και αγιος ο θεος μεχρι να γινει κανα θαυμα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από icenex
Qless Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Αυτό δεν μου λέει τίποτα απολύτως, (όταν έχω κάτι στην κατοχή μου) δεν με υποχρεώνει κανείς να στο πουλήσω, ούτε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις, αν βρίσκεις οτιδήποτε στο ebay πάς και το παίρνεις από εκεί είτε από την Τανζανία είτε ακόμα από την γή του πυρός, ποιός ο λόγος να πρήζει κάποιος κάποιον που πωλεί κάτι οτι το βρήκα τόσο ή οτί δίνω τόσα, αν δεν σου κάνει προσπερνάς, αυτό λέει η δική μου λογική, επίσης τι σε κόφτει ΑΝ θα βρώ να το πουλήσω? Αν δε βρω το κάνω πορτατίφ.... Γενικά θέλω (προσπαθώ μάλλον) να κατανοήσω την αίσθηση συνιδιοκτησίας που έχουν κάποιοι απλώς διαβάζοντας μια αγγελία, οκ γκρίνια γιατί δε σου κάνει η τιμή οκ αλλά πάλι δεν είναι δικό μου πρόβλημα εφ όσον δεν σου χρωστάω κάτι...απλά 4
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον ο Icenex εννοει οτι ουτε ο πωλητης ουτε ο αγοραστης πρεπει να βγαινουν εκτος πραγματικοτητας αναφορικα με την αξια ενος προιοντος. Αλλα ναι η γυφτια και η τσιπια ορισμενων γιατι κυριως αυτοι που τα εχουν ειναι οι μεγαλυτεροι τσιπηδες (universal truth λες και νιωθουν οτι κατι εκαναν αν το παρουν λιγο φθηνοτερα τους κανει και νιωθουν καλυτερα; Δεν ξερω ) δεν εχει ορια.. Σαφεστατα και ο καθενας πουλαει στην τιμη που θελει.. Και σαφεστατα αν θελει καποιος να ρισκαρει χωρις εγγυηση ή να αγοραζει με ξενα καταστηματα διαμεσολαβητες ή για αγορα απο ebay ή δεν ξερω εγω τι αλλο , δικο του ζητημα. Εγω παντως για σοβαρες και ακριβες αγορες πανω απο 300-400 ευρω δεν ρισκαρα ποτε στην ζωη μου με ημιμετρα για να γλυτωσω λιγα ευρω.. Παντα τα βρισκεις μπροστα σου αυτα λες και γινεται επιτηδες.. 😛 Aς μην το επεκτεινουμε αλλωστε ο καθενας οτι θελει κανει.. Αρκει να μην εχει το θρασος να σε πρηζει οντως με τετοιες μακακιες γιατι και εμενα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με τους κουτοπονηρους.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 4
Prospector8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Q καλα τα λες, παρε αν θες ενα καφε και ξεκινα να ανεβάσεις κανα firestrike Extreme kai Spy τώρα Τα graphics score μας νοιαζουν να ξερεις 😛 Προς κατοχους Gigabyte Rtx 2080 Gaming, βγηκε καινούργιο bios το οποίο μας ανεβάζει το tdp της καρτας από 225w στα 245W!! Το power limit πηγε απο 108% πηγε 122% αν θυμάμαι καλα, με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση Average 2fps σχεδόν σε ολα τα games και λιγο παραπάνω στα minimum. Μπράβο ρε Giga! 5
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλα αυτοι που σου κανουν παζαρι πολυ κατω απο την τιμη πωλησης/αντικειμενικη ειναι τραγικοι δεν λεμε για αυτο.Αλλα και απο την αλλη ειναι τραγικο να βαζεις τιμη πολυ παραπανω απο την αντικειμενικη και μετα να λες εγω τοσο το πουλαω.Τοτε μαλλον θα εχεις ενα εξτρα πορτατιφ οπως λες η θα περασει ο καιρος θα χασει την αξια του και αλλο και θα αναγκαστεις να ριξεις τιμουλα ετσι λειτουργουν τα μεταχειρισμενα.Τεσπα πολυ off βγηκα τελος απο μενα και ζητω συγνωμη. Και για να συνεχισει το θεμα για την 2070 θα παιζει και rtx τελικα?Φανταζομαι θα ειναι σαν 1080? 4
idonthave Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, icenex είπε Και για να συνεχισει το θεμα για την 2070 θα παιζει και rtx τελικα? → Ναι Φανταζομαι θα ειναι σαν 1080? NVIDIA GeForce RTX 2070 3DMark Timespy Benchmark Leaks Out – Slightly Faster Than GTX 1080 Custom Models Αναφορά σε κείμενο The interesting part is that the GeForce GTX 1080 with the same CPU scores around 7500 points in 3DMark Timespy. The Core i7-8700K used here is clocked at 3.70 GHz which is the base clock of the CPU so it wasn’t overclocked and not affecting in a higher overall benchmark score. The GeForce RTX 2070 used is supposed to be a factory overclocked model so the performance can be expected to be slightly better on the new card compared to the Pascal-based GeForce GTX 1080. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από idonthave 1
Qless Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ωραιά να μιλήσω για την δική μου εμπειρία και τέλος με το ot, αφού έχω ήδη την rtx 2080 εδώ και 3 βδομάδες απλά δεν πολυκαιγόμουν να σπρώξω την 1080Ti βρήκα κατάλληλο αγοραστή και έφυγε, (δεν θα αναφέρω που και πότε και αν ) το μόνο που μπορώ να πω ήταν ότι ήθελα μια τιμή χ και ο αγοραστής αφού την δοκίμασε σε χώρο που συμφωνήσαμε και είδε οτι ίσχυαν ακριβώς αυτά που του είχα πει με ρώτησε ΕΥΓΕΝΙΚΑ αν γινόταν κάτι καλύτερο έκοψα ένα 50αρικό δώσαμε τα χέρια και win win, σκασίλα μου ένα 50αρικό κάτω και αν ήμουν παράξενος θα μου έδινε ΟΛΟ το ποσό που ζητούσα...... ΑΛΛΑ όταν κάποιος έταιρος εκτός από τον ΓΚΙΟΖΗ που την ήθελε 450€ μου πρότεινε να του την δώσω να την δοκιμάσει καμιά βδομάδα και να με πληρώσει μετα? πώς θα τον χαρακτηρίζατε? μιλάμε η πλάκα είναι ότι μιλούσε στα σοβαρά δεν τρολάριζε σε ένα φόρουμ όπου στην τελική δεν κοστίζει και κάτι ΑΥΤΑ..΄.. 6 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Q καλα τα λες, παρε αν θες ενα καφε και ξεκινα να ανεβάσεις κανα firestrike Extreme kai Spy τώρα Τα graphics score μας νοιαζουν να ξερεις 😛 Προς κατοχους Gigabyte Rtx 2080 Gaming, βγηκε καινούργιο bios το οποίο μας ανεβάζει το tdp της καρτας από 225w στα 245W!! Το power limit πηγε απο 108% πηγε 122% αν θυμάμαι καλα, με αποτέλεσμα να έχουμε αύξηση Average 2fps σχεδόν σε ολα τα games και λιγο παραπάνω στα minimum. Μπράβο ρε Giga! Ασε δουλέυω και Σαββατό, πρέπει να δώ αν ζει πρώτα ένα asus laptop του 200ευρου που ο ιδιοκτήτης του το γέμισε πορτοκαλάδα και έσβησε ΟΠΟΤΕ.....καλή Κυριακή και βλέπουμε🙄 7 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα αυτοι που σου κανουν παζαρι πολυ κατω απο την τιμη πωλησης/αντικειμενικη ειναι τραγικοι δεν λεμε για αυτο.Αλλα και απο την αλλη ειναι τραγικο να βαζεις τιμη πολυ παραπανω απο την αντικειμενικη και μετα να λες εγω τοσο το πουλαω.Τοτε μαλλον θα εχεις ενα εξτρα πορτατιφ οπως λες η θα περασει ο καιρος θα χασει την αξια του και αλλο και θα αναγκαστεις να ριξεις τιμουλα ετσι λειτουργουν τα μεταχειρισμενα.Τεσπα πολυ off βγηκα τελος απο μενα και ζητω συγνωμη. Και για να συνεχισει το θεμα για την 2070 θα παιζει και rtx τελικα?Φανταζομαι θα ειναι σαν 1080? Δε διαφωνώ σε κάτι από ότι έγραψες ειδικά αυτό το θεωρώ αυτονόητο "ειναι τραγικο να βαζεις τιμη πολυ παραπανω απο την αντικειμενικη" 2 1
icenex Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Πραγματικα περιμενω τοτε να δω τιμες σε 2070 και τι θα κανει σε 1440p. Αν παιξουν οι τιμες που αναφερουν πολλοι πιστευω θα πανε σε αυτη που ουτως η αλλως το συγκεκριμενο μοντελο βαση προιστοριας προοριζεται για την μαζα.Αν σκασει και κανα bundle με παιχνιδι και να ειναι κοντα στα 500-550 θα ειναι ταμαμ ετσι που τα κανανε.Κοιτα να δεις που στο τελος θα πουμε και ευχαριστω. Οσο για σενα qless καταλαβα οτι συμφωνουμε εξαρχης απλα εφερα τον αντιποδα στην εμπειρια που παρεθεσες και ισως δεν το διατυπωσα σωστα στο πρωτο σχολιο μου και φανηκε σαν να σου την λεω. 1
Strategos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Offtopic μιας και είμαι σε αναζήτηση κάρτας διότι δεν έχω αυτή την στιγμή. Σκεφτόμουν να περιμένω κάτι budget τύπου 2060 που δεν βλέπω να έρθει μέσα στο 2018 ή να πάω σε μεταχειρισμένη 1070ti-1080, βλέποντας τις τιμές που πουλάνε στο forum πλέον τις μεταχειρισμένες κάρτες είδα ότι από 1060 μέχρι 1080ti όλες οι τιμές που βάζουν είναι μεγαλύτερες από το να την πάρεις καινούργια απο skroutz με 2-3 χρόνια εγγύηση, οπότε για πιο λόγο να μπεις σε όλη την διαδικασία της συναλλαγής χέρι με χέρι με κάρτα που δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει δίνοντας μάλιστα περισσότερα χρήματα;; p.s επειδή στο παρελθόν έχω δουλέψει αρκετά τις αγγελίες του insomnia και έχω αγοράσει και κάρτα θυμάμαι ότι οι τιμές που έβαζε ο εκάστοτε πωλητής ήταν αρκετά κάτω(~15%) μίας κάρτας χρησιμοποιημένης 5-8 μηνών από τις τιμές των retailers. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις