Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Πως γινεται να θεωρειται μια τιμη normal οταν πωλειται ακριβοτερα απο οσο την πουλανε τα καταστηματα?

Εκτος αν το λες ειρωνικα,αρα πασο :)

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080-ti?sPage=1&sSort=3

εννοούσε σε σχεση με εμένα

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λογο νομιζεις δεν εχει ηδη αγορασει απο evga ή caseking(για amazon και αφμ δεν γνωριζω) :D

Δεν το είχα σκεφτεί να πώ την αλήθεια.......χώρια ότι νόμιζα ότι είχε παραγγείλει ήδη και θα την βλέπαμε έκπληξη!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως γινεται να θεωρειται μια τιμη normal οταν πωλειται ακριβοτερα απο οσο την πουλανε τα καταστηματα?

Εκτος αν το λες ειρωνικα,αρα πασο :)

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080-ti?sPage=1&sSort=3

Δεν την πηρα απο εκει εγω ομως,αρα δεν θα την πουλησω και με αυτη την τιμη..

Ειναι και το θεμα του ετοιμοπαραδοτου βλεπεις,παιζει ρολο..

5 λεπτά πριν, mjmtvman είπε

εννοούσε σε σχεση με εμένα

Τις καλησπερες μου...

Δημοσ.

Γενικά η μόνη που αξίζει από θέμα υλοποίησης (πολύ καλά temps) από Ελλάδα είναι η Gigabyte Gaming στα 1270€ (αλλά είναι no name το κατάστημα......ή τουλάχιστον εγώ δεν το ξέρω το συγκεκριμένο).......

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν την πηρα απο εκει εγω ομως,αρα δεν θα την πουλησω και με αυτη την τιμη

Για ανέβασε την απόδειξη μια φώτο. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Για ανέβασε την απόδειξη μια φώτο. :)

Θα στην ανεβασω και θα δεις οτι την πουλαω και πιο φθηνα απο οτι την αγορασα..

Μπαινω και μεσα δλδ.

Screenshot (13).png

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ειναι και το θεμα του ετοιμοπαραδοτου βλεπεις,παιζει ρολο..

Σε αυτο που γραφεις συμφωνω απολυτα,και οντως εχεις απολυτο δικιο,ειδικα τωρα με την διαθεσιμοτητα.

Αλλα στα υπολοιπα ακριβως επειδη μιλαμε για palit και αλλο καταστημα εξωτερικου(εκτος amazon)διαφωνω αλλα τελος παντων δικη σου καρτα ειναι οτι τιμη θελεις την βαζεις.

Normal τιμη για σενα μπορει να ειναι(με βαση και ποσο την αγορασες δυστηχως)αλλα δεν μπορω να πω οτι και οι υπολοιποι την βρισκουν Normal,αυτο θελω να πω :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα νορμαλ δεν ειναι γενικα οι τιμες,αλλα δεν την εχω παρει και απο κανα μαγαζακι της πλακας..

Το scan εχει πολυ καλη φημη και ειναι αξιοπιστο.

Εγω π.χ την επομενη εβδομαδα θα τους την στειλω πισω και θα παρω και τα λεφτα μου χωρις πολλα πολλα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εγω την εχω βαλει σε πιο νορμαλ τιμη..

Εσενα είναι palit για αυτο😂

Εχει ενα ανεμιστήρι λιγοτερο μην ξεχνιόμαστε 

Εγω με αυτες τις τιμες 1400+ 

Βλεπω να παιρνουμε την 20@@ti και να ερχόμαστε στα ισα μας.Καλα ειναι.

**ΥΓ μεχρι 1400€ αυτες με 2 φαν.

Με 3 φαν παμε απο 1400 μεχρι 1600.(παλι καλα που δεν βγαίνει με 4)

Ετσι ρε ναι θα πληρωσεις το έξτρα φαν αλλιως τα 3.....2😅

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Στην Msi 2080  trio x πάντως στο assasins creed oddysey η κάρτα είδα να πηγαίνει μέχρι 65 70 βαθμούς max και νομίζω ότι δεν λειτουργούσαν και οι 3 ανεμιστήρες , θέλω να πω καλές θερμοκρασίες για ενα τόσο βαρύ παιχνίδι και να μην ειναι στο full , θα μου πεις σε 1080p 75 hz που παίζω ποσο να ζοριστεί ακομα και με ολα ultra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τα καλα τους λογια! 

Επαιξα λιγακι με περασμενους και τους καινουργιους drivers και ανεβηκα μια θεση ακομα στο Hall of Fame του Firestrike Ultra (19ος απο 20ος), προσπαθω και για παραπανω, ειμαι αρκετα κοντα στον 18ο. Το προηγουμενο σκορ ηταν 9526. 

https://www.3dmark.com/fs/16685374

https://www.3dmark.com/hall-of-fame-2/fire+strike+3dmark+score+ultra+preset/version+1.1/1+gpu

2080ti-Fire-Strike-Ultra-1.png

Leaderboard-Fire-Strike-Ultra.png

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Στην Msi 2080  trio x πάντως στο assasins creed oddysey η κάρτα είδα να πηγαίνει μέχρι 65 70 βαθμούς max και νομίζω ότι δεν λειτουργούσαν και οι 3 ανεμιστήρες , θέλω να πω καλές θερμοκρασίες για ενα τόσο βαρύ παιχνίδι και να μην ειναι στο full , θα μου πεις σε 1080p 75 hz που παίζω ποσο να ζοριστεί ακομα και με ολα ultra

Σε 1080p δεν πιέζεις το power limit σχεδον καθόλου, όσο ανεβάζεις res τόσο ανεβαίνει και το power limit/θερμοκρασίες. Ασε που πιθανότατα μπορεί να πέφτεις σε CPU μπουκάλι στα 1080p που σημαίνει ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...