Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Βλεπω αλλαζουνε στρατοπεδο πολλοι..

Μελοντικά θα επιστρέψει η ASUS...αλλά το μεγάλο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Σοβαρολογω... αφού ξέρεις ότι με rtx on ,όχι γαλοπούλα δεν θα φάμε...στο πατακι απέξω θα τη βγάλουμε 

🤣🤣🤣🤣

Σορυ ρε παιδια αλλα εχει ωρα που με τσιγκλάει ο αλητάμπουρας  με τις γαλοπουλες και τα κοτοπουλα  με RTX ON.... Τι να κάνω?....Αφου τα θέλει ο κ@λος του...🤣

image.png.87809994128ea6f3fc93a66d81fb4c5a.png

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Σορυ ρε παιδια αλλα εχει ωρα που με τσιγκλάει ο αλητάμπουρας  με τις γαλοπουλες και τα κοτοπουλα  με RTX ON.... Τι να κάνω?....Αφου τα θέλει ο κ@λος του...🤣

έτσι όπως τα βλέπω ανάποδα μπήκαν τα τεμπελάκια "ON" και "OFF"

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Εμ καλά τα λεγα και εγώ... :P 

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Qless said:

Πάντως πετυχημένο σόι των Ταιβανέζων, από wiki τυχαία..

https://en.wikipedia.org/wiki/Jensen_Huang

"While at Oregon State, Huang met his future wife Lori, his engineering lab partner at the time. Huang has two children.[16] He is the cousin of AMD CEO, Lisa Su.[17][18]"

Δηλαδή φανταστείτε να σηκώνουν πίεση κάποιοι στο insomnia στα φόρα nvidia vs. amd, και αυτοί να τρώνε μαζί την γαλοπούλα τη μέρα των ευχαριστιών 

XAXAXAXAAX Θεός, δεν είχα κάνει τη σύνδεση στο μυαλό μου. Έκλαψα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να δεις μόλις το διάβασα, λέω πρωταπριλιά στο wiki....και η πλάκα θα είναι να αρχίσουν θεωρίες συνωμοσίας ότι πίσω από τον σχεδιασμό του vega 10 είναι ο jensen huang🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πόσο την ανέβασες clock και μνήμη;

πυρήνας ...... 2100+ mhz / memory.......16000mhz .......καλό κομμάτι από asus.........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, BabisTs είπε

πυρήνας ...... 2100+ mhz / memory.......16000mhz .......καλό κομμάτι από asus.........

+130/+700 ;

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Εχει κανεις το AC Odyssey και να εχει καμια Rtx 2080/ti? H τρωω το μπουκαλι του αιωνα ή ειναι το πιο παραλογα βαρυ game που εχουν βγαλει! 55fps στα Ultra high settings βγαζω με την 2080 στα 1440p. WTF?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Εχει κανεις το AC Odyssey και να εχει καμια Rtx 2080/ti? H τρωω το μπουκαλι του αιωνα ή ειναι το πιο παραλογα βαρυ game που εχουν βγαλει! 55fps στα Ultra high settings βγαζω με την 2080 στα 1440p. WTF?

4 cores 4 threads + denuvo + VMProtect = No Bueno 🤩

Παρόλα αυτά μπορεί να μη σε κόβει η cpu to volumetric στα cloud και άλλες 1-2 ρυθμίσεις πατώνουν οποιαδήποτε gpu.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ έχει την 2080 να ρίχνει 10fps στην 1080Τi στο fm7 σε 4Κ, ότι είδα και στο δικό μου rig που μοιάζει με το test rig του βίντεο στο 11.11

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Qless είπε

Εδώ έχει την 2080 να ρίχνει 10fps στην 1080Τi στο fm7 σε 4Κ, ότι είδα και στο δικό μου rig που μοιάζει με το test rig του βίντεο στο 11.11

Το οποιο μεταφράζεται σε 11%

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...