Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Τα preorders εφυγαν ομως προς τους παραληπτες απο το πρωι.

Γιατι αραγε η nvidia καθυστερησε το embargo lift? 

Κλάμα κρίμα τα preorders. Στο 10λεπτο της παρουσίασης είχε φανεί τι φόλες θα είναι. Έβγαλαν την ti άμεσα έλεγαν μόνο για το rtx δεν έδειξαν καθόλου επιδόσεις σε σχέση με Pascal. Ngreedia. 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Η αληθεια ειναι οτι αυτον τον τραγελαφο δεν τον περιμενα...

Λεγαμε οτι ειναι υπερβολικα ακριβες αλλα αυτο ειναι ακομα πιο τραγικο...

Ακομα και τωρα λεω μηπως ειναι fake...

Απίστευτο..

Τα νούμερα δεν λένε ψέμματα φίλε μου. Κάποιοι ήθελαν να πιστεύουν αλλιώς. Τώρα ας κράζουν. 

Ακυρώστε preorders ρίξτε άκυρο σε αυτό το καρναβάλι. 

Δημοσ.

Παιδια ειναι 30-40% τι λετε... Αν τα έχεις αξίζει. Παίζεις όλα τα games 80+ fps στα 2k. Εγώ έχω 1080 ti και στο final fantasy XV me όλα φουλ έχω 40-50fps σε ultrawide 2k το οποιο ειναι φειλ.

Και δυστυχώς η AMD δεν τη χτυπάει. Μακάρι να είχαμε ανταγωνισμό

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fps/$ αρνητικό. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Ούτε καν για αναβάθμιση. Αν και εφόσον λογικευτούν οι τιμές εντός του 90ήμερου step-up legit time, το βλέπουμε. Μόνο η 2080Ti αξίζει αν θες να ξεφύγεις, και αυτή με πολύ λιγότερα χρήματα απ ό,τι τώρα. Το OC API μάπα. Οι FE παρόλο το dual fan κάνουν θόρυβο. Μόνο το DLSS αξίζει από όλο το "πακέτο". OC πάλι τα ίδια, ούτε 2300 είδαμε ούτε τίποτα.

Skip με ελαφρά για next gen.......Που θα έχουν και περισσότερη RT υποστήριξη. Δυστυχώς. :-( Τα λέμε σε κάνα 2ωρο που θα έχω διαβάσει περισσότερα 😜 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Απο το λίγο που είδα είναι οτι σε non RTX σενάρια σε 4κ ανάλυση η 1080ti με την 2080 είναι κοντά,και αυτό ίσως να οφείλεται και στην μνήμη 11>8 

Δημοσ.

Εκει που ειναι η 2080 επρεπε να ηταν η 2070 και η 2080τι, να ηταν η 2080..Απλα πραγματα. Και εννοειται οχι με αυτες τις τιμες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχουμε σημαντικό performance gain.Δεν καταλαβαίνω το hate.

Οι τιμές είναι τραγικές αλλά έτσι έιναι με κάθε νέα γενιά...Το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε τουλάχιστον 40% average fps σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά σε μία πλατφόρμα που τουλάχιστον δεν υπερθερμαίνεται(🙄)

• Confused 2
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, AquaC said:

Ρε παιδιά έχουμε σημαντικό performance gain.Δεν καταλαβαίνω το hate.

Ούτε καν. Δες παλαιότερα τι γινόταν. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Duskfall είπε

Παιδια ειναι 30-40% τι λετε... Αν τα έχεις αξίζει. Παίζεις όλα τα games 80+ fps στα 2k. Εγώ έχω 1080 ti και στο final fantasy XV me όλα φουλ έχω 40-50fps σε ultrawide 2k το οποιο ειναι φειλ.

Και δυστυχώς η AMD δεν τη χτυπάει. Μακάρι να είχαμε ανταγωνισμό

Που το ειδες το 30-40%?

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2080_ti_founders_review,25.html

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2080_ti_founders_review,17.html

https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2080_ti_founders_review,22.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...