Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Πες μου οτι ειναι η πλάσμα αυτη...να τον π@ίξω τώρα!😍(Το ξερω...αυτή είναι..)

7 δολλάρια στοίχημα οτι το ηχείο-γούφερ(δεν ειμαι σίγουρος) ειναι κάτω απο τον πίνακα γιατί κάποιο πρόβλημα έχει  το τρίτο πόδι του καβαλέτου!😭

Λοιπόν..... Πάρε άλλα 2-3 καβαλέτα και βάλε πάνω τα ηχεία  γύρω γύρω ετσι ώστε όλο το δωμάτιο να ειναι ενα έργο τέχνης!🤣

ΥΓ. 

Ελπίζω το κουτάκι που λείπει κάτω δεξιά να είναι το  playstation αλλιώς πάνε τζάμπα ολα αυτα που λες τόσον καιρό για τις κονσόλες...

Καλα αφορμες ψαχνεις εσυ για να ξεκινήσεις το π@ιξιμο παραδεξου το😂

Αλλα επεσες εξω.

Η πλάσμα είναι αυτη επανω στο καβαλετο.😆

Η tv πανω στο έπιπλο δεν δουλευει πλεον ,αυτη ειναι το εργο τεχνης.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Καλα αφορμες ψαχνεις εσυ για να ξεκινήσεις το π@ιξιμο παραδεξου το😂

Αλλα επεσες εξω.

Η πλάσμα είναι αυτη επανω στο καβαλετο.😆

Η tv πανω στο έπιπλο δεν δουλευει πλεον ,αυτη ειναι το εργο τεχνης.

Spoiler

Δηλώνω ένοχος κύριε....Το παραδέχομαι...🤣

Δημοσ.

Σημερα που θα έρθει η οθόνη θα παραθέσω καποια στιγμή benchmarks απο AC:Oddysey, Rise of the Tomb Raider, Witcher 3, Deus Ex:MD, Rainbow 6:Siege στα 1440p με τον 3570Κ στα 4.3Ghz και στα 4.9Ghz,με drivers 411 και 416. Για σύγκριση θα εχω το techspot(εχουν 8700Κ για cpu) https://www.techspot.com/article/1702-geforce-rtx-2080-mega-benchmark/ οπου τα results ειναι απο τους Hardware Unboxing. Για να δουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, greg4 said:

@BabisTs μεγιά!

Καλά το caseking πότε πήγε τα μεταφορικά 43 ευρώ?! @qless πόσα έδωσες;

Παλιά που είχα πάρει είχα δώσει 12,99..

Περιμένω και με το mindfactory μήπως βγάλω άκρη

Εμένα έγραφε 20DHL και 23 UPS std, αλλά όταν φόρτωσα μισό φορτηγό πράγματα στο καλάθι η UPS πήγε 50+... Άρα DHL 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έστειλαν τιμολόγιο, χωρίς ΦΠΑ, όπου η τιμή είναι σίγουρα 16,23 τα μεταφορικά. τελική τιμή στα 751 ευρώ...

Αλλά ο κυρίως λόγος που την ήθελα ήταν το odyssey, αλλά με τις αλλαγές στα settings από hwunbox είναι πάνω από 60 πλέον.. χτυπάει και 75. Είμαι σε δίλημμα.

Επεξ/σία από greg4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, greg4 είπε

Μου έστειλαν τιμολόγιο, χωρίς ΦΠΑ, όπου η τιμή είναι σίγουρα 16,23 τα μεταφορικά. τελική τιμή στα 751 ευρώ...

Αλλά ο κυρίως λόγος που την ήθελα ήταν το odyssey, αλλά με τις αλλαγές στα settings από hwunbox είναι πάνω από 60 πλέον.. χτυπάει και 75. Είμαι σε δίλημμα.

1080ti για 2080? Ή έχεις 1080 για 2080? Είμαι από κινητό και δεν βλέπω υπογραφές. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

1070 την απλή έχω (Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming).

Εντάξει δεν είναι κακό upgrade, άμα δώσω 350 την 1070, ένα 400αρι θα μου βγει. Απλά δεν είμαι και κυνηγός των fps και το gsync βοηθάει πολύ την 1070 να κρυφτεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greg4 είπε

Εντάξει δεν είναι κακό upgrade, άμα δώσω 350 την 1070, ένα 400αρι θα μου βγει. Απλά δεν είμαι και κυνηγός των fps και το gsync βοηθάει πολύ την 1070 να κρυφτεί.

Αν δεν βρεις κατι αισθητα φθηνοτερο σε 1080ti, go for it(σε 2080 εννοω).

Τωρα βεβαια για ποια υλοποιηση,αυτο θα το κρινεις εσυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greg4 είπε

Άμα είσαι με 1070 και full HD και βγάζεις 60+ fps στο odyssey είσαι μια χαρά. Είναι το πιο βαρύ η καλύτερα unoptimised παιχνίδι σήμερα. 

Θα πας 50% συν απόδοση πάντως αν πας σε 2080 δεν είναι άσχημα αλλά θέλει και τα φράγκα. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greg4 είπε

@Arkin

1070 @ 1440p με gsync 144hz έχω. Τα 60+ βγήκανε αφού έβαλα τις ρυθμίσεις από το hw unbox. Πριν έπαιζε 40-55.

Δεν το ήξερα πας για 2080 τότε ώστε να αξιοποιήσεις σωστά την οθόνη σου. 1440p και 100+fps μονόδρομος 1080ti 2080. Αφού τα καταφέρνει και η 1070 με 60fps σε 1440p στο odyssey μια χαρά είναι. Προφανώς με ρυθμίσεις μειωμένες όλα τέρμα και η 2080ti ζορίζεται θα στρώσει λογικά με λίγα patch ακόμα. 

Σκέφτεσαι το gsync όπως λες και σίγουρα δεν νιώθεις το stuttering όταν πέσεις από τα 60 αλλά από εδώ και πέρα σίγουρα θα αναγκάζεσαι να ρίχνεις ρυθμίσεις για να είσαι στα 50 60fps. Οπότε ναι δώσε 350 400 την 1070 σου και πάρε μια 2080 στα 900 μείον ΦΠΑ 750 ώστε να μην κάνεις πουθενά μειώσεις. 

Δημοσ.

'Ομορφη  και η zotac

στο test η 2080 ρίχνει στην 1080Τi αρκετά σε τίτλους όπως, far cry 5, FFXV, hitman, και σε όσους είναι κοντά ή η 1080Τi περνά την 2080 είναι διαφορές του 1-2 fps, και μιλάμε ότι οι turing είναι με τον πρώτο δεύτερο οδηγό που κυκλοφόρησε γι αυτές ενώ στις pascal ότι ήταν να βελτιστοποιηθεί από άποψη απόδοσης το έχουμε δεί, αν δουλέψει σωστά και το DLSS νομίζω ότι τελικά άξιζε τον κόπο (προφανώς δεν υπάρχει vfm πουθενα σε αυτό το seg)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Qless είπε

'Ομορφη  και η zotac

στο test η 2080 ρίχνει στην 1080Τi αρκετά σε τίτλους όπως, far cry 5, FFXV, hitman, και σε όσους είναι κοντά ή η 1080Τi περνά την 2080 είναι διαφορές του 1-2 fps, και μιλάμε ότι οι turing είναι με τον πρώτο δεύτερο οδηγό που κυκλοφόρησε γι αυτές ενώ στις pascal ότι ήταν να βελτιστοποιηθεί από άποψη απόδοσης το έχουμε δεί, αν δουλέψει σωστά και το DLSS νομίζω ότι τελικά άξιζε τον κόπο (προφανώς δεν υπάρχει vfm πουθενα σε αυτό το seg)

Μα ειναι και ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτής της κάρτας. 

Και μόνο που το συζητάμε και "ψειρίζουμε τη μαϊμού" για να βρεθούν διαφορές με την 1080ti (κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί) και με 8gb vram + ίδια και μεγαλύτερη τιμή,έχει αποτύχει από τα αποδυτήρια.

Αν δεν υποστήριζε και τις νέες τεχνολογίες ποιος ο λόγος ύπαρξης...βέβαια ακόμα και γι αυτά περιμένουμε να τα δούμε στην πράξη.

Btw με όσα έχω δει από εσένα και άλλα παιδιά από εδώ που την πήραν,+ ότι έχω καταλάβει από reviews θεωρώ οτι ένα 1080ti που παίζει στα 2000+ mhz ,δύσκολα θα πάειι για καναρίνια από το 2080...

Κατά τα άλλα καλορίζικη μαν και καλοδούλευτη !!

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 2
Δημοσ.

Mα δεν είναι σκοπός μου το one vs, another, σίγα μην το κάνουμε και pascal vs. turing, απλά σχολίασα το βίντεο, γιατί έχει games που δεν έχω και αποτελεί και πηγη αναφοράς για οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί τίποτα άλλο, thanks

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Btw με όσα έχω δει από εσένα και άλλα παιδιά από εδώ που την πήραν,+ ότι έχω καταλάβει από reviews θεωρώ οτι ένα 1080ti που παίζει στα 2000+ mhz ,δύσκολα θα το στείλει για καναρίνια το 2080...

Είναι σε μια ενδιάμεση κατηγορία, sidegrade+. Δεν είναι ακριβώς sidegrade (αφού έχει πάνω "πράμα" που λείπει απ'τις Pascal), αλλά δεν είναι και ακριβώς αναβάθμιση. Αυτό που πέτυχε η nvidia (και εν μέρει είχε προϊδεάσει με την Titan V), είναι ότι πλέον αντί να σου δίνει "κομμένη" Titan στα μισά της λεφτά, στην δίνει στα λεφτά της παλιάς Τατιάνας και κόβει εντελώς την Titan από το Geforce branding και το gaming και την προωθεί καθαρά στο prosumer/cloud κοινό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...