Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, greg4 είπε Καλά το caseking πότε πήγε τα μεταφορικά 43 ευρώ?! @qless πόσα έδωσες; Σοβαρα για αγορα μιας καρτας σου εγραψε 43ευρω μεταφορικα? 🤨
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ναι ρε συ, κλάφτα. Τους έστειλα mail και μου έβγαλα invoice με ups, 20 ευρώ μεταφορικά, στα 751,58 τελική.. Να την κάνω την αμαρτία;?
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Διαβαζω κατι κουλα που λετε μερικοι και λεω τι σκατα ενας δεν θα πει κατι 😛 Έχουν τεχνολογία οι κάρτες μας για start and stop και εμεις παρολα αυτά θέλουμε να τις βάζουμε να δουλεύουν πάντα? Why? Για να εχουμε απο 45C στα 35C για παράδειγμα? So what? Σου λεει ο κατασκευαστής οτι η καρτα θα σου παίζει κομπλε μέχρι 85C πχ, οπου το μονο που θα κανει εκει είναι να κατεβασει ρολόγια, αλλα εμείς θέλουμε να έχουμε καρτα αεροπλάνο και να την έχουμε στα 60C,γιατι? Για να μας κρατήσει παραπάνω, really? Φιλικα τα λεω αυτα, τωρα θα έπινα καφε σορυ 😛, αλλα διαβάζα τις τελευταίες 5 σελίδες και λέω wtf i'm reading! Δικια μου γνώμη ειναι, οχι μια χαρά θα ειναι και τα fans και η καρτα οταν ξεκιναει/σταματάει συνέχεια (αν εχει κάποιος high temps να κοιτάξει τη ροη/διάταξη fan του κουτιου του) και μια χαρα θα δουλεύει η καρτα στους 70C ακομα και 80C, δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.. 1
nikos5800 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @prospector8 τι να σου πω φιλε και εγω με custom fan profile το δουλευω την καρτα μου😃 και δεν ξεπερναει τους 65 βαθμους χειμωνα καλοκαιρι! γνωριζω ξερω πως και στους 90 βαθμους δεν παθαινει τιποτα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από nikos5800 2
ilos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Διαβαζω κατι κουλα που λετε μερικοι και λεω τι σκατα ενας δεν θα πει κατι 😛 Έχουν τεχνολογία οι κάρτες μας για start and stop και εμεις παρολα αυτά θέλουμε να τις βάζουμε να δουλεύουν πάντα? Why? Για να εχουμε απο 45C στα 35C για παράδειγμα? So what? Σου λεει ο κατασκευαστής οτι η καρτα θα σου παίζει κομπλε μέχρι 85C πχ, οπου το μονο που θα κανει εκει είναι να κατεβασει ρολόγια, αλλα εμείς θέλουμε να έχουμε καρτα αεροπλάνο και να την έχουμε στα 60C,γιατι? Για να μας κρατήσει παραπάνω, really? Φιλικα τα λεω αυτα, τωρα θα έπινα καφε σορυ 😛, αλλα διαβάζα τις τελευταίες 5 σελίδες και λέω wtf i'm reading! Δικια μου γνώμη ειναι, οχι μια χαρά θα ειναι και τα fans και η καρτα οταν ξεκιναει/σταματάει συνέχεια (αν εχει κάποιος high temps να κοιτάξει τη ροη/διάταξη fan του κουτιου του) και μια χαρα θα δουλεύει η καρτα στους 70C ακομα και 80C, δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.. Ο περισσότερος κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά του να έχεις απλά λίγο υψηλότερη idle θερμοκρασίες στην κάρτα και του να κάνεις ανούσια απότομα thermal cycling συνέχεια. Οι κάρτες γραφικών δεν είναι από νερό και δε θα αρχίζουν να εξατμίζονται ακόμα και αν πιάσουν 100 βαθμούς πχ. Τα vrm και οι πυκνωτές έχουν περιθώριο κάποιες χιλιάδες επίσης ώρες λειτουργίας στους 120+ πριν παραδώσουν πνεύμα. Οι μνήμες είναι σίγουρα πιο επίφοβες για artifacting, αλλά σπάνια να σηκώσουν και αυτές ανυσηχητικές θερμοκρασίες αν λειτουργεί σωστά η ψύξη. 1000 φορές καλύτερα να έχεις μόνιμα καρφωμένη μια κάρτα με undervolt σε mining rig στους 70 βαθμούς 24/7 παρά να ανεβοκατεβαίνουν οι θερμοκρασίες 30 φορές την ημέρα συνέχεια από 70+ στους 30 σε 5 δευτερόλεπτα γιατί έχεις τέζα aggressive fan curve. Για μένα κάρτα δε πρέπει να έχει πάνω από 60% fan speed αν δεν έχει πιάσει 70-75 βαθμούς, but each on his own i guess.
godslayerxp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάντως επειδή τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ πολύ και για δουλειά, κυρίως photoshop (άρα η gpu βρίσκεται ανάμεσα σε idle και χαλαρή χρήση) δεν βρίσκω το λόγο να παίζει στους 55 βαθμούς και όχι στους 35 για 3-4 ώρες συνεχόμενες όταν από 0 rpm σε 800 rpm το "κόστος" σε θόρυβο είναι ανύπαρκτο
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ήρθε και η δικιά μου , άντε να παίξουμε κανένα παιχνιδάκι τώρα , μελλοντικά θα μπει και το ανάλογο monitor για καλύτερα αποτελέσματα 23
ilos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εγώ πάντως επειδή τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ πολύ και για δουλειά, κυρίως photoshop (άρα η gpu βρίσκεται ανάμεσα σε idle και χαλαρή χρήση) δεν βρίσκω το λόγο να παίζει στους 55 βαθμούς και όχι στους 35 για 3-4 ώρες συνεχόμενες όταν από 0 rpm σε 800 rpm το "κόστος" σε θόρυβο είναι ανύπαρκτο Με zero rpm και idle/χαλαρή χρήση η 1080 g1 gaming κάθεται κάπου μεταξύ στους 40-45 βαθμούς αυτήν την εποχή (και έχω κουτί με μέτριο airflow). Με λίγα λόγια: 😁
godslayerxp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ilos είπε Με zero rpm και idle/χαλαρή χρήση η 1080 g1 gaming κάθεται κάπου μεταξύ στους 40-45 βαθμούς αυτήν την εποχή (και έχω κουτί με μέτριο airflow) Δεν ξέρω αν διάβασες τα σχόλια που έκανα για την ψύκτρα της gaming x trio που πήρα... είπα ότι ισχύουν αυτά που έχουν γράψει και σε μερικά reviews .. ότι δλδ δεν έχει καλές θερμοκρασίες σε idle με 0 rpm. Εγώ απλά το επιβεβαίωσα. Η strix 2080 για παράδειγμα είναι ίσως η καλύτερη και σε idle και σε load. Στους 40-45 έπαιζε και η 1070 strix που είχα πριν την 2080 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από godslayerxp 1
optimus prime Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Δεν ξέρω αν διάβασες τα σχόλια που έκανα για την ψύκτρα της gaming x trio που πήρα... είπα ότι ισχύουν αυτά που έχουν γράψει και σε μερικά reviews .. ότι δλδ δεν έχει καλές θερμοκρασίες σε idle με 0 rpm. Εγώ απλά το επιβεβαίωσα. Η strix 2080 για παράδειγμα είναι ίσως η καλύτερη και σε idle και σε load Δοκιμασες να δεις ποσο ειναι η θερμοκρασια με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου? Ετσι απο περιεργεια?
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, SPANK είπε Ήρθε και η δικιά μου , άντε να παίξουμε κανένα παιχνιδάκι τώρα , μελλοντικά θα μπει και το ανάλογο monitor για καλύτερα αποτελέσματα Καλοδουλευτη η καρτα,να υποθεσω η αγορα εγινε απο Πλαισιο ή you λογω δοσεων ή την εχει φερει κανενα αλλο καταστημα που δεν φαινεται σε skroutz? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
godslayerxp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δοκιμασες να δεις ποσο ειναι η θερμοκρασια με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου? Ετσι απο περιεργεια? Λογική η απορία σου... δεν το δοκίμασα. Θα το κάνω το βράδυ γιατί θα με πάει σερί η δουλειά σήμερα μέχρι αργά
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Όλοι εσείς που αγοράσατε την 2080 θα δείτε τι θα ακούσετε γατάκια μόλις εμφανιστεί ο @7700K 1
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όλοι εσείς που αγοράσατε την 2080 θα δείτε τι θα ακούσετε γατάκια μόλις εμφανιστεί ο @7700K Καλα ικανο τον εχω να σκαει με καμια 2080ti
Προτεινόμενες αναρτήσεις