Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Επειδη τυχαινει να ειμαι μηχανικος θα σου πω οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα οπως καταπονηση ανεμιστηρων..

Ποσο μαλλον οταν ειναι πλαστικοι..

Μονο οταν τα ρουλεμαν αρπαξουν θα παθει ζημια ενας ανεμιστηρας..

Αυτα απο εμενα αλλα ας το αφησουμε εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ..

Είναι γνωστό ότι το απότομο ξεκίνημα ενός μοτέρ προκαλεί πρόβλημα μηχανικό.

Δεν είναι τυχαίο που οσα μοτέρ κινούνται με inverter τα ρουλεμάν έχουν πολλαπλάσια χρόνια ζωής. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Dinoel είπε

μια γρήγορα ερώτηση.

Δεν έχω ξανα παραγγείλει από caseking. Είναι οκ? υπάρχει πρόβλημα με εγγυησης κτλ?

Έχω ξεμείνει από κάρτα και πρέπει να βάλω παραγγελία δεν πάει άλλο 😕

για την strix 2080 πάω.

Δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με θέματα εγγύησης από το Caseking, αλλά για τα υπόλοιπα είμαι ευχαριστημένος από το κατάστημα. Νομίζω είναι από τα καλύτερα γερμανικά καταστήματα, οπότε δύσκολα να έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να τσεκαρεις μονο(δεν εχω ψαξει προσωπικα τι παιζει με αυτο και δεν ξερω)μηπως τα παραπανω site εχουν κανενα promotion με παιχνιδια δωρο που αναφερθηκε πιο πισω απο αλλο συμφορουμιτη μην το χασεις.

Δεν βρίσκω κάτι...

Καλά οι τύπο στο mindfactory δεν έχουν ακούσει για greek tax system... Που να τα βρω όλα αυτά στα Αγγλικά στο Ελλάντα; Θα έχουν βγει οι 3080 μέχρι το στα 1.999 ευρώ :P

"If you like to order as a company without VAT we require for every order a digital copy of the tax id document given by your local tax agency and your official traders license / certificate to verify the company name, company address, corporate form combined with your given VAT. "

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ακόμα κι αν είναι καλά, ορθότερο είναι να λειτουργούν τα fans (έστω και στο 10%) πάντα. Με το σταμάτα-ξεκίνα έχεις μεγαλύτερη καταπόνηση των ανεμιστήρων.

@Qless Ίσως έπεσες σε "κακό" κομμάτι. Η δική μου δεν ξεπερνά τους 61 βαθμούς αυτήν την εποχή (μετά από 3 ώρες bf1). Μόλις χειμωνιάσει, θα πάει και 2-3 βαθμούς πιο κάτω.

Το καλοκαίρι, ναι, έβλεπα και 70 βαθμούς (τις πιο ζεστές μέρες). Δεν έχω, όμως, a/c στο δωμάτιο. Να πω, επιπροσθέτως, ότι έχω βγάλει όλα τα cages, έχω δε αφαιρέσει τ' αχρείαστα pci slots covers. Α, την έχω και undervolted (παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο). Το fan curve της είναι συντηρητικό. Στους 60 βαθμούς, οι ανεμιστήρεςτης δουλεύουν στο 55% (ή 50%, δεν θυμάμαι ακριβώς).

Κλείνοντας το off topic, να πω ότι η τοποθέτηση ανεμιστήρα στην οροφή του εκάστοτε κουτιού, δεν είναι πανάκεια. Εξαρτάται από το κουτί. Το phanteks enthoo pro, ας πούμε, μια χαρά τη βγάζει και χωρίς πάνω fan. Είναι ευρύχωρο και έχει καλό εξαερισμό. Το σημαντικότερο είναι η ομαλή και σωστή αέρα από μπρος προς τα πίσω. Αρκεί, επομένως, πολλές φορές και ένας μόνο ανεμιστήρας εξαγωγής (ο πίσω). Επειδή θα αλλάξω -ελπίζω σύντομα- το setup των ανεμιστήρων του κουτιού (έχω πάρει καινούργιους, αλλά λόγω υποχρεώσεων τους έχω και κάθονται 1 μήνα στα κουτιά τους), θα δοκιμάσω διάφορα setup και θ' αναφέρω τα ευρήματα.

Δεν έπεσα απλώς σε κακό κομμάτι, σε τρισάθλιο κομμάτι gp 102, έγραψα την ιστορία της λίγο πιο πίσω, με το δικό της bios ότι 3D ξεκινούσε να επιταχύνει φρίζαρε μετα από μισό λεπτό το πολύ, μόνο με το bios της non extreme έστρωσαν τα πράγματα, μάλιστα μιλώντας με mail μου το πρότειναν ως λύση ή το rma, φυσικά αφού δούλευαν όλα οκ δεν θα έμενα χωρίς κάρτα 1 μήνα για βλακείες ουσιαστικά......

Χειροκίνητα έπαιζε κοντά στα 2 ghz σταθερά οπότε όλα καλά, ίσως επειδή η 2080 είναι καλό τσιπάκι να μου φαίνεται η διαφορά σε σχέση με την 1080Τi, πάντως αρκετοί είχαν θέμα με την "extreme" σε ξένα φόρουμ, απλά το συγκεκριμένο gp 102 μάλλον για την blower έπρεπε να πάει και όχι για την κορυφαία έκδοσή με το ανάλογο καπέλο στην τιμή

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για evga από το Ευρωπαϊκό της site, δνε σκέφτεται κάνεις; 

Παρολο που 2 εκδοσεις φαινονται ως διαθεσιμες για παραγγελια https://eu.evga.com/products/productlist.aspx?type=0&family=GeForce+20+Series+Family&chipset=RTX+2080

προσωπικα αν ηταν να δωσω τοσα χρηματα(930 η xc ultra)+τα μεταφορικα,θα πηγαινα μια και καλη στην asus strix απο αλλου ή εν μερη για την ftw αν ηταν διαθεσιμη και ηθελα αγορα μονο απο evga λογω εγγυησης. Δεν μου γεμιζουν το ματι οι φθηνοτερες  υλοποιησεις,παρολο που σε 2080 ισως ειναι υπερβολικη η ftw.

Το αλλο θεμα με την evga ειναι οτι δεν βλεπω να εχει κανενα bundle με παιχνιδι .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για evga από το Ευρωπαϊκό της site, δνε σκέφτεται κάνεις; 

όπως ανταλάξαμε και μηνύματα.

Δεν έχει την μεγάλη σε stock. Δεν ξέρω διαφορές ανάμεσα σε xc ultra gaming με την ftw3 αλλά αφού θα δώσω που θα δώσω 1000 ευρώ στο 50άρικο δεν θα κολλήσω...

Αν ξέρει κάποιος διαφορές αυτόν τον 2 καρτών παρακαλώ να μας πει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα review βρήκα μονο και την συγκρίνει μόνο με την founders. Έχει αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

ένα review βρήκα μονο και την συγκρίνει μόνο με την founders. Έχει αρκετά καλύτερες θερμοκρασίες. 

Νομιζω οτι σχεδον ολες οι καρτες εχουν καλυτερες θερμοκρασιες απο τις founders ουτως ή αλλως,γιαυτο και σε παχος ειναι τοσο χοντρες οσο ενα κομματι παστιτσιο(ειδικα η Ftw) :P

Δημοσ.

@BabisTs μεγιά!

Καλά το caseking πότε πήγε τα μεταφορικά 43 ευρώ?! @qless πόσα έδωσες;

Παλιά που είχα πάρει είχα δώσει 12,99..

Περιμένω και με το mindfactory μήπως βγάλω άκρη

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...