Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Qless είπε

Ναι οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές δεν το περίμενα ειδικά με το μέγεθος του τσιπ, περιμένω όμως μόλις τεστάρουμε και το rtx να δω πώς θα συμπεριφέρεται το τσιπ, αρχική μου επιλογή ήταν η duke πάντως

H Gigabyte εχει κανει πολυ καλη δουλεια με τις Rtx,ηταν η δευτερη μου επιλογη..

3 λεπτά πριν, Qless είπε

Το εχω αναφερει  και εγω σε προηγουμενο ποστ..

• Like 1
Δημοσ.

Εβγαλα μολις βιντεο για να δουμε την διαφορα στον θορυβο. Απο πισω δειχνω και το hwinfo γραφει ακριβως τις στροφες της gpu. 

Απο 25% μεχρι το 100% που νομιζεις οτι απογειωνετε αεροπλανο. Μεχρι το 50-55 ειναι πολυ κομπλε και ποτε δεν την καταλαβαινω εν ωρα gaming πανω απο 65 ακουγεται αρκετα αλλα στο 50% σπανια να παει πανω απο 57-58 βαθμους σε πολυωρο gaming.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greg4 είπε

@Qless

Αυτή δεν πήρες; https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Gaming-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1275653.html

Είμαι ένα βήμα πλέον πριν την παραγγείλω :P

Εχε μονο υποψη σου(αν δεν το γνωριζεις)οτι το εν λογω site δεν στελνει Ελλαδα χωρις εταιρικο ΑΦΜ σε αντιθεση πχ με το caseking.

Δημοσ.

Ναι ναι, για αυτό είναι στις επιλογές μου. Με εταιρικό ΑΦΜ θα την πάρω :)

@Qless Ευχαριστώ! caseking παίρνω συνήθως αλλά γιατί να δώσω 30 ευρώ παραπάνω; Εντάξει νομίζω για 300-350 αξίζει η αναβάθμιση από 1070

• Like 1
Δημοσ.

μια γρήγορα ερώτηση.

Δεν έχω ξανα παραγγείλει από caseking. Είναι οκ? υπάρχει πρόβλημα με εγγυησης κτλ?

Έχω ξεμείνει από κάρτα και πρέπει να βάλω παραγγελία δεν πάει άλλο :/

για την strix 2080 πάω.

Δημοσ.

Καλό είναι οι ανεμιστήρες να δουλεύουν πάντα έστω και με ελάχιστες στροφές. Δεν ειναι καλό το σταματα - ξεκινά 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinoel είπε

μια γρήγορα ερώτηση.

Δεν έχω ξανα παραγγείλει από caseking. Είναι οκ? υπάρχει πρόβλημα με εγγυησης κτλ?

Έχω ξεμείνει από κάρτα και πρέπει να βάλω παραγγελία δεν πάει άλλο 😕

για την strix 2080 πάω.

Μην αμελησεις να επιλεξεις παραδοση με ups..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Καλό είναι οι ανεμιστήρες να δουλεύουν πάντα έστω και με ελάχιστες στροφές. Δεν ειναι καλό το σταματα - ξεκινά 

Πολυ σωστο αυτο και μεσω fan curve μπορεις να τους ξεκινας ακομα και απο το 1 2% ενω στο auto ξεκινανε απο 25. Το fan curve του afterburner κανει τρομερη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Oταν τα ρουλεμαν ειναι καλα μην σε τρομαζει..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Oταν τα ρουλεμαν ειναι καλα μην σε τρομαζει..

Ακόμα κι αν είναι καλά, ορθότερο είναι να λειτουργούν τα fans (έστω και στο 10%) πάντα. Με το σταμάτα-ξεκίνα έχεις μεγαλύτερη καταπόνηση των ανεμιστήρων.

@Qless Ίσως έπεσες σε "κακό" κομμάτι. Η δική μου δεν ξεπερνά τους 61 βαθμούς αυτήν την εποχή (μετά από 3 ώρες bf1). Μόλις χειμωνιάσει, θα πάει και 2-3 βαθμούς πιο κάτω.

Το καλοκαίρι, ναι, έβλεπα και 70 βαθμούς (τις πιο ζεστές μέρες). Δεν έχω, όμως, a/c στο δωμάτιο. Να πω, επιπροσθέτως, ότι έχω βγάλει όλα τα cages, έχω δε αφαιρέσει τ' αχρείαστα pci slots covers. Α, την έχω και undervolted (παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο). Το fan curve της είναι συντηρητικό. Στους 60 βαθμούς, οι ανεμιστήρεςτης δουλεύουν στο 55% (ή 50%, δεν θυμάμαι ακριβώς).

Κλείνοντας το off topic, να πω ότι η τοποθέτηση ανεμιστήρα στην οροφή του εκάστοτε κουτιού, δεν είναι πανάκεια. Εξαρτάται από το κουτί. Το phanteks enthoo pro, ας πούμε, μια χαρά τη βγάζει και χωρίς πάνω fan. Είναι ευρύχωρο και έχει καλό εξαερισμό. Το σημαντικότερο είναι η ομαλή και σωστή αέρα από μπρος προς τα πίσω. Αρκεί, επομένως, πολλές φορές και ένας μόνο ανεμιστήρας εξαγωγής (ο πίσω). Επειδή θα αλλάξω -ελπίζω σύντομα- το setup των ανεμιστήρων του κουτιού (έχω πάρει καινούργιους, αλλά λόγω υποχρεώσεων τους έχω και κάθονται 1 μήνα στα κουτιά τους), θα δοκιμάσω διάφορα setup και θ' αναφέρω τα ευρήματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, greg4 είπε

Ναι ναι, για αυτό είναι στις επιλογές μου. Με εταιρικό ΑΦΜ θα την πάρω :)

@Qless Ευχαριστώ! caseking παίρνω συνήθως αλλά γιατί να δώσω 30 ευρώ παραπάνω; Εντάξει νομίζω για 300-350 αξίζει η αναβάθμιση από 1070

Να τσεκαρεις μονο(δεν εχω ψαξει προσωπικα τι παιζει με αυτο και δεν ξερω)μηπως τα παραπανω site εχουν κανενα promotion με παιχνιδια δωρο που αναφερθηκε πιο πισω απο αλλο συμφορουμιτη μην το χασεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ακόμα κι αν είναι καλά, ορθότερο είναι να λειτουργούν τα fans (έστω και στο 10%) πάντα. Με το σταμάτα-ξεκίνα έχεις μεγαλύτερη καταπόνηση των ανεμιστήρων.

Επειδη τυχαινει να ειμαι μηχανικος θα σου πω οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα οπως καταπονηση ανεμιστηρων..

Ποσο μαλλον οταν ειναι πλαστικοι..

Μονο οταν τα ρουλεμαν αρπαξουν θα παθει ζημια ενας ανεμιστηρας..

Αυτα απο εμενα αλλα ας το αφησουμε εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ..

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...