Qless Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω αν έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά στην gigabyte, πάντως με custom profile στο 70% που σχεδόν δεν ακούγεται, η θερμοκρασία είναι 63 βαθμούς μαξιμουμ, με core 2025 και μνήμες 15200 Αντίθετα η aorus ακουγόταν αρκετά πάνω από 60% Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Qless
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Σε gaming x msi δεν ακούγονται ιδιαίτερα στο 60%. Βεβαια παιζει ρολο και ποσο ανεχτικος ειναι καποιος στον θορυβο,τι μόνωση εχει το κουτι κτλ Σίγουρα παίζει ρόλο και ένταση του ήχου στο παιχνίδι στο 50 και πάνω ακούγονται της strix μέχρι το 30 είναι τελείως αθόρυβα. Σκέψου ότι με ενοχλεί ο ήχος του hdd όμως.
godslayerxp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ετσι ειναι,πιστευω ο φιλος γιάυτο εχει υψηλες θερμοκρασιες σε idle,οχι οτι η ψυκτρα δεν κανει καλη ψυξη με σταματημενους τους ανεμιστηρες της.. Έχω κάνει κάθε πιθανό συνδυασμό με τα fans στο κουτί... κανένα δεν μου έδωσε κάτι παραπάνω από το στήσιμο που έχω τώρα (το οποίο μου δίνει τις καλύτερες temps στον cpu) Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα θα φαινόταν στις θερμοκρασίες της μητρικής (23-24) και του cpu (25) και στις idle με κλειστά fans της προηγούμενης gpu που είχα.
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Σίγουρα παίζει ρόλο και ένταση του ήχου στο παιχνίδι στο 50 και πάνω ακούγονται της strix μέχρι το 30 είναι τελείως αθόρυβα. Σκέψου ότι με ενοχλεί ο ήχος του hdd όμως. Η strix σε 1080 που ειχα σε σχεση με 1080msi gaming x που επισης ειχα,τα φαν της ναι ακουγονταν πιο πολύ. Αλλα δεν με ενόχλησε γιατι παιζω με ηχεια-sub και ενισχυτή.Οποτε νιωσε με 😂 δεν ακουω τιποτα απο κουτι.
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Qless είπε Δε ξέρω αν έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά στην gigabyte, πάντως με custom profile στο 70% που σχεδόν δεν ακούγεται, η θερμοκρασία είναι 63 βαθμούς μαξιμουμ, με core 2025 και μνήμες 15200 Αντίθετα η aorus ακουγόταν αρκετά πάνω από 60% 70% και δεν ακούγεται καθόλου? Στις πόσες στροφές γυρνάνε στο 70? Η είμαι τόσο επιρρεπής στο θόρυβο η όντως ακούγετε η strix.
optimus prime Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, godslayerxp είπε Έχω κάνει κάθε πιθανό συνδυασμό με τα fans στο κουτί... κανένα δεν μου έδωσε κάτι παραπάνω από το στήσιμο που έχω τώρα (το οποίο μου δίνει τις καλύτερες temps στον cpu) Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα θα φαινόταν στις θερμοκρασίες της μητρικής (23-24) και του cpu (25) και στις idle με κλειστά fans της προηγούμενης gpu που είχα. Ενταξει αλλα καλο ειναι επειδη εχεις ωραιο κουτακι και ευρυχωρο να βαζεις ανεμιστηρια στην οροφη,παιζουν ρολο στην ροη του αερα στο συστημα. Επισης θα σε συμβουλευα να βαλεις το στηριγμα κατω απο την καρτα σου γιατι απο την φωτο βλεπω οτι σου κρεμαει.. 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arkin είπε 70% και δεν ακούγεται καθόλου? Στις πόσες στροφές γυρνάνε στο 70? Η είμαι τόσο επιρρεπής στο θόρυβο η όντως ακούγετε η strix. Εισαι εισαι και ακούγεται.😛
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Η strix σε 1080 που ειχα σε σχεση με 1080msi gaming x που επισης ειχα,τα φαν της ναι ακουγονταν πιο πολύ. Αλλα δεν με ενόχλησε γιατι παιζω με ηχεια-sub και ενισχυτή.Οποτε νιωσε με 😂 δεν ακουω τιποτα απο κουτι. Οπότε όντως ακούγονται παραπάνω πιο μικρά είναι και 3 και θέλουν στροφές για να δώσουν αέρα. Με ενισχυτή παίζω αλλά εχω το μικρόβιο να βλέπω κάτω από 60 θερμοκρασίες πάντα οπότε λίγο παραπάνω θόρυβο τον έχω. 1
Qless Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είπα καθόλου απλά ίσα που το καταλαβαίνεις, περισσότερο ακούγεται η αντλία της υδρόψυξης ας πούμε, που μόλις ανέβει η θερμοκρασία πάνω από 60 με το profil της πάει στο 100%, τώρα αν κάποιος έχει θέμα με τον θόρυβο τι να πώ γούστα, εμένα είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί ή ακόμα καλύτερα δεν με απασχολεί καθόλου, παίζω με ασύρματα ακουστικά akg και αν τα κουμπήσω στο τραπέζι νομίζεις οτι είναι ηχειάκια υπολογιστή οπότε...δεν είμαι μάλλον ο πλέον κατάληλος να απαντήσω Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Qless
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Qless είπε Δεν είπα καθόλου απλά ίσα που το καταλαβαίνεις, περισσότερο ακούγεται η αντλία της υδρόψυξης ας πούμε Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τοτε εχεις εξαιρετικες θερμοκρασιες για 215tdp.
godslayerxp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ενταξει αλλα καλο ειναι επειδη εχεις ωραιο κουτακι και ευρυχωρο να βαζεις ανεμιστηρια στην οροφη,παιζουν ρολο στην ροη του αερα στο συστημα. Επισης θα σε συμβουλευα να βαλεις το στηριγμα κατω απο την καρτα σου γιατι απο την φωτο βλεπω οτι σου κρεμαει.. Θα το κάνω και αυτό που λες με την οροφή. Στη φώτο την συγκεκριμένη φαίνεται ότι κρεμάει πολύ, αλλά από κοντά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου... Το κακό είναι ότι με τον καιρό θα γίνει αυτό που λες. Και είναι πανάσχημο αυτό το στήριγμα που έχει βάλει η msi. Υπάρχει κάτι πιο διακριτικό για στήριγμα σε τέτοιες περιπτώσεις; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από godslayerxp
Qless Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ναι οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές δεν το περίμενα ειδικά με το μέγεθος του τσιπ, περιμένω όμως μόλις τεστάρουμε και το rtx να δω πώς θα συμπεριφέρεται το τσιπ, αρχική μου επιλογή ήταν η duke πάντως 1
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Qless είπε Ναι οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές δεν το περίμενα ειδικά με το μέγεθος του τσιπ, περιμένω όμως μόλις τεστάρουμε και το rtx να δω πώς θα συμπεριφέρεται το τσιπ, αρχική μου επιλογή ήταν η duke πάντως Ναι λογικα tensor και rt cores δεν δουλευουν καθολου μονο shaders μολις πιασουν δουλεια και αυτοι εκει θα δουμε τι γινεται καλυτερα. Την duke σε κανα 2μηνο θα την εβρισκες πιστευω. 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Qless είπε Ναι οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές δεν το περίμενα ειδικά με το μέγεθος του τσιπ, περιμένω όμως μόλις τεστάρουμε και το rtx να δω πώς θα συμπεριφέρεται το τσιπ, αρχική μου επιλογή ήταν η duke πάντως Σωστος! Οταν δουλεψει το rt εκει θελουμε να δουμε τι ζορι θα τραβαει ο πυρήνας και πως θα παιξει η θερμοκρασία. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από azazil1190 1
optimus prime Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Θα το κάνω και αυτό που λες με την οροφή. Στη φώτο την συγκερκιμένη φαίνεται ότι κρεμάει πολύ, αλλά από κοντά δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου... Το κακό είναι ότι με τον καιρό θα γίνει αυτό που λες. Και είναι πανάσχημο αυτό το στήριγμα που έχει βάλει η msi. Υπάρχει κάτι πιο διακριτικό για στήριγμα σε τέτοιες περιπτώσεις; Δες αυτο και εαν σε βοηθησει καντο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις