Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Panas22 είπε

Ευχαριστώ ρε παιδιά που μου ανοίξατε τα μάτια και με γλιτώσατε από περιττά έξοδα. Κάθε ευρώ είναι πολύτιμο ειδικά όταν έχεις δύο μπόμπιρες ☺️

Οταν εχεις 2 μπομπιρες , οι λυσεις ειναι 2 και γνωστες εδω και χρονια

1. Φαναρια , κουβας με νερο και Τ στο χερι για τα τζαμια :)
2. Πουλας τον εναν απο τους δυο. Συνηθως τον πιο μικρο , πιανουν πιο πολλα λεφτα οσο μικροτεροι ειναι.

Δεν θελω ηθικες κορωνες..ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

2. Πουλας τον εναν απο τους δυο. Συνηθως τον πιο μικρο , πιανουν πιο πολλα λεφτα οσο μικροτεροι ειναι.

Εσύ έκανες μαλαστουπα σε τζάμια ή ήσουν ο μικρος με τη μεγαλυτερη αξία; :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isay είπε

Εσύ έκανες μαλαστουπα σε τζάμια ή ήσουν ο μικρος με τη μεγαλυτερη αξία; :)

Εγω ημουν ο μικρος με την μικροτερη αξια..δεν πωληθηκα..εμεινα στο φτωχικο σπιτικο.Αλλιως θα ειχα καταληξει σε καμμια πλουσια οικογενεια στην Αμερικη και θα μου ανηκε το ινσομνια τωρα και θα μπαναριζα κατι αυθαδεις τυπους σαν και σενα :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikοs είπε

Οχι δεν θα κάτσεις φίλε να δώσεις ούτε 1 ευρώ σε αυτό το μηχάνημα! Δηλαδή να πας τώρα εσύ να πάρεις 2χ2gb ddr2 ram που θα τις πληρώσεις κάνα 20-30ευρώ και θα χρονίζουν στα 333mhz και να βάλεις και έναν ssd 120gb που θα σου κοστίσει άλλα 30ευρώ έπιασες ένα 60ευρω έτσι για πλάκα! Αντί να το κάνεις όλο αυτό γιατί δεν το πουλάς έστω και 30 ευρώ το λάπτοπ και να βάλεις και με τα λεφτά που έσωσες συν αυτά που έβγαλες να πάρεις ένα i3 μεταχειρισμένο που θα είναι άπειρες φορές καλύτερο.Σήμερα έχουμε ddr4 , το να πας να αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο laptop με c2d & ddr2 είναι εγκληματικό ως προς την τσέπη σου.

με 90 ευρώ παίρνω i3; Από που φίλε μου; Και θα ξέρω σε τι κατάσταση είναι;

Αυτό που έχω είναι μεν παλιό αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

7 λεπτά πριν, mphxths είπε

χαχαχα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mphxths είπε

Εγω ημουν ο μικρος με την μικροτερη αξια..δεν πωληθηκα..εμεινα στο φτωχικο σπιτικο.Αλλιως θα ειχα καταληξει σε καμμια πλουσια οικογενεια στην Αμερικη και θα μου ανηκε το ινσομνια τωρα και θα μπαναριζα κατι αυθαδεις τυπους σαν και σενα :)

Θα μπαναριζες και τυπους που κάνουν χιουμορ προς αλλους ΑΛΛΑ δεν δεχονται χιουμορ προς τους εαυτους τους;  Να ξέρουμε δηλαδη τι θα γίνει αν γινεις πλουσιος και αγοράσεις το insomnia :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε @isay ειπαμε να πουμε ενα αστειο , μην του βγαλουμε τα ματια ομως ... :)

@Panas22 Kοιτα δεν εχει αδικο.Ειναι παρωχημενες τεχνολογιες..Λεφτα που θα πανε ακλαφτα.Αναλογα τις αναγκες σου και αναλογα την τσεπη σου κρινεις και αποφασιζεις.
Προσωπικα εχω 2 φορητα στην ιδια περιπου κατασταση με το δικο σου.Τους εχω σκασει λεφτα που δεν θα πιασουν ποτε τοπο αλλα το κανα εν γνωση μου.Τα χω για 2α και 3α..και απλα για να παιζω και να πειραματιζομαι με τιποτα λινουξ κλπ.Δεν τρεφω αυταπατες οτι τα κανουν ολα ή οτι ειναι τα κυρια φορητα μου.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Ρε @isay ειπαμε να πουμε ενα αστειο , μην του βγαλουμε τα ματια ομως ... :)

@Panas22 Kοιτα δεν εχει αδικο.Ειναι παροχυμενες τεχνολογιες..Λεφτα που θα πανε ακλαφτα.Αναλογα τις αναγκες σου και αναλογα την τσεπη σου κρινεις και αποφασιζεις.
Προσωπικα εχω 2 φορητα στην ιδια περιπου κατασταση με το δικο σου.Τους εχω σκασει λεφτα που δεν θα πιασουν ποτε τοπο αλλα το κανα εν γνωση μου.Τα χω για 2α και 3α..και απλα για να παιζω και να πειραματιζομαι με τιποτα λινουξ κλπ.Δεν τρεφω αυταπατες οτι τα κανουν ολα ή οτι ειναι τα κυρια φορητα μου.

Μα και γω δεν έχω αυταπάτες ότι θα γίνει τούμπανο. Απλά να είναι λίγο πιο αξιοπρεπές. Αν είχα χώρο στο στο σπίτι θα είχα desktop όπως μέχρι τώρα. Στην ουσία θα το ανοίγω μια φορά τη μέρα για τη δουλειά δηλαδή να γράφω κείμενα. Και να κάνω καμιά δουλειά στο internet καμιά αγορά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Panas22 είπε

Μα και γω δεν έχω αυταπάτες ότι θα γίνει τούμπανο. Απλά να είναι λίγο πιο αξιοπρεπές. Αν είχα χώρο στο στο σπίτι θα είχα desktop όπως μέχρι τώρα. Στην ουσία θα το ανοίγω μια φορά τη μέρα για τη δουλειά δηλαδή να γράφω κείμενα. Και να κάνω καμιά δουλειά στο internet καμιά αγορά.

Βλεπω στο αλλο θεμα , οτι ψαχνεσαι για αγορα φορητου..ποιος ο λογος να ασχοληθεις με αυτο το σαπιο εδω?Δεν θα προχωρησει η αγορα του νεου?

Εχω εδω διπλα μου μια 2gb ddr2/667mhz .Μονο για σενα 100ευρω :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Βλεπω στο αλλο θεμα , οτι ψαχνεσαι για αγορα φορητου..ποιος ο λογος να ασχοληθεις με αυτο το σαπιο εδω?Δεν θα προχωρησει η αγορα του νεου?

Εχω εδω διπλα μου μια 2gb ddr2/667mhz .Μονο για σενα 100ευρω :)

Αποφάσισα να μη την προχωρήσω γιατί βλέπω ότι θα πάει χαμένο με τη χρήση που κάνω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά διπλασιασα τη μνήμη έβαλα ssd και win10 και το μηχάνημα είναι αγνώριστο. Ένα θα πω φορτώνει τα windows σε 15 περίπου δευτερόλεπτα ενώ πριν τις αλλαγές ήθελε κάνα 5λεπτο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...