LuNaTiC Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 xathikan ta ikonidia !!! kai otan kano connect apo to shortcut tis sindesis enoo sindeete de mou vgazei to icon kato xerete me to pc pou anavosbinei... ti epathe??? pos to ftiaxno? win xp exo ellinika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joykiller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 katarxin katevase apo ta files tou insomnia to ad-aware sinithws otan arxizoun ta perierga me syndeseis pezoun spyware-adware-dialers sto backroung ayto to prog tha ta bgalei ola alla kai na min exeis trexto gia na eisai ok,pigene sto menu pou einai oles oi syndeseis kai pata 2-3 fores refresh na deis an tha to bgalei....gia perissotera kaleste sto 090..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Και εγώ το παθαίνω μερικές φορές αυτό! Κάτω στο tray, βλέπω ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό, ανοίγω το firewall (KPF), αλλά μου βγάζει προβλήματα, ενώ αν και συνδέομαι κανονικά στο διαδίκτυο, δεν καταβαίνει τίποτα. Την επόμενη φορά που ξεκινούν τα Windows, ο φάκελος με τις συνδέσεις δικτύου είναι εξαφανισμένος... Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Έχω τρέξει Ad-aware, αλλά δεν έχει βρει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Το ίδιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και έμενα σήμερα, έκανα επανέκκινηση και διορθώθηκε, τι να πείς, m$ είναι θα του κάνω και ένα scan μπας και βρώ κανά παράσιτο ! θα δείξει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burner Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Τελικά έκανα scan με Norton τίποτα, με lavasoft Ad-Aware τπτ αλλά με το Webroot SpySweeper δείτε τι βρήκε! όπως λέει και ο Joykiller Dialer θα είναι! το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ http://www.webroot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.