blackm76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, giannis22k είπε Μικρη ειναι ναι Δοκιμασε την οσο για τις εφαρμογες καμια σχεση ....ειναι σχεδιασμενες για φορητες συσκευες οπως ταμπλετ και κινητα. πχ το teamviewer εχει μονο επιλογη να ελενξει συσκευη και οχι να την ελενξουν. δεν ειναι πληρης οι εφαρμογες. το προγραμμα που μου ειπες φιλε μου μολις το δοκιμασω θα σου πω.
blackm76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, blackm76 είπε οσο για τις εφαρμογες καμια σχεση ....ειναι σχεδιασμενες για φορητες συσκευες οπως ταμπλετ και κινητα. πχ το teamviewer εχει μονο επιλογη να ελενξει συσκευη και οχι να την ελενξουν. δεν ειναι πληρης οι εφαρμογες. το προγραμμα που μου ειπες φιλε μου μολις το δοκιμασω θα σου πω. φιλε μου δοιμασα το προγραμμα με τα iso. ομως .... 1)στα office σωστα εχει της διανομες αλλα ειναι στα αγγλικα ετσι δεν ειναι;;; αν τα εγκαταστησω στα αγγλικα ελληνικα μπορω να βαλω και πως;;; 2)στα iso για τα windows 10 τωρα στις τελευταιες ενημερωσεις δεν εχει τα enterprise.σταματησαν να τα υποστηριζουν και να κυκλοφορουν γενικα;;;
giannis22k Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1)ναι στα αγγλικα ειναι η retail εκδοσεις.Κατεβασε αυτο και κανε εγατασταση x64 εκδοση https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?ProductreleaseID=languagepack&language=el-gr&platform=x64&source=O16LAP&version=O16GA 2)Δε γνωριζω τι γινεται με την enterprise εκδοση Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από giannis22k
blackm76 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, giannis22k είπε 1)ναι στα αγγλικα ειναι η retail εκδοσεις.Κατεβασε αυτο και κανε εγατασταση x64 εκδοση https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?ProductreleaseID=languagepack&language=el-gr&platform=x64&source=O16LAP&version=O16GA 2)Δε γνωριζω τι γινεται με την enterprise εκδοση 1)τι ειναι η εκδοση retail;;;δεν ειναι κανονικη εκδοση;;;δεν εχει ολες τις δυνατοτητες;;; 2)το πακετο γλωσσας gia ta office η για τα windows μπορεις να μπεις και να το κατεβασεις απο την επισημη σελιδα της microsoft;ειναι δωρεαν;; αυτο το λινκ που εστειλες δεν νομιζω να ειναι απο εκει. 3)για την enterprise θα ψαξω καλυτερα.
giannis22k Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1)νομιζω εχει να κανει με το κλειδι οι εκδοσεις googλαρε θα βρεις κατι 2)Το πακετο γλωσσας απο τη σελιδα της ms το εστειλα.Πακετο γλωσσας για win10 απο το win update παιρνεις .Μπορει και απο αλλου Δεν ερυχε να ψαξω
blackm76 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, giannis22k είπε 1)νομιζω εχει να κανει με το κλειδι οι εκδοσεις googλαρε θα βρεις κατι 2)Το πακετο γλωσσας απο τη σελιδα της ms το εστειλα.Πακετο γλωσσας για win10 απο το win update παιρνεις .Μπορει και απο αλλου Δεν ερυχε να ψαξω ok φιλε μου ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
blackm76 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, giannis22k είπε 1)νομιζω εχει να κανει με το κλειδι οι εκδοσεις googλαρε θα βρεις κατι 2)Το πακετο γλωσσας απο τη σελιδα της ms το εστειλα.Πακετο γλωσσας για win10 απο το win update παιρνεις .Μπορει και απο αλλου Δεν ερυχε να ψαξω φιλε μου κατεβασα με το προγραμμα που ειπες το iso με τα office 2019 και τα εγκατεστησα. μολις παω ομως να τρεξω ομως πχ to word μου βγαζει αυτο.... γιατι;;;το προγραμμα κατεβαζει σιγουρα σωστα αρχεια;;; το εχεις ξαναδοκιμασει φιλε μου ;;;αυτα που κατεβαζει δουλευουυν ολα;;; υπαρχει λυση η να ψαξω για αλλο iso;;;
giannis22k Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω κατεβασει τα 2016 τα 2013 κλπ Δεν ειχα ποτε θεμα.Με λιγο ψαξιμο στη google λεει να ξαναεγκαταστησεις το offce.Εκτος και αν σου λειπουν τιποτα βιβλιοθηκες c++.Βγαλε το office κανε μια επανεκκινηση και ξανα βαλτο Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από giannis22k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα