Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είπα. 

Μόλις σήμερα το έστειλα κάτω και μάλλον θα μου το αντικατάστησουν γιατί ειναι εντός 14αρων ημερών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μου στειλανε καινουριο λαπτοπ.οι θερμοκρασιες φυσιολογικες.δειτε την φωτογραφια.

ακομα και με photoshop ,premier kai autocad δεν πιστευω να ανεβει πολυ πανω απο τους 65 η θερμοκρασια πιστευω.

θα ηθελα τα windows 10 enterprise αλλα θα μεινω με τα home μεχρι να τελειωσει η εγγυηση.
μετα θα το ξεβιδωσω θα βαλω δευτερο ντιμακι 4gb ram για να ανεβει στα 8 και θα κανω φορματ με την εκδοση που θελω.

ουτε το recovery partition πειραζω και θα το αντιγραψω και σε εναν εξωτερικο σκληρο για καλο και για κακο.

μεχρι τοτε δεν τα πειραζω.

μονο πειτε μου ενα πραγμα...
τι διαφορα εχουν τα office 365 2016 me ta office 2016 profesional;

και γενικα τα office 2016 ειναι τα τελευταια;;;

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.

Καλοδουλευτο λοιπον...Νομιζω βγηκαν και τα 2019 Οσο αφορα τις διαφορες τους νομιζω το 365 ειναι office με συνδρομη ενω το office 2016 το πληρωνεις μια φορα οπως γνωριζουμε ολοι

https://support.office.com/el-gr/article/Ποια-είναι-η-διαφορά-μεταξύ-του-office-365-και-του-office-2016-ed447ebf-6060-46f9-9e90-a239bd27eb96

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Καλοδουλευτο λοιπον...Νομιζω βγηκαν και τα 2019 Οσο αφορα τις διαφορες τους νομιζω το 365 ειναι office με συνδρομη ενω το office 2016 το πληρωνεις μια φορα οπως γνωριζουμε ολοι

https://support.office.com/el-gr/article/Ποια-είναι-η-διαφορά-μεταξύ-του-office-365-και-του-office-2016-ed447ebf-6060-46f9-9e90-a239bd27eb96

ευχαριστω φιλε μου.

βγηκαν τα office 2019 χωρις να εχουμε μπει στο 2019;;;γινετε αυτο;;

Δημοσ.

Ασε ασε εγω ειμαι πολυ μπροστα χαχα.Λοιπον σοβαρα τωρα με την εφαρμογη windows download iso https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool ειδα οτι εχουν βγαλει τα 2019 Δεν δοκιμασα να τα κατεβασασω Δες λιγο την εφαρμογη Σε retail μορφη κατεβαινουν

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ασε ασε εγω ειμαι πολυ μπροστα χαχα.Λοιπον σοβαρα τωρα με την εφαρμογη windows download iso https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool ειδα οτι εχουν βγαλει τα 2019 Δεν δοκιμασα να τα κατεβασασω Δες λιγο την εφαρμογη Σε retail μορφη κατεβαινουν

τι εφαρμογη ειναι αυτη;;;

εχει τις εκδοσεις με τα office και αναναιωνονται διαρκως;;;και ετσι ειδες οτι βγηκαν τα 2019;;μπορεις να τα κατεβασεις κιολας;;;

και κατι πολυ βασικο βρε παιδια...te

πχ. τι διαφορα εχει το teamviewer απο microsoft store me to teamviewer που κατεβαζαμε τοσο καιρο απο την σελιδα του σε αρχειο exe ;

τι απο τα 2 ειναι καλυτερο;;;

μηπως η εφαρμογες απο το store ειναι για κινητα και για αυτο ειναι ποιο μικρες;;;και προφανως μηπως ειναι ποιο ελειπεις σε σχεσει με το exe που κατεβαζουμε;;;

ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis22k είπε

ναι ανανεωνεται η εφαρμογη Τα 19 δεν δοκιμασα να τα κατεβασω Για το teamviewer ανοιξε ενα καινουργιο θεμα  καλυτερα

αυτα που κατεβαζεις απο την εφαρμογη ειναι οκ και απλα μετα χρειαζεσαι το κλειδι ενεργοποιησεις;;;

οσο για το teamviewer σαν παραδειγμα το εφερα για να κανω την ερωτηση.δεν ρωταω μονο για αυτο.

τι διαφορες εχουν οι εφαρμογες απο το store me tis κανονικες;;;

πχ.το vlc απο το store λεει οτι δεν εχει τις ιδιες δυνατοτητες ειναι ποιο Lite.το ιδιο ισχυει για ολες τις  εφαρμογες;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ναι ειναι οκ Αγοραζεις μονο ενα κλειδι

Για τις εφαρμογες δε γνωριζω.να σου πω

οκ φιλε μου ευχαριστω.μονο που παταω να κατεβασω την εφαρμογη και λεει ληψη απετυχε.

ειναι δωρεαν η εφαρμογη;;;και γιατι δεν κατεβαινει γνωριζεις;;;

για τις εφαρμογες θα κανω ενα τεστ μονος μου.

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis22k είπε

Την εχω κατεβασμενη εγω Μηπως την μπλκοαρει κανενας win defender Ξαναδοκιμασε free εναι

την κατεβασα φιλε μου.μαλλον ειχαν θεμα στο server τους.μικρη φαινετε.θα την δοκιμασω σε λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...