Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Υπολογισε ποση ωρα περιπου κανει για να σβησει στα win και λιγοτερο ,αλλα οτι και να λεμε φιλε μου καινουργιο λαπτοπ και να σβηνει δεν ειναι οτι καλυτερο.Το ακους το ανεμηστηρι βγαζει ζεστη?Βγαλε ενα screenshot παλι

Δε θα το περιμένω και πολύ. 

Τι από τα 2 να πατήσω; 

IMG_20180927_230038.jpg

Πληροφοριακά το ανεμιστηρακι σβήνει για λίγο και ξανά ανάβει μετά από λίγα δευτερόλεπτα 

Επεξ/σία από blackm76
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Τωρα με μπερδεψες Τι windows εχεις περασει,Το δευετερο πατα θα ξαναπαει απο την αρχη

Φίλε μου το λαπτοπ στην αρχή είχε Windows 10 home. 

Βάζω το στικακι με τα δικά μου windows aio. 

Δεν μου βγάζει να διαλέξω καμία διανομή και συγκεκριμένα την enterprise. Και απλά έκανε φόρματ και ξανά έβαλε τα home. 

Δεν το πάτησα ακόμα. Βγήκα στο μενού του bios και το άφησα εκεί να δω πόση ώρα θα κάνει. Πληροφορίακα το ανεμιστηρακι δουλευει σχεδόν συνέχεια. 

Επισεις να σε ενημερώσω ότι αεραγωγό για να βγάζει τον αέρα έχει μόνο από κάτω. Έχει κάποιες τριπουλες. 

Όταν λες θα ξαναπαει απο την αρχη τι εννοείς; θα πάει στα Windows 10 home τα μανισια; θα γίνει δηλαδή όπως ακριβώς το πήρα; 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν παει στα home αλλα γενικα θα κανει φορματ ξανα το λαπτοπ.Οταν εβαλες τι δικο σου usb δεν πατησεσ εσυ να κανεις φορματ?Eπισης δες αν εχεις απο πισω αεραγωγους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Δεν ξερω αν παει στα home αλλα γενικα θα κανει φορματ ξανα το λαπτοπ.Οταν εβαλες τι δικο σου usb δεν πατησεσ εσυ να κανεις φορματ?Eπισης δες αν εχεις απο πισω αεραγωγους

Πατήσα και έκανα αλλά δεν μου έβγαλε επιλογή με λίστα για να διαλέξω όπως πάντα. Έκανε φόρματ τα home ξανά μόνο του 

Δεν έχει αλλού αεραγωγούς 

Τόση ώρα στο bios δεν έσβησε. Βαρέθηκα να το περιμένω. Θα το ανοίξω να δω τι θα γίνει. 

Δε θα το κάνω τώρα... Δεν θα πατήσω το δεύτερο. Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο και ο Θεός βοηθός. 

Πάντως όταν σβήνει και πατάω να ανοίξει μου βγάζει μήνυμα το bios για θερμοκρασίες 90e

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannis22k είπε

Με f11 κανει τιποτα?

Όταν ανοίγω το λαπτοπ η μόνη επιλογή για να πατήσω είναι το escape. 

Μετά μπορώ να πατήσω F11. 

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις φίλε μου νομίζω. 

IMG_20180927_233142.jpg

IMG_20180927_233428.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis22k είπε

δοκιμασε f11

Δοκίμασα και κατευειαν f11 όπως είπες. 

Στην μπλε σελίδα με πάει πάλι το κανονικά τι έπρεπε να κάνει και ρώτησες για το f11 φίλε μου; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis22k είπε

να μπαινει στο recovery της hp αλλα προφανως το διεγραψες.

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να φταίει το φορματ; δε νομίζω.. Εμένα για κατασκευαστικο πρόβλημα μου φαίνεται. Δε θέλω να το ανοίξω για να μην χάσω την εγγυηση. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο αν μπορούν να το αλλάξουν... Τι να πω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giannis22k είπε

Για κανενα λογο μη το ανοιξεις.Περνα τα windows τωρα και αυριο τους το στελνεις

Περασμένα τα έχω φίλε μου. Σήμερα μετά τις 12 που γυρνάω από τη δουλειά θα τους πάρω τηλέφωνο. Μπορεί να με πουν μην το στέλνεις;

Βασικά πόσο ειναι η φυσιολογική θερμοκρασία που πρέπει να έχει το λαπτοπ; και γενικά όλα τα Λάπτοπ; 

Επεξ/σία από blackm76
Δημοσ.
Στις 28/9/2018 στις 7:39 ΠΜ, giannis22k είπε

Ε δε νομιζω να σου αρνηθουν 40 με 60 οταν κανεις απλη χρηση ιντερνετ και τετοια

Να τους πω στο τηλέφωνο ότι έχω κάνει φόρματ πριν το στείλω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...