giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Λογικα θα βλεπει το partition γιαυτο και μπορει να σε πηγαινει σε home.Γιατι δε τα κατεβαζεις τα γνησια iso να τελειωνεις απο το να μπλεκεις με linux κλπ?
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giannis22k είπε Λογικα θα βλεπει το partition γιαυτο και μπορει να σε πηγαινει σε home.Γιατι δε τα κατεβαζεις τα γνησια iso να τελειωνεις απο το να μπλεκεις με linux κλπ? Πως γίνεται αυτό; δεν το έχω κάνει ποτέ Τι ακριβώς είναι και τι κάνει αυτό το partition; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Bρε εννοω της hp το partition("κομματι-μερος"του σκληρου δισκου) που εχει ετοιμα τα windows.Απο τη στιγμη που δε τα θες κατεβαζεις τα windows απο την microsoft ξανα.
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giannis22k είπε Bρε εννοω της hp το partition("κομματι-μερος"του σκληρου δισκου) που εχει ετοιμα τα windows.Απο τη στιγμη που δε τα θες κατεβαζεις τα windows απο την microsoft ξανα. Το partition δεν υπάρχει παρόλα αυτά συμβαίνει αυτό που σου είπα φίλε μου. Να κατεβάσω windows 10 enterprise από την Microsoft; πως γίνετε αυτό; δεν ήξερα. Βασικά βρήκα κάτι αλλά μου ζητάει όνομα εταιρίας επαγγελματικά τηλέφωνα κτλ.
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ.https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-10-enterprise αλλα ειναι για 90 μερες.Υπαρχεισ σοβαρος λογος που θες την συγκεκριμενη εκδοση?
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, giannis22k είπε Οκ.https://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-10-enterprise αλλα ειναι για 90 μερες.Υπαρχεισ σοβαρος λογος που θες την συγκεκριμενη εκδοση? Από όσο ξέρω είναι η καλύτερη για αυτό την θέλω. 90 μέρες αλλά αν την ξεκληδωσω δεν θα είναι για πάντα; Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Όπως σας είπα έκανα φόρματ για να βάλω enterprise και ξανά έβαλε τα home αλλά καθαρά πλέον. Το πρόβλημα είναι ότι σβήνει από θερμοκρασία. Φτάνει τους 90 βαθμούς το λαπτοπ. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ με τα μανισια windows. Δεν ξέρω αν θα το έκανε και τότε. Πάντως τώρα το κάνει. Κάνω τις αναβαθμίσεις τώρα να δω αν θα έχει διαφορά. Υπάρχει περίπτωση να λείπει κάποιος driver πχ από την κάρτα γραφικών και να ανεβαίνει η θερμοκρασία; Μπορεί ένας driver να κάνει την διαφορά; Υπάρχει περίπτωση να φταίει που από το bios I άλλαξα το secure mode se legacy mode και να ανεβαίνει η θερμοκρασία; δε νομίζω. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Εβαλες καποιο προγραμμα μετρησης θερμοκρασιας.Καταρχην περα απο τα windows που εχουμε συζτητηση,για κανενα λογο δε πρεπει να σου ανεβαζει 90βαθμους,ποσο μαλλον τωρα που ειναι του κουτιου το λαπτοπ.Πιστευω το εχεις καπου πανω σε σκληρη επιφανεια το λαπτοπ.Αν ναι,καλο ειναι να επικοινωνησεις με το καταστημα γιατι θα σου ξανα ανεβασει θερμοκρασια.Ακομα και σε stress test δεν ειναι λογικο να σου ανεβασει τοσο θερμοκρασια
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, giannis22k είπε Εβαλες καποιο προγραμμα μετρησης θερμοκρασιας.Καταρχην περα απο τα windows που εχουμε συζτητηση,για κανενα λογο δε πρεπει να σου ανεβαζει 90βαθμους,ποσο μαλλον τωρα που ειναι του κουτιου το λαπτοπ.Πιστευω το εχεις καπου πανω σε σκληρη επιφανεια το λαπτοπ.Αν ναι,καλο ειναι να επικοινωνησεις με το καταστημα γιατι θα σου ξανα ανεβασει θερμοκρασια.Ακομα και σε stress test δεν ειναι λογικο να σου ανεβασει τοσο θερμοκρασια Το έχω πάνω σε βάση με ανεμιστήρα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έβαλα το speecy για το hdmonitor δεν το τρέχει. Αν τους πάρω τηλέφωνο και μου πουν να το αντίκαταστησουν, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα επειδή έκανα φόρματ; άσχετα που πάλι home μπήκαν χωρίς να το επιλέξω. Καμία βοήθεια κάνεις; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Φιλε μου εχει προβλημα στο συστημα ψυξης,η ξεχασαν να βαλουν παστα.Το ανεμηστηρι το ακους?
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, giannis22k είπε Φιλε μου εχει προβλημα στο συστημα ψυξης,η ξεχασαν να βαλουν παστα.Το ανεμηστηρι το ακους? Το ακούω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μόλις ξανά έσβησε. Τι να κάνω; Αυτό θασυνέβαινε ούτος η άλλος η επειδή έκανα φόρματ; θέλω να ξέρω αν φταίω εγώ ή όχι. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχην πρπει να ακουγεται σε αυτους τους βαθμους αρκετα ωστε να το καταλαβεις οτι δουλευει,οποως επισης θα βγαζει ζεστο αερα απ τα πλαγια η απο πισω αναλογα που ειναι η εξοδος.Αν και μου φενεται απιθανο να φταει το φορματ,δοκιμασε να μπεις στο bios (f2 η f10)και αστο εκει για λιγο.Αν φατει το συστημα ψυξης κλπ θα σου σβησει.
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, giannis22k είπε Καταρχην πρπει να ακουγεται σε αυτους τους βαθμους αρκετα ωστε να το καταλαβεις οτι δουλευει,οποως επισης θα βγαζει ζεστο αερα απ τα πλαγια η απο πισω αναλογα που ειναι η εξοδος.Αν και μου φενεται απιθανο να φταει το φορματ,δοκιμασε να μπεις στο bios (f2 η f10)και αστο εκει για λιγο.Αν φατει το συστημα ψυξης κλπ θα σου σβησει. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση; πριν το φόρματ; για να δω αν θα συμπεριφερθει το ίδιο; Επισεις θα έχω πρόβλημα αν τους πάρω τηλέφωνο από θέμα εγγύησης επειδή έκανα φόρματ;
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Eγω θελω να δοκιμασεις σε bios να δουμε αν σβηνει.Λογικα θα εχει χαθει και recovery της HP αλλα δοκιμασε με F11 κατα του ανοιγμα του λαπτοπ να δεις αν κανει τιποτα Οχι δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, giannis22k είπε Eγω θελω να δοκιμασεις σε bios να δουμε αν σβηνει.Λογικα θα εχει χαθει και recovery της HP αλλα δοκιμασε με F11 κατα του ανοιγμα του λαπτοπ να δεις αν κανει τιποτα Οχι δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση Στο bios πόση ώρα να το αφήσω; να το βάλω και να κάθετε; τώρα ανοιχτό κάνω update kai έχει ώρα να σβήσει. Αν βάλω και ταινία στο vlc ταυτόχρονα πιστεύω να σβήσει. Η αν ανοίξω και άλλα προγράμματα ταυτόχρονα αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικο.
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπολογισε ποση ωρα περιπου κανει για να σβησει στα win και λιγοτερο ,αλλα οτι και να λεμε φιλε μου καινουργιο λαπτοπ και να σβηνει δεν ειναι οτι καλυτερο.Το ακους το ανεμηστηρι βγαζει ζεστη?Βγαλε ενα screenshot παλι Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από giannis22k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα