blackm76 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Γειά σας παιδιά . Θέλω να αγοράσω ένα Λάπτοπ το και θέλω την άποψη σας. Οι επιλογές είναι οι εξής.... 1)teclast f7 2)chuwi lapbook air Είναι ακριβώς τα ίδια σε χαρακτηριστικά εκτός από 2 σημεία. Το 1 έχει 6gb ram και το 2 έχει 8gb ram. To ένα έχει 128 gb ssd αποθήκευτικο χώρο και το δεύτερο έχει 128gb emmc αποθηκευτικό χώρο. Για την ράμ δε με πειράζει τόσο αλλά αυτό που με ανήσυχη ειναι ο αποθήκευτικος χωρος; Τι είναι emmc; ποιες οι διαφορές με έναν ssd; Και γενικά τι είναι καλύτερο , ssd η emmc; Αξίζει η αγορά Λάπτοπ με emmc;
rayven18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 emmc είναι κολλημένα τα τσιπάκια μνήμης πάνω στην πλακέτα, δεν μπορείς να τα αλλάξεις η να τα βγάλεις, όπως μπορείς με εναν ssd. Προτίμησε ssd 1
blackm76 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, rayven18 είπε emmc είναι κολλημένα τα τσιπάκια μνήμης πάνω στην πλακέτα, δεν μπορείς να τα αλλάξεις η να τα βγάλεις, όπως μπορείς με εναν ssd. Προτίμησε ssd Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να είσαι καλά 1
blackm76 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2018 στις 3:19 ΜΜ, blackm76 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να είσαι καλά Φίλε μου όμως αυτό... Εκτός από emmc παίρνει και ssd. Δεν αξίζει η αγορά του; έχει γύρο στα 300 ευρώ καινούριο. Το πρόβλημα είναι ότι έχει επεξεργαστή celeron. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
rayven18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ο μόνος λόγος που θα το προτιμούσα είναι αν είχα ανάγκη την οθόνη 1920χ1080, διαφορετικά με 350 ευρώ μπορείς να πάρεις κατι μεταχειρισμένο αλλα ποιοτικο π.χ thinkpad t440p, 4η γενιά επεξεργστές και μπορείς να το βρείς και με 1920χ1080 οθόνη ips, η κάποιο dell. Σε περίπτωση που πάρεις chuwi η οτιδήποτε άλλο και πάθει κάτι, καλη τύχη με το σερβις και τις εγγυήσης 1
blackm76 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις παρήγγειλα αυτό. Το είχε προσφορά. 379 ευρώ
giannis22k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, blackm76 είπε Μόλις παρήγγειλα αυτό. Το είχε προσφορά. 379 ευρώ Καλα εκανες.Μια χαρα τα παει ο ryzen(αγορασε προσφτα φιλος).Πες μας εντυπωσεις και για την ποιοτητα του λαπτοπ..
blackm76 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, giannis22k είπε Καλα εκανες.Μια χαρα τα παει ο ryzen(αγορασε προσφτα φιλος).Πες μας εντυπωσεις και για την ποιοτητα του λαπτοπ.. Σε 4 μέρες θα το έχω. Έχει δυνατότητα να αναβαθμίσω την ράμ από 4 σε 8 gb ddr4 2400 mhz. Και Επισεις μπορώ να βάλω ssd m2. 1
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 12:24 ΜΜ, giannis22k είπε Καλα εκανες.Μια χαρα τα παει ο ryzen(αγορασε προσφτα φιλος).Πες μας εντυπωσεις και για την ποιοτητα του λαπτοπ.. φιλε μου καλυσπερα,σημερα παρελαβα το λαπτοπ . οπτικα ειναι πανεμορφο.μου φαινετε αρκετα γρηγορο με το υπαρχον λειτουργικο .φοραει windows 10 home. γενικα για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο. 2 πραγματα με προβληματιζουν μονο. 1) δεν εχει φωτιζομενο πληκτρολογιο αλλα δεν ειναι τοσο τρομερο. 2)θελω να μπω στο bios na μπουταρο στο στικακι για να κανω φορματ και δεν μπορω να μπω στο Bios. γνωριζει κανεις πως μπαινεις στο Bios σε αυτο το λαπτοπ;;;δοκιμασα καθε πιθανο συνδιασμο.παρακαλω θελω την βοηθεια σας πανω σε αυτο. 2
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραια καλοδουλευτο... 1)Σε αυτη την τιμη δε νομιζω να υπαρχει λαπτοπ με φωτιζομενο πληκτρολογιο αν και δεν ειναι προβλημα αυτο.Γουστο θα ελεγα ειναι ποιο πολυ για τον καθενα 2)Αληθεια γιατι να κανεις δφορματ.;Ετοιμο λογισμικο-πληρωμενο εχεις.Κριμα ειναι να χαλασεις το recovery partition κατ'εμε.
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, giannis22k είπε Ωραια καλοδουλευτο... 1)Σε αυτη την τιμη δε νομιζω να υπαρχει λαπτοπ με φωτιζομενο πληκτρολογιο αν και δεν ειναι προβλημα αυτο.Γουστο θα ελεγα ειναι ποιο πολυ για τον καθενα 2)Αληθεια γιατι να κανεις δφορματ.;Ετοιμο λογισμικο-πληρωμενο εχεις.Κριμα ειναι να χαλασεις το recovery partition κατ'εμε. Θέλω να βάλω windows 10 enterprise. Στο bios μπαίνω μόνο από ρυθμίσεις των Windows επανεκκινείση. Γίνετε το φόρματ αλλά στην ουσία ξανά εγκαθιστά τα Windows 10 home καθαρά. Γιάτι ;μήπως φταίει που μπαίνω από τις ρυθμίσεις; πως μπορώ να μπω αλλιώς στο bios;
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ok αφου θες να κανεις φορματ.Με το που ανοιγει το λαπτοπ δοκιμασε πρωτα με f12 χωρις δηλαδη να μπεις στα bios,κατευειαν να διαλεξεις το usb.Δοκιμασε πρωτα αυτο .Eπιση ς αν θες μη διαγρφαεις το partition της hp 😛
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, giannis22k είπε Ok αφου θες να κανεις φορματ.Με το που ανοιγει το λαπτοπ δοκιμασε πρωτα με f12 χωρις δηλαδη να μπεις στα bios,κατευειαν να διαλεξεις το usb.Δοκιμασε πρωτα αυτο .Eπιση ς αν θες μη διαγρφαεις το partition της hp 😛 Φίλε μου ενεργοποίησα το legacy mode και τώρα στην εκκίνηση εμφανίζει την επιλογή για να μπω στο bios. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω bootaro to στικακι αλλά κάνει φόρματ μόνο σε Windows 10 home. Γιατί ; Κανονικά έπρεπε να μου βγάλει επιλογή για να εγκαταστήσω άλλο λειτουργικό. Γιάτι να μην διαγράψω το partition this hp ; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από blackm76
giannis22k Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Aπο που κατεβαες τα win?Βγαλε αν θες μια φωτο στο σημειο που εισαι Απλα για να υπαρχει (προσωπικη μου γνωμη μου αφου το πληρωνεις γιατι να το διαγραψεις).Μη φοβασαι δε θα γινι κατι και να το διαγραψεις.Λογικα θα ενεργοποιηθουν αυτοματα μετα τα windows που θα βαλεις
blackm76 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giannis22k είπε Aπο που κατεβαες τα win?Βγαλε αν θες μια φωτο στο σημειο που εισαι Απλα για να υπαρχει (προσωπικη μου γνωμη μου αφου το πληρωνεις γιατι να το διαγραψεις).Μη φοβασαι δε θα γινι κατι και να το διαγραψεις.Λογικα θα ενεργοποιηθουν αυτοματα μετα τα windows που θα βαλεις Έχω ένα ISO 30 se 1 aio. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Πάντα έβγαζε την λίστα διάλεγα την έκδοση και εγκαθιστούσα. Τώρα δεν βγάζει λίστα απλά κάνει εγκατάσταση πάλι τα home. Να περασω μια έκδοση Λίνουξ και μετά να ξαναβάλω τα Windows; λογικά μετά θα βγάλει να διαλέξω. Αφού δεν θα έχει εγκατεστημενα windows. Είναι μια λύση αυτή σωστά; Το φωτογραφια να βγάλω. Δεν κόλλησα πουθενά. Απλά αυτό συμβαίνει. 4 φορές έκανα φόρματ... Χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα