Προς το περιεχόμενο

[USB Flash drive] SanDisk Ultra Fit 32Gb USB 3.1 @Zapals 6.86€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, what_if είπε

εγω απο το zapals θα ανησυχουσα περισσοτερο για το αν ειναι πραγματικα sandisk k οχι monkeydisk k για το αν θα το παρω φετος στα χερια μου

Ακριβώς...ποιος ο λόγος να προσκολλούμαστε στην ταλαιπωρία; Δεν έχει νόημα
Πείτε ότι κερνάτε τον μαγαζάτορα να πάει να πιεί ένα πικρό ελληνικό καφέ της παρηγοριάς και αυτός. χαχαχα😄

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Εγώ έχω το 64άρι (e-shop crazy Sundays) και είμαι πολύ απογοητευμένος. Εκτός απτο ότι δεν περίμενα ποτέ flash drive να καίει τόσο πολύ, η ταχύτητά του (στο δικό μου τουλάχιστον) στην εγγραφή ξεκινάει μια χαρά και μετά από λίγο πέφτει μέχρι και στα KB/s! Μήπως φταίει που το έχω σε ntfs?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Atοm είπε

Εγώ έχω το 64άρι (e-shop crazy Sundays) και είμαι πολύ απογοητευμένος. Εκτός απτο ότι δεν περίμενα ποτέ flash drive να καίει τόσο πολύ, η ταχύτητά του (στο δικό μου τουλάχιστον) στην εγγραφή ξεκινάει μια χαρά και μετά από λίγο πέφτει μέχρι και στα KB/s! Μήπως φταίει που το έχω σε ntfs?

Θεωρητικά το ntfs είναι πιο γρήγορο από το fat32 αν θυμάμαι καλά οπότε μάλλον είναι απλά η ποιότητα του usb

Επεξ/σία από nikolakakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Atοm είπε

Επιστροφή,πιστωτικό για ελλατωματικό προιόν...Να που χρειάζεται η εγγύηση.
Τι θα σου πουν δεν γίνεται αφού δεν δουλεύει σωστά;

Να δεις μετά αν το κάνουν οι περισσότεροι,αν οι εταιρείες θα βγάζουν μη ποιοτικά προιόντα,και να τα διαφημίζουν ότι φθάνουν τα 120MB/s.χεχε😄
Ειδικά τωρά στα usb stick έχει παραγίνει η ιστορία, διαφημίζουν μόνο το Read Speed και το Write Speed που ουσιαστικά είναι η ουσία στην ταχύτητα "μόκο".

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω εδώ και κάποια χρόνια, το προηγούμενο του μοντέλο(νομίζω τουλάχιστον είναι πρηγούμενο μοντέλο) και πιάνει μεγάλες θερμοκρασίες, μάλλον λόγω μεγέθους με αποτέλεσμα να πέφτει αισθητά η ταχύτητα. Πάντως για το zapals δεν πιστεύω πως τίθεται θέμα γνησιότητας. Να σας απασχολεί όμως αν θα το λάβετε μέσα στο επόμενο δίμηνο(ή και αν θα το λάβετε γενικότερα). Ότι έχω πάρει απο zapals κάνει 2μηνο κοντά συνήθως και πολλά δεν έρχονται ποτέ, ακόμα και από ελάχιστα πράγματα που είχα πληρώσει κανονικά(και οχι με τις προσφορες του με τα 0.1-1$), κάποια απλά "χάνονται"

• Sad 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το παράγγειλε κανείς? Το εχω παραγγείλει 20+ μέρες και δεν έχει έρθει ακόμα, και σε e-mail που έστειλα 2 φορές δεν μου έστειλαν απάντηση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...