kilias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από DHL, αύριο παραλαμβάνω... 1 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kilias είπε Σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από DHL, αύριο παραλαμβάνω... ποτε ειχε σταλθει?
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οπως ειπαν τα παιδια πιο πριν,ξαφνικα μετα απο 10 μερες ακινησιας θα παραλαβω σημερα,περιμενω κουριερ. Μαλλον ολοι σημερα θα παραλαβουμε,τουλαχιστον οσοι μενουμε αττικη Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από azuli
kilias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε ποτε ειχε σταλθει? 19/09
Antretng Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσες μέρες σας έκανε συνολικά από την παραγγελία; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Antretng
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Antretng said: Πόσες μέρες σας έκανε συνολικά από την παραγγελία; 20 μερες (απο τις 5 που γραφουν στο site) Θα τους κανω ενα ωραιο review γι αυτο στο trustpilot να ξερει τουλαχιστον ο αλλος που αγοραζει πρωτη φορα τι θα συναντησει. Πειτε με υπερβολικο αλλα με τα ψεματα τρελαινομαι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από azuli 3
Antretng Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, azuli είπε 20 μερες (απο τις 5 που γραφουν στο site) Θα τους κανω ενα ωραιο review γι αυτο στο trustpilot να ξερει τουλαχιστον ο αλλος που αγοραζει πρωτη φορα τι θα συναντησει. Πειτε με υπερβολικο αλλα με τα ψεματα τρελαινομαι. Η αλήθεια είναι ότι για ευρωπαϊκή αποθήκη άργησαν αρκετά. Από banggood έχω παραλάβει σε μικρότερο διάστημα. Οπότε δίκιο έχεις. Πόσο μάλλον όταν έγραφαν 5 μέρες. 1
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλεον ναι,τους τελευταιους μηνες σε 10-20 μερες εχει ερθει οτιδηποτε εχω παραγγειλει απο κινα κιολας,registered και unregistered. Ισχυει λογικα αυτο που αναφερθηκε πιο πριν,περιμενουν να μαζευτουν παραγγελιες ωστε να πληρωσουν μια μεταφορικη,μαλλον οδικη κιολας. Φαουλ για μενα,θα μπορουσαν να γραψουν 5-20 μερες,ας γραφαν και 1-20,με τετοια τιμη δεν θα απετρεπε και πολλους αυτο απο το να προχωρησουν στην αγορα. Αντιθετα σε καποιον που εχει μεινει χωρις συσκευη για καποιο λογο και την χρειαζεται οσο πιο γρηγορα,το "5 μερες" γινεται προβλημα,καθως εχει δωσει και τα λεφτα που θα διεθετε για την αγορα,δε μπορει να τα παρει πισω,και ειναι χωρις συσκευη 15 εξτρα μερες. (παιδια δεν ειμαι δυσκοιλιος,με κατι τετοια τρελαινομαι μονο!) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από azuli 2
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, azuli είπε Πλεον ναι,τους τελευταιους μηνες σε 10-20 μερες εχει ερθει οτιδηποτε εχω παραγγειλει απο κινα κιολας,registered και unregistered. Ισχυει λογικα αυτο που αναφερθηκε πιο πριν,περιμενουν να μαζευτουν παραγγελιες ωστε να πληρωσουν μια μεταφορικη,μαλλον οδικη κιολας. Φαουλ για μενα,θα μπορουσαν να γραψουν 5-20 μερες,ας γραφαν και 1-20,με τετοια τιμη δεν θα απετρεπε και πολλους αυτο απο το να προχωρησουν στην αγορα. Αντιθετα σε καποιον που εχει μεινει χωρις συσκευη για καποιο λογο και την χρειαζεται οσο πιο γρηγορα,το "5 μερες" γινεται προβλημα,καθως εχει δωσει και τα λεφτα που θα διεθετε για την αγορα,δε μπορει να τα παρει πισω,και ειναι χωρις συσκευη 15 εξτρα μερες. (παιδια δεν ειμαι δυσκοιλιος,με κατι τετοια τρελαινομαι μονο!) αμα ηξερα οτι θα αργουσαν τοσο, θα το αγοραζα απο ελλαδα. εχει πεσει πολυ η τιμη τους
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 το πιασα στα χερια μου,ειναι global version αλλα με ενα φορτιστη που δεν ειναι καν κινεζικος νομιζω,σαν αμερικανικος η αγγλικος φαινεται. Εχει και ανταπτορα το κουτι αλλα γινεται τρελη γκουμουτσα! Εγω θα παραγειλω αλλον παντως,αυτος για σπιτι το πολυ,εξω δεν τον βγαζεις!
iddqdiddqd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, azuli είπε το πιασα στα χερια μου,ειναι global version αλλα με ενα φορτιστη που δεν ειναι καν κινεζικος νομιζω,σαν αμερικανικος η αγγλικος φαινεται. Εχει και ανταπτορα το κουτι αλλα γινεται τρελη γκουμουτσα! Εγω θα παραγειλω αλλον παντως,αυτος για σπιτι το πολυ,εξω δεν τον βγαζεις! Αγγλικός είναι. 1
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παντως ειναι κοσμημα.extra premium αισθηση και σιγουρα το πιο ομορφο κινητο που εχω πιασει.. Η οθονη χωρις καθολου bezel πανω ειναι αλλο πραγμα,πολυ futuristic.. Ημουν με redmi note 4 (5.5 οθονη) και ενω το mix εχει 6αρα εχουν το ιδιο υψος.Το mix ειναι και πιο λεπτο σε πλατος και παχος. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από azuli
kilias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, azuli είπε 20 μερες (απο τις 5 που γραφουν στο site) Θα τους κανω ενα ωραιο review γι αυτο στο trustpilot να ξερει τουλαχιστον ο αλλος που αγοραζει πρωτη φορα τι θα συναντησει. Πειτε με υπερβολικο αλλα με τα ψεματα τρελαινομαι. 19 ώρες πριν, azuli είπε Πλεον ναι,τους τελευταιους μηνες σε 10-20 μερες εχει ερθει οτιδηποτε εχω παραγγειλει απο κινα κιολας,registered και unregistered. Ισχυει λογικα αυτο που αναφερθηκε πιο πριν,περιμενουν να μαζευτουν παραγγελιες ωστε να πληρωσουν μια μεταφορικη,μαλλον οδικη κιολας. Φαουλ για μενα,θα μπορουσαν να γραψουν 5-20 μερες,ας γραφαν και 1-20,με τετοια τιμη δεν θα απετρεπε και πολλους αυτο απο το να προχωρησουν στην αγορα. Αντιθετα σε καποιον που εχει μεινει χωρις συσκευη για καποιο λογο και την χρειαζεται οσο πιο γρηγορα,το "5 μερες" γινεται προβλημα,καθως εχει δωσει και τα λεφτα που θα διεθετε για την αγορα,δε μπορει να τα παρει πισω,και ειναι χωρις συσκευη 15 εξτρα μερες. (παιδια δεν ειμαι δυσκοιλιος,με κατι τετοια τρελαινομαι μονο!) Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.... Το review θα το τσιμπήσουν και από εμένα μπας και βάλουν μυαλό. 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εμενα μου ρθε σημερα το sms. Ελπιζω μεσα στη μερα να παραλαβω
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, azuli είπε το πιασα στα χερια μου,ειναι global version αλλα με ενα φορτιστη που δεν ειναι καν κινεζικος νομιζω,σαν αμερικανικος η αγγλικος φαινεται. Εχει και ανταπτορα το κουτι αλλα γινεται τρελη γκουμουτσα! Εγω θα παραγειλω αλλον παντως,αυτος για σπιτι το πολυ,εξω δεν τον βγαζεις! Μπορείς να το παίρνεις μαζί σου να το χρησιμοποιείς και για αυτοάμυνα αν σου επιτεθεί κανείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα