azuli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, papafigos84 said: Ειστε σιγουροι οτι πραγματι δεν ερχονται απο Κινα; Οταν παραγγειλα περσι απο αυτους, εφυγε απο Κινα και εκτελωνιστηκε στην Αγγλια. Μεχρι τοτε ετσι λειτουργουσε το καταστημα. Εχει αλλαξει; ειναι συμφωνα με το tracking της dhl εδω και μερες Γερμανια (η Δανια,DE το tracking number) Μαλλον πηγε εκει απο αποθηκη αλλης ευρωπαικης χωρας και περιμενει να συμπληρωθουν πραγματα να φυγουν ολα μαζι,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Να πηγε απο Κινα Ευρωπη σε 4-5 μερες δε νομιζω,και αν συνεβαινε αυτο μαλλον θα χρειαζοταν μια ενδιαμεση χωρα,οχι 2.Γιατι βλεπω και Δανια και Γερμανια στην εξισωση Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από azuli
papafigos84 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, azuli είπε ειναι συμφωνα με το tracking της dhl εδω και μερες Γερμανια (η Δανια,DE το tracking number) Μαλλον πηγε εκει απο αποθηκη αλλης ευρωπαικης χωρας και περιμενει να συμπληρωθουν πραγματα να φυγουν ολα μαζι,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Να πηγε απο Κινα Ευρωπη σε 4-5 μερες δε νομιζω,και αν συνεβαινε αυτο μαλλον θα χρειαζοταν μια ενδιαμεση χωρα,οχι 2. Λεω εγω τωρα..! Δε θελω να παρω θεση για το τι γινεται σημερα γιατι θα το εκανα αυθαιρετα. Περσι, το εστελναν απο Κινα στην Αγγλια. Μετα απο Αγγλια στη Γερμανια. Και στο τελος απο Γερμανια στην Ελλαδα. Αυτα στα λεω με απολυτη βεβαιοτητα. 1
azuli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, papafigos84 said: Δε θελω να παρω θεση για το τι γινεται σημερα γιατι θα το εκανα αυθαιρετα. Περσι, το εστελναν απο Κινα στην Αγγλια. Μετα απο Αγγλια στη Γερμανια. Και στο τελος απο Γερμανια στην Ελλαδα. Αυτα στα λεω με απολυτη βεβαιοτητα. μπορει να εγινε και ετσι και να το κρυβουν στο site οτι ξεκιναει απο Κινα
Genatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μπορεί να το κρύβουν για θέμα τελωνείου στην Ελλάδα
Antretng Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αν καταλαβα καλα δεν εχει κανενας παραλαβει ακομα; Σκεφτομαι να το παραγγειλω αλλα δεν βλεπω ενθαρρυντικα μηνυματα...
kilias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα εδώ και μέρες είναι στην παρακάτω κατάσταση Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από kilias Λαθος
snik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Έχω παραγγείλει 3-4 φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα, πάντα είναι έτσι στο τελευταίο βήμα μέχρι να μπει στην Ελλάδα. Συνήθως είναι έτσι για 8-10 εργάσιμες περίπου. 2
papafigos84 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Κι εγω μια χαρα σας βλεπω παιδια. Καλα πηγε.
orenakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, kilias είπε Εμένα εδώ και μέρες είναι στην παρακάτω κατάσταση Πρόκειται μάλλον για αποστολή που έρχεται οδικώς με φορτηγό. Όπως έιπε και ο snik, αυτός είναι ο χρόνος περίπου. Μια μέρα ξαφνικά θα ανανεωθεί το tracking και θα παραλάβεις εντός 1-2 ημερών. 3
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θεμα δεν ειναι οτι κανει πολλες μερες,αλλα οτι ειναι παραπλανητικοι στο site τους που λενε οτι ερχεται σε 6-8 εργασιμες. Ας λεγαν 1 μηνα,παλι θα το επαιρνα,αλλα αν πχ ημουν χωρις αλλη συσκευη τωρα και το χρειαζομουν οντως σε 6-8 εργασιμες θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα μαζι τους. Μαγαζι που σε παραπλανει με το καλημερα για μενα δεν ειναι αξιοπιστο και ελπιζω πραγματικα να μην χρειαστει τιποτα ποτε απο αποψη εγγυησης,ουτε που θελω να σκεφτομαι τι συννενοηση θα παιζει για αλλαγη.. Ξερει κανεις αν στελνουν global version?Στη περιγραφη δεν λεει τιποτα οποτε φοβαμαι οτι θα ειναι china η rom και λογω της νεας πολιτικης της xiaomi πρεπει να περιμενεις 1 μηνα μεχρι να σε αφησουν να ξεκλειδωσεις bootloader ωστε να βαλεις global rom η καποια αλλη custom..Αν δεν εχεις αλλη συσκευη δεν ειναι οτι καλυτερο να μεινεις 1 μηνα με την china rom Γενικα μαλλον βιαστηκα για την αγορα και δεν σκεφτηκα oτι αν το επαιρνα απο δω με τιμολογιο θα μου εβγαινε σχεδον το ιδιο,νομιζα οτι ηταν αρκετα πιο ακριβο απο δω Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από azuli
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, azuli είπε Το θεμα δεν ειναι οτι κανει πολλες μερες,αλλα οτι ειναι παραπλανητικοι στο site τους που λενε οτι ερχεται σε 6-8 εργασιμες. Ας λεγαν 1 μηνα,παλι θα το επαιρνα,αλλα αν πχ ημουν χωρις αλλη συσκευη τωρα και το χρειαζομουν οντως σε 6-8 εργασιμες θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα μαζι τους. Μαγαζι που σε παραπλανει με το καλημερα για μενα δεν ειναι αξιοπιστο και ελπιζω πραγματικα να μην χρειαστει τιποτα ποτε απο αποψη εγγυησης,ουτε που θελω να σκεφτομαι τι συννενοηση θα παιζει για αλλαγη.. Ξερει κανεις αν στελνουν global version?Στη περιγραφη δεν λεει τιποτα οποτε φοβαμαι οτι θα ειναι china η rom και λογω της νεας πολιτικης της xiaomi πρεπει να περιμενεις 1 μηνα μεχρι να σε αφησουν να ξεκλειδωσεις bootloader ωστε να βαλεις global rom η καποια αλλη custom..Αν δεν εχεις αλλη συσκευη δεν ειναι οτι καλυτερο να μεινεις 1 μηνα με την china rom Γενικα μαλλον βιαστηκα για την αγορα και δεν σκεφτηκα oτι αν το επαιρνα απο δω με τιμολογιο θα μου εβγαινε σχεδον το ιδιο,νομιζα οτι ηταν αρκετα πιο ακριβο απο δω Αν το παρεις με τιμολογιο δεν πρεπει να το καταχωρησεις σαν περιουσιακο στοιχειο στο ΑΦΜ; 14% ΦΠΑ;
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 20 minutes ago, Zerg13 said: Αν το παρεις με τιμολογιο δεν πρεπει να το καταχωρησεις σαν περιουσιακο στοιχειο στο ΑΦΜ; 14% ΦΠΑ; δεν ξερω..ξερω οτι θα μπορουσα να το παρω χωρις φπα απλα,σαν εξοδο επιχειρησης
Antretng Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, azuli είπε Το θεμα δεν ειναι οτι κανει πολλες μερες,αλλα οτι ειναι παραπλανητικοι στο site τους που λενε οτι ερχεται σε 6-8 εργασιμες. Ας λεγαν 1 μηνα,παλι θα το επαιρνα,αλλα αν πχ ημουν χωρις αλλη συσκευη τωρα και το χρειαζομουν οντως σε 6-8 εργασιμες θα τα ειχα παρει πολυ ασχημα μαζι τους. Μαγαζι που σε παραπλανει με το καλημερα για μενα δεν ειναι αξιοπιστο και ελπιζω πραγματικα να μην χρειαστει τιποτα ποτε απο αποψη εγγυησης,ουτε που θελω να σκεφτομαι τι συννενοηση θα παιζει για αλλαγη.. Ξερει κανεις αν στελνουν global version?Στη περιγραφη δεν λεει τιποτα οποτε φοβαμαι οτι θα ειναι china η rom και λογω της νεας πολιτικης της xiaomi πρεπει να περιμενεις 1 μηνα μεχρι να σε αφησουν να ξεκλειδωσεις bootloader ωστε να βαλεις global rom η καποια αλλη custom..Αν δεν εχεις αλλη συσκευη δεν ειναι οτι καλυτερο να μεινεις 1 μηνα με την china rom Γενικα μαλλον βιαστηκα για την αγορα και δεν σκεφτηκα oτι αν το επαιρνα απο δω με τιμολογιο θα μου εβγαινε σχεδον το ιδιο,νομιζα οτι ηταν αρκετα πιο ακριβο απο δω Στο mix 2 ισχύει η παλιά πολιτική με τις 3 μέρες. Από όσο ξέρω μόνο στις φετινές συσκευές είναι αυτές οι αναμονες. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από Antretng 1
azuli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, Antretng said: Στο mix 2 ισχύει η παλιά πολιτική με τις 3 μέρες. Από όσο ξέρω μόνο στις φετινές συσκευές είναι αυτές οι αναμονες. αυτο θα ηταν πολυ ευχαριστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα