Προς το περιεχόμενο

Xiaomi MIX 2 6GB/64GB 237.49 @ eglobal central

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, azuli είπε

εχει κανεις νεα απο αυτους που παρηγγειλαν? Εμενα σημερα μου εβγαλε ''picked''

εμενα το picked εγινε dispatched

• Like 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγνωμη που επεμβαινω  αλλα εδω και μερες με προβληματιζει πολυ η συγκεκριμενη αγγελια... Θελω να αγορασω οσο πιο VFM κινητο γινεται γυρω στα 200 ευρω με δυνατα χαρακτηριστικα χωρις να καιγομαι για σουπερ  καμερα. Με καλυπτει σε οτι εχει αλλα με προβληματιζει πολυ το 1,77 SAR Body που δινει. Επισης με την εγγυση τι γινεται? Ενα χρονο είναι ? Χτυπα ξυλο αν υπαρξει θεμα με το κινητο τι κανετε?
(Κοιτουσα το Mi a2 για εναλλακτικη που το εχει στα 200 ευρω  στο bestprice αλλα με χαλαει που απουσιαζει το NFC)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kalaxan said:

Συγνωμη που επεμβαινω  αλλα εδω και μερες με προβληματιζει πολυ η συγκεκριμενη αγγελια... Θελω να αγορασω οσο πιο VFM κινητο γινεται γυρω στα 200 ευρω με δυνατα χαρακτηριστικα χωρις να καιγομαι για σουπερ  καμερα. Με καλυπτει σε οτι εχει αλλα με προβληματιζει πολυ το 1,77 SAR Body που δινει. Επισης με την εγγυση τι γινεται? Ενα χρονο είναι ? Χτυπα ξυλο αν υπαρξει θεμα με το κινητο τι κανετε?
(Κοιτουσα το Mi a2 για εναλλακτικη που το εχει στα 200 ευρω  στο bestprice αλλα με χαλαει που απουσιαζει το NFC)

το sar ενταξει ειναι,κατω απο τα ορια.

Αν σε προβληματιζει η εγγυηση που δεν ειναι ελλαδας μην το παρεις,γιατι αν σου χρειαστει θα φρικαρεις και θα μεινεις χωρις συσκευη μηνες.

Οποιος απο εμας εκανε την παραγγελια ξερει τα ρισκα που πηρε,εγω προσωπικα το εχω παθει να μου ερθει με ελαττωμα και ειναι μανικι η διαδικασια,ειδικα με τετοια μαγαζια αμφιλεγομενα.

Απλα η προσφορα στο mi mix 2 ειναι θεοτρελη και δεν μπορεσα να αντισταθω..!

(το nfc για τι χρηση το θες?Εψαχνα τις προαλλες για πιθανες χρησεις του nfc και δεν βρηκα ουτε μια πραγματικα σημαντικη)

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.

Για να βάζω youtube στο κινητό η βίντεο και να το βλέπω στην τιβι. Κάτω από τα όρια αλλά πολύ κοντά ( 2 είναι το όριο). Τεσπά σε ευχαριστώ για την απάντηση.

• Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kalaxan είπε

Για να βάζω youtube στο κινητό η βίντεο και να το βλέπω στην τιβι. Κάτω από τα όρια αλλά πολύ κοντά ( 2 είναι το όριο). Τεσπά σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Για αυτό το λόγω δεν θέλεις nfc

Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε μου.

Διάβασε να δεις τι κάνει το nfc 😁😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, kalaxan said:

νομιζω αυτο που θες δεν γινεται με nfc αλλα με dlna/miracast/wifi-direct κλπ (που τα εχουν τα περισσοτερα κινητα πια),το nfc εχει ακτινα δρασης 10 εκατοστα περιπου

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, azuli είπε

νομιζω αυτο που θες δεν γινεται με nfc αλλα με dlna/miracast/wifi-direct κλπ (που τα εχουν τα περισσοτερα κινητα πια),το nfc εχει ακτινα δρασης 10 εκατοστα περιπου

και πολλα λες. νομιζω ειναι σχεδον εξ επαφης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

και πολλα λες. νομιζω ειναι σχεδον εξ επαφης

Βασικά το nfc είναι ένας γρήγορος τρόπος σύνδεσης/επικοινωνίας. Εάν για παράδειγμα θες να συνδέσεις το κινητό σου με στερεοφωνικό ή με φωτογραφική μηχανή απλά ακουμπάς το κινητό στη συσκευή και μετά παραμένει συνδεδεμένο με wifi. Και φυσικά μπορείς να κάνεις και πληρωμές με αυτό.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Antretng said:

Βασικά το nfc είναι ένας γρήγορος τρόπος σύνδεσης/επικοινωνίας. Εάν για παράδειγμα θες να συνδέσεις το κινητό σου με στερεοφωνικό ή με φωτογραφική μηχανή απλά ακουμπάς το κινητό στη συσκευή και μετά παραμένει συνδεδεμένο με wifi. Και φυσικά μπορείς να κάνεις και πληρωμές με αυτό.

απο την αποψη οτι απλα ''δινει το σημα'' να ανοιξει το wifi και να γινει το streaming μεσω wifi εννοεις φανταζομαι,δε νομιζω το nfc να μπορει απο μονο του να διαμοιρασει τετοιο ογκο data ε?

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azuli είπε

απο την αποψη οτι απλα ''δινει το σημα'' να ανοιξει το wifi και να γινει το streaming μεσω wifi εννοεις φανταζομαι,δε νομιζω το dlna να μπορει απο μονο του να διαμοιρασει τετοιο ογκο data ε?

Δινει σημα και συνδεει τις συσκευες αυτοματα χωρις χειροκινητη αναζητηση και περασμα passwords. Γενικα σου λυνει τα χερια αν συνδεεις συσκευες με το κινητο. Και αν μαλιστα εχει καλο λογισμικο μπορει να "μαντεψει" τι θελεις (πχ οταν προβαλλεις φωτογραφια στη καμερα και την ακουμπησεις στο κινητο, δεν τα συνδεει απλα αλλα στελνει την φωτογραφια στο κινητο... ή αντιστοιχα οταν αναπαραγεις ενα Mp3 να το παιξει το στερεοφωνικο). Δηλαδη δεν ειναι μονο για πληρωμες. 

Το dlna ειναι άλλο πραγμα. Συνηθως ειναι ηδη συνδεδεμενες και οι 2 συσκευες στο ιδιο δικτυο. Γενικα αλλο πραγμα το nfc και αλλο αυτο που ρωταει ο φιλος και τον εχεις ηδη καλυψει με την απαντηση σου :)

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
8 minutes ago, Antretng said:

Δινει σημα και συνδεει τις συσκευες αυτοματα χωρις χειροκινητη αναζητηση και περασμα passwords. Γενικα σου λυνει τα χερια αν συνδεεις συσκευες με το κινητο. Και αν μαλιστα εχει καλο λογισμικο μπορει να "μαντεψει" τι θελεις (πχ οταν προβαλλεις φωτογραφια στη καμερα και την ακουμπησεις στο κινητο, δεν τα συνδεει απλα αλλα στελνει την φωτογραφια στο κινητο... ή αντιστοιχα οταν αναπαραγεις ενα Mp3 να το παιξει το στερεοφωνικο). Δηλαδη δεν ειναι μονο για πληρωμες. 

Το dlna ειναι άλλο πραγμα. Συνηθως ειναι ηδη συνδεδεμενες και οι 2 συσκευες στο ιδιο δικτυο. Γενικα αλλο πραγμα το nfc και αλλο αυτο που ρωταει ο φιλος και τον εχεις ηδη καλυψει με την απαντηση σου :)

ναι,κατα λαθος εγραψα dlna,το διορθωσα.Αλλα ουσιαστικα δεν ειναι το nfc που θα στειλει το video πχ,απλα θα δωσει το σημα να ανοιξει wifi και να αρχισει μεσω αυτου να στελνεται το video αυτοματα,νομιζω.Δηλαδη τα data που μεταδιδει το nfc ειναι πολυ περιορισμενου ογκου,εντολες ουσιαστικα.Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει,δεν το χρησιμοποιω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azuli είπε

ναι,κατα λαθος εγραψα dlna,το διορθωσα.Αλλα ουσιαστικα δεν ειναι το nfc που θα στειλει το video πχ,απλα θα δωσει το σημα να ανοιξει wifi και να αρχισει μεσω αυτου να στελνεται το video αυτοματα,νομιζω.Δηλαδη τα data που μεταδιδει το nfc ειναι πολυ περιορισμενου ογκου,εντολες ουσιαστικα.Τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει,δεν το χρησιμοποιω

Σωστα τα λες. Αν δεις το ιδιο λεμε. Σε διευκολυνει στην συνδεση. Και ειλικρινα αν και φαινεται χαζο, οταν θες να στειλεις αμεσα ευκολα και χωρις συνδεσεις μια φωτογραφια ή ενα mp3 στο στερεοφωνικο, απο το να πατας δικτυα, συνδεση, pass κλπ στα κανει ολα αυτοματα το απλο ακουμπισμα της συσκευης. 

Θυμαμαι οταν κυκλοφορουσα με την φωτογραφικη οτι με τρολαρανε οι φιλοι μου οτι αυτοι θα ανεβασουν αμεσα την φωτογραφια στα social media και εγω θα πρεπει να παω πρωτα σπιτι. Αμ δεν... απλα ακουμπησα, μου βγαλε επιλογες και πατησα share στο fb. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...