narta Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Επισης, η τραπεζα εχει το μεγαλο αβανταζ της αμεσης επικοινωνιας. Σηκωνεις ενα τηλεφωνο και μιλας. Το ιδιο κανεις και στο paypal. Ειχα χρεωθει 2000€+ απο υποκλοπη στοιχειων, πηρα τηλεφωνο και μιλησα. Απο email δεν γινεται τιποτα σε τετοιες δυσκολες περιπτωσεις. Οπως και να εχει, το Paypal ειναι μαι εξτρα δικλειδα ασφαλείας. Εχεις την τραπεζα σαν bazooka. 1
FISHERMAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ βασίστηκα στις 5-6 ημέρες παράδοσης και παρήγγειλα έναν φακό Tokina και ένα gimbal ~ 500euro συνολικά, από της 20 Αυγούστου. Μετά από πολλά email παραπόνων, τελικά ευτυχώς σήμερα είδα ότι ήρθε ένα δέμα στα ΕΛΤΑ. Ελπίζω να μην έχω ιστορίες...γιατί όντως οι απαντήσεις που έλαβα για την εξέλιξη και τα προβλήματα διαθεσιμότητας των προϊόντων ήταν γελοίες. Ένας μήνες πέρασε και όχι 5-6 ημέρες..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφέρουν αυτό: Liability of Courier For orders shipped with the free basic shipping service (Free Economy Express Shipping), courier companies only cover physical loss or damage of goods during transit* subject to the maximum liability specified in the terms and conditions of their service. Such liability will cease once the goods is delivered to the designated destination. eGlobal Central is not responsible for the aforementioned liability or any dispute arisen with regards to the delivery of goods. Nevertheless, we will do our utmost to assist you in any event that you need to contact the courier to resolve a matter. *If you are in receipt of a damaged or tampered parcel, you have to notify us within 48 hours of receipt. After this time, we will deem you to have received the parcel in good working condition and therefore we regret that all claims will not be proceeded thereof.
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Με + 4.75€ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο: Insurance covered : Damage during delivery or even lost shipment means no loss to you. You are covered by insured shipping. Μεταξύ μας με το paypal έχεις έτσι και αλλιώς το κεφάλι σου ήσυχο... 1
papars Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω δεν σου δίνει άλλη επιλογή για αποστολή.
leros2004 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papars είπε Νομίζω δεν σου δίνει άλλη επιλογή για αποστολή. 2 επιλογές έχει:
papars Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δίκιο έχεις. Βέβαια στη σελίδα τους https://www.eglobalcentral.eu/shipping-and-insurance-eu.html αναφέρουν μόνο έναν τρόπο διαθέσιμο.
kilias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις το έριξα παραγγελία και ότι γίνει. Σαν προεπιλογή το είχαν με insured shipping. Εννοείτε τα έδωσα τα +5€
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω τελικα παρηγγειλα το Mi max 3 στα 222 6.9 ιντσες ειναι αυτες
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω τελικα παρηγγειλα το Mi max 3 στα 222 6.9 ιντσες ειναι αυτες Και δεν έπαιρνες ένα 4g tablet τότε;
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lionheart75 είπε Και δεν έπαιρνες ένα 4g tablet τότε; Και που θα χωρεσει?
stroumfita2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω τελικα παρηγγειλα το Mi max 3 στα 222 6.9 ιντσες ειναι αυτες Είδες οτι πήρες Κινεζική version έτσι? το global είναι + 10 ευρώ. Ξέρεις ότι έχει μπλοκάρει τις rom η Xiomi , μην πας και το brickαρεις .
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε Είδες οτι πήρες Κινεζική version έτσι? το global είναι + 10 ευρώ. Ξέρεις ότι έχει μπλοκάρει τις rom η Xiomi , μην πας και το brickαρεις . υπαρχει τελικα επισημη global?
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω τελικα παρηγγειλα το Mi max 3 στα 222 6.9 ιντσες ειναι αυτες Το mi max 3 με έναν εκπτωτικό κωδικό ενός γνωστού κουπονα πάει στα 222€ από banggood Καλύτερα να το έπαιρνες από εκει,για να είσαι πιο ήσυχος. Anyway καλορίζικο
nek4d Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Ntinaras είπε υπαρχει τελικα επισημη global? Πολλα χρονια τωρα υπαρχει global rom, την οποια πολλα κινεζομαγαζα την περναγαν στα κινεζικα xiaomi και τα πουλαγαν σαν "international version" ή "global" κλπ. Οι περισσοτεροι γνωριζαν τι αγοραζαν, μερικοι οχι. Απο χθες ξεκινησε να στελνει ειδοποιησεις η xiaomi και σε ολα αυτα τα κινητα αναδρομικα... https://news.xiaomi-miui.gr/άρχισε-να-στέλνει-ειδοποιήσεις-η-xiaomi-σε-ό/ Χαμος θα γινει, μιλαμε για τεραστιο αριθμο τετοιων κινητων και πολλοι αναμενουν την συνεχεια. Μια λυση, ειναι το γυρισμα στην κινεζικη εκδοση, που υποστηριζει και Αγγλικα, για οσους μπορουν με Αγγλικα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από nek4d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα