Προς το περιεχόμενο

Xiaomi MIX 2 6GB/64GB 237.49 @ eglobal central

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papars είπε

Σε αυτά τα μαγαζιά με προβληματίζει το θέμα του after sales και του τελωνείου.

Αλλιώς θα πάταγα το κουμπί για αυτό του θέματος.  Επίσης έχει και το pocophone στα €285

Δεν υπαρχει τελωνειο.

Τα πραγματα ουσιαστικα ερχονται απο UK

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, papafigos84 said:

Προφανως και ειχα αγορασει με paypal, προφανως και εκανα dispute αλλα τελικα τα λεφτα μου τα πηρα μετα απο 75 μερες.  Και αν δεν το  κυνηγουσα και μεσω της τραπεζας μου, πιστευω οτι ειτε θα ειχα παρει ενα μονο μερος πισω ειτε δε θα ειχα παρει τιποτα.  

Kι εγω ειχα στο μυαλο μου οτι μολις κανω dispute και δουν με το tracking oτι δεν εχω παραλαβει, θα επαιρνα αμεσα τα λεφτα μου. Αμ δε...

Αμφισβήτηση συναλλαγής? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εχω παρει απο αυτους 2 φακους

ο ενας 750 ευρω, και ο αλλος 950

δεν ειχα κανενα θεμα.

Τι φακοι ειναι αυτοι και να κανουν τοσο; Χρυσοι;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Nαι φιλε. Ετσι εβγαλα ακρη στο τελος.

Αν και εκτός θέματος πες μας λίγες λεπτομέρειες για την διαδικασία, επίσης με το paypal που σκάλωσε και έφτασες έως την τράπεζα σου?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dakangr είπε

Τι φακοι ειναι αυτοι και να κανουν τοσο; Χρυσοι;

Φακοι φωτογραφικης ειναι, οχι φωτισμου.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kilias είπε

Αν και εκτός θέματος πες μας λίγες λεπτομέρειες για την διαδικασία, επίσης με το paypal που σκάλωσε και έφτασες έως την τράπεζα σου?

Καλεσα στην εξυπηρετηση της τραπεζας μου. Εξηγησα το προβλημα μου και εκανα αμφισβητηση συναλλαγης. Οι τραπεζες εχουν τμηματα για τετοιες περιπτωσεις οπου οι υπαλληλοι επικοινωνουν με την αλλη τραπεζα μεσω καποιου φορεα.  Εστειλα στην τραπεζα μου τα  emails επικοινωνιας με το μαγαζι καθως και το tracking number. Απο εκει κι υστερα το ανελαβαν αυτοι. 

Με το paypal δε θυμαμαι στο απολυτο τους διαλογους και τη διαδικασια αλλα θα στο πω στο περιπου.    Εκανα dispute και στη συνεχεια escalate.  Σε καποια φαση μου ζηταει το paypal ολα τα στοιχεια που ειχα. Αφου τα εστειλα, σε μια φορμα εβλεπα ποια ειναι τα επομενα βηματα.  Οταν εφτασε η στιγμη που θα μιλουσε και η πλευρα του πωλητη, το μονο που του ζητησαν ηταν ο αριθμος αποστολης με καποια "αξιοπιστη" κουριερ, πραγμα που ειχαν.    Οπως εχουν προστασια οι αγοραστες, εχω την εντυπωση οτι εχουν προστασια και οι πωλητες.  Οποτε εκει φοβηθηκα οτι ειτε θα εκλειναν την υποθεση μοιραζοντας το κοστος και στους 2, ειτε οτι θα θεωρουσαν οτι ο πωλητης το εστειλε και θα επρεπε να απευθυνθω στην κουριερ για αποζημιωση. Εκει εβαλα την τραπεζα στο παιχνιδι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εχω παρει απο αυτους 2 φακους

ο ενας 750 ευρω, και ο αλλος 950

δεν ειχα κανενα θεμα.

Μωρέ ναι οκ,αλλά αν σου κάτσει η στραβή; Τι κάνεις μετά; 

Ρισκάρεις πολλά χρήματα παντως.  :)

αν ήταν κανένα ποιο γνωστό site (banggood κτλπ κτλπ) είχε φύγει ήδη παραγγελία.

ειμαι υπό σκέψη πάντως.... 🤔

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papafigos84 είπε

Εκει εβαλα την τραπεζα στο παιχνιδι.

Δεν χρειαζοταν. Αν δεν εχει γινει signed delivery το προιον θεωρειται απο το Paypal ευθυνη του πωλητη.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, narta είπε

Δεν χρειαζοταν. Αν δεν εχει γινει signed delivery το προιον θεωρειται απο το Paypal ευθυνη του πωλητη.

Eιναι πολυ πιθανο αυτο που λες(ισως και σιγουρο), αλλα επειδη το ποσο δεν ηταν μικρο(300 ευρω), ηθελα να βαλω μια δικλειδα ασφαλειας. Επισης, η τραπεζα εχει το μεγαλο αβανταζ της αμεσης επικοινωνιας. Σηκωνεις ενα τηλεφωνο και μιλας. Με το πειπαλ η επικοινωνια ηταν πιο αργη και σε εκεινη τη φαση δεν ηθελα ρισκα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ntinaras είπε

mi mix 2 64gb στα 237,49  φτηνοτερη τιμη σκρουτζ 344,40 και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Mi max 3 Που εχει 222 ευρω απο eglobal...

Εχει κι αλλα κινητα, τα οποια καποια εχουν αρκετα μεγαλες διαφορες απο ελλαδα

το eglobal στελνει με δωρεαν μεταφορικα μεσω uk , οποτε δεν υπαρχει το θεμα τελωνειο.

Εχω ψωνισει 2 φορες μεγαλα ποσα και ηταν ολα στην ωρα τους στη πορτα μου.

Που το γραφει οτι η αποστολη ειναι απο UK?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Που το γραφει οτι η αποστολη ειναι απο UK?

Δε ξερω, αλλα ολα τα δεματα που μου χουν ερθει, τα στελνουν απο κινα στο Uk με δικους τους τροπους, και το tracking number που μου δινουν εμενα, εχει διευθυνση αποστολης Uk

Δημοσ.

+1 και από εμένα για το eglobal.

Μέχρι στιγμής: 3 φωτογραφικές μηχανές και 1 φακός, συνολικής αξίας άνω των 4500€ και απολύτως κανένα πρόβλημα.

Τα προιόντα αποστέλλονται από αποθήκες Ευρωπαικής Ένωσης και δεν έχει προκύψει κανένα θέμα με τελωνείο μέχρι τώρα.

Φυσικά, δεν σημαίνει ότι είναι τόσο ασφαλές όσο η αγορά από φυσικό κατάστημα εντός Ελλάδας, αλλά όταν μιλάμε για τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή, ίσως αξίζει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...