azuli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Μακιαβέλλι said: Μπορείς να το παίρνεις μαζί σου να το χρησιμοποιείς και για αυτοάμυνα αν σου επιτεθεί κανείς. βασικα ειναι τοσο μεγαλο που θα σου ζητανε να καρφωσουν τον φορτιστη τους πανω γιατι θα νομιζουν οτι ειναι πολυμπριζο.
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ηρθε κι εμενα το δικο μου χτες ( το mi max 3 ) κανονικα global, αλλα με τον ιδιο φορτιστη γκουμουτσα δυστυχως.
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μου έστειλαν το mi max 3 με uk φορτιστή και χωρίς ανταπτορα 🤔😕
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Εμένα μου έστειλαν το mi max 3 με uk φορτιστή και χωρίς ανταπτορα 🤔😕 Ο ανταπτορας εμενα ηταν εξω απο το κουτι του κινητου σε ξεχωριστο προστατευτικο. Μπας και το πεταξες?
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ο ανταπτορας εμενα ηταν εξω απο το κουτι του κινητου σε ξεχωριστο προστατευτικο. Μπας και το πεταξες? Όχι ρε συ Το τσεκαρω καλα πριν πετάξω κάτι Δεν είχε,είχαν βάλει οι βλάκες uk φορτιστή. Καλά μικρό το κακό έδωσα 1€ και πήρα ευρωπαϊκό ανταπτορα.
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, mb1984 είπε Σφραγισμένα κινητά παραλάβατε; ναι Ειχε ζελατινα απ εξω το κουτι. και μεσα τα αυτοκολλητα ηταν μπρος πισω κολλημενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα