Προς το περιεχόμενο

Xiaomi MIX 2 6GB/64GB 237.49 @ eglobal central

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mi mix 2 64gb στα 237,49  φτηνοτερη τιμη σκρουτζ 344,40 και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Mi max 3 Που εχει 222 ευρω απο eglobal...

Εχει κι αλλα κινητα, τα οποια καποια εχουν αρκετα μεγαλες διαφορες απο ελλαδα

το eglobal στελνει με δωρεαν μεταφορικα μεσω uk , οποτε δεν υπαρχει το θεμα τελωνειο.

Εχω ψωνισει 2 φορες μεγαλα ποσα και ηταν ολα στην ωρα τους στη πορτα μου.

Επειδη η προσφορα εληξε, και  επεστρεψε στην "αρχικη" τιμη των 250 ευρω, μπορειτε να χρησιμοποιησετε το κουπονι CC599 στο checkout ωστε να γλιτωσετε 5.99 ευρω και να το παρετε σε ελαχιστα μεγαλυτερη τιμη απο αυτη της προσφορας

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λες να σταμάτησαν να είναι Κινέζοι μέσα σε ένα χρόνο; 

Εγώ πάντως δεν θα τους εμπιστευομουν μετά από αυτά που διάβασα. 

• Like 3
Δημοσ.

Σούπερ τιμή για ένα πολύ καλό κινητό.

Αλλά έχει δόση ρίσκου, και τέτοια ποσά πλέον δεν είναι να τα ρισκάρουμε...

(Αν κάποιος το φέρει όμως το αγοράζω αμεσα και δίνω και μπουρμπουαρ) 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειμαι που ειχα περσι το προβλημα. Βλεπω και τωρα αξιολογησεις χρηστων στο trustpilot.  Και παλι υπαρχουν αναφορες περι μη παραλαβης,με την κλασικη σταση του καταστηματος να μην αποζημιωνει και να δινει αστειες απαντησεις. Σε καποιον εδωσαν 20 ευρω επειδη χαθηκε 600 ευρω τηλεφωνο. Λιγο πολυ κατι τετοιο ειχαν πει και σ εμενα περσι.

Δεν εχουμε ευθυνη για το τηλεφωνο που χαθηκε, το παραδωσαμε στην κουριερ .   Οριστε και ο αριθμος αποστολης και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

https://www.trustpilot.com/review/eglobalcentral.eu?languages=en&stars=1

Η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη και συμφερουσα. Το θεμα ειναι οτι καποιοι θα παραλαβουν και καποιοι οχι.   Το πιθανοτερο ειναι να παραλαβεις κανονικα και να χαρεις μια φθηνη συσκευη. Αν ομως  εισαι στους ατυχους, θα ξεκινησεις μια διαδικασια μηνων με αγχος και στεναχωρια. Επειδη μπηκα στο τρυπακι να θυμηθω την ολη φαση, οχι δε θα το ρισκαρα. Κυριως για την ψυχικη μου ηρεμια. 

Για το ποιες ειναι οι πιθανοτητες παραλαβης δεν εχω αποψη. Στο trustpilot βλεπω 12% αξιολογησεις με 1 αστερι.  Για αυτο που εχω αποψη και ειμαι απολυτα σιγουρος, ειναι οτι αν το πραγμα στραβωσει, δεν υπαρχει περιπτωση να κατορθωσεις να μιλησεις μαζι τους. Θα σου απαντησουν σε 1-2 μειλς στα οποια θα εχουν παρηγορητικο υφος και στη συνεχεια σιωπη. Μου αφησαν δεκαδες αναπαντητα emails σε αυτους τους 2.5 μηνες. Τα αγγλικα ουτε καν google translator.

Πιπερατη λεπτομερεια. Την ημερα που ειδα τα χρηματα στον λογαριασμο μου, εστειλα ενα μειλ μονο με μπινελικια, βρισιες κλπ. Ειδικα σε εναν γελοιο που με κοροιδευε και μου εδινε tracking απο αλλο πελατη, του ειπα μεχρι και για τη μανουλα του.  ❤️❤️❤️ .

Επεξ/σία από papafigos84
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανως και ειχα αγορασει με paypal, προφανως και εκανα dispute αλλα τελικα τα λεφτα μου τα πηρα μετα απο 75 μερες.  Και αν δεν το  κυνηγουσα και μεσω της τραπεζας μου, πιστευω οτι ειτε θα ειχα παρει ενα μονο μερος πισω ειτε δε θα ειχα παρει τιποτα.  

Kι εγω ειχα στο μυαλο μου οτι μολις κανω dispute και δουν με το tracking oτι δεν εχω παραλαβει, θα επαιρνα αμεσα τα λεφτα μου. Αμ δε...

Επεξ/σία από papafigos84
  • Like 3
Δημοσ.

Αν είναι να μπούμε σε διαδικασίες μηνών ώστε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω αν γίνει κάτι,αν είναι να χάνω χρόνο στέλνοντας άπειρα email και να βασανίζομαι καθημερινά για ένα κινητό επειδη θα γλυτωνα 100-150€ όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Προτιμώ το κεφάλι μου ήσυχο και να κάτσω με το κινητό μου :) :)

η ψυχική ηρεμία δεν συγκρίνεται με κανένα κινητό η οτιδήποτε αλλο  :) ;)

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Σούπερ τιμή για ένα πολύ καλό κινητό.

Αλλά έχει δόση ρίσκου, και τέτοια ποσά πλέον δεν είναι να τα ρισκάρουμε...

(Αν κάποιος το φέρει όμως το αγοράζω αμεσα και δίνω και μπουρμπουαρ) 😂😂

Εχω παρει απο αυτους 2 φακους

ο ενας 750 ευρω, και ο αλλος 950

δεν ειχα κανενα θεμα.

Δημοσ.

Σε αυτά τα μαγαζιά με προβληματίζει το θέμα του after sales και του τελωνείου.

Αλλιώς θα πάταγα το κουμπί για αυτό του θέματος.  Επίσης έχει και το pocophone στα €285

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...