Metalman9 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, zato23 είπε Είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι tracking number? Εγώ νομίζω είναι ο αριθμός παραγγελίας. Δυο παραγγελίες από το κατάστημα αυτό μου εσταλησαν με Belgium unregistered με tracking number του τύπου LVS**************** Έχεις δίκαιο. Ούτε αυτό γίνετε track στα ΕΛΤΑ όμως έτσι? Το unregistered σημαίνει tracking μόνο εντός της χώρας αποστολής?
zato23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Metalman9 είπε Έχεις δίκαιο. Ούτε αυτό γίνετε track στα ΕΛΤΑ όμως έτσι? Το unregistered σημαίνει tracking μόνο εντός της χώρας αποστολής? Ναί ,το παρακολουθείς απο το 17Track και όταν δεις το μήνυμα "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days " μετα απο μερικες μερες το παραλαμβανεις (σε μένα κάνει 1 βδομαδα περιπου) Αυτα ισχύουν για το belgium unregistered Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από zato23 1
9-11 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Το όνομα EAGET δεν μου λέει κάτι, αλλά πάλι δεν είμαι του χώρου. Προσωπικά, και με τις τιμές των μεγάλων brand names να είναι πια προσιτές, θα αισθανόμουν πιο ασφαλής με την 64άρα Samsung που αντιπρότεινε κάποιο μέλος νωρίτερα. Δυστυχώς στα Κινεζομάγαζα κυκλοφορούν εκδόσεις που δεν περιλαμβάνουν adapter. Ένα τέτοιο μου έλαχε κι εμένα όταν παρήγγειλα την Evo (απ’ το Geekbuying) τον Δεκέμβρη του ’17. Μπορεί να γλίτωσα ≈10€ (η χαμηλότερη τιμή στην ελληνική αγορά το διάστημα εκείνο ήταν €27) αναγκάζομαι όμως να χρησιμοποιώ το adaptorάκι μιας -αρχαίας- Kingston 2 GB. Όλα αυτά για χρήση σε φωτογραφική μηχανή, εξυπακούεται πως αν προορίζεται για smartphone -όπου θα μένει μόνιμα- δεν υπάρχει ανάγκη. Και μιας και το ’φερε η κουβέντα, που μπορώ να βρώ *σκέτα* SD adapters for micro SDs; Ένας απ’ τους λόγους που γλυκοκοιτάζω την προσφορά του e-shop (€17,50), είναι κι αυτός...
teotsi21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 9-11 είπε Το όνομα EAGET δεν μου λέει κάτι, αλλά πάλι δεν είμαι του χώρου. Προσωπικά, και με τις τιμές των μεγάλων brand names να είναι πια προσιτές, θα αισθανόμουν πιο ασφαλής με την 64άρα Samsung που αντιπρότεινε κάποιο μέλος νωρίτερα. Δυστυχώς στα Κινεζομάγαζα κυκλοφορούν εκδόσεις που δεν περιλαμβάνουν adapter. Ένα τέτοιο μου έλαχε κι εμένα όταν παρήγγειλα την Evo (απ’ το Geekbuying) τον Δεκέμβρη του ’17. Μπορεί να γλίτωσα ≈10€ (η χαμηλότερη τιμή στην ελληνική αγορά το διάστημα εκείνο ήταν €27) αναγκάζομαι όμως να χρησιμοποιώ το adaptorάκι μιας -αρχαίας- Kingston 2 GB. Όλα αυτά για χρήση σε φωτογραφική μηχανή, εξυπακούεται πως αν προορίζεται για smartphone -όπου θα μένει μόνιμα- δεν υπάρχει ανάγκη. Και μιας και το ’φερε η κουβέντα, που μπορώ να βρώ *σκέτα* SD adapters for micro SDs; Ένας απ’ τους λόγους που γλυκοκοιτάζω την προσφορά του e-shop (€17,50), είναι κι αυτός... https://www.aliexpress.com/item/Sandisk-TF-to-SD-Microsd-Mini-TF-Card-Reader-Micro-SD-to-SD-Memory-Card-Adapter/32831025108.html Με γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτες, 5 ανταπτορες με περιπου 5 δολλαρια. Σιγουρα αν ψαξεις κι αλλο στο ali Θα βρεις καλυτερες προσφορες. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από teotsi21 1
9-11 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Φίλε Τεό, να σε ρωτήσω ακόμα κάτι μιας που όπως προανέφερα ο χώρος των memory cards μου είναι άγνωστος: Υπάρχει περίπτωση να λειτουργούν σαν «κόφτες»; Να μειώνουν το transfer rate; Ή ό,τι κι αν βάλεις είναι το ίδιο; (δηλ. δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας, τα πάντα είναι απολύτως συμβατά, είναι σαν να μην υπάρχει/100% neutral)
DownUNDERground Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι αντάπτορες απλά προσαρμόζουν τη μεταλλική επαφή. Δεν "κόβουν" τίποτα ουσιαστικό. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από DownUNDERground 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα