Προς το περιεχόμενο

EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 64GB @dresslily 8,99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν αξίζει να κλαίς τα δεδομένα σου για να γλυτώσεις μερικά €€€ που θα έδινες για μια αξιόπιστη κάρτα 

Πχ πάτε το χειμώνα διακοπές και βγαζεται φωτό τα παιδιά σας,την παρέα σας η όποιον άλλον έχετε.

Χαλάει η μουφοκαρτα η παθαίνει το οτιδήποτε επειδή είναι noname και χωρίς κανένα ελενχο της πλασαρουνε στην αγορά, και άντε γεια μετά ότι είχατε βγαλει. Χάνετε της αναμνήσεις μιας ωραίας στιγμής επειδή γλυτωσατε μερικά €€€ που θα δίνατε παραπάνω για μια αξιόπιστη κάρτα μνήμης.

(Όχι και αξιόπιστη και γνωστή η EAGET....ελεος,μην τα παραλεμε...) Ψωνίζω ανελλιπώς από εξωτερικό οτιδηποτε και την  συγκεκριμένη "μάρκα" σπάνια την συναντάω... Άντε να δεχθώ καμιά MIXZA η NETAC αλλά οχι και αυτήν 😛

Και ομως η NETAC εχει μεγαλο ποσοστο της αγορας και ειναι ο ΟΕΜ πολλων εταιρειων. Καμια σχεση με την EAGET.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω πολλές "υποτιθέμενες προσφορές" τελευταία σε μη-αξιοπιστα προιόντα,θα πρότεινα βρέ παιδια με έλαχιστά € παραπάνω,πάρτε το ίδιο σε επώνυμο ή από Ελλάδα αυτά τα μικροπραγματάκια. Ειλικρινά δεν αξίζει η ταλαιπωρία τόσων όσων γράφουν τις μετέπειτα εμπειρίες τους με τις παραγγελίες- η αναμονή,τα refund και οι ακυρώσεις των παραγγελιών,και τα fails των συσκευων.
Προσωπικά προτιμώ να μην αναλώνω τον χρόνο μου,και με λίγα ευρώ παραπάνω από αξιόπιστους~φυσικά~ έλληνες πωλητές,να το πάρω και να κάνω την δουλεία μου γρήγορα.Άλλιως μπορεί να το πληρώσω και διπλά + την ταλαιπωρία.
Δεν θεωρείτε κάτι ώς προσφορά μόνο από την τιμή.
Πείτε ότι τα δίνεται έστω και εικονικά στην εγγυησούλα από ελλάδα.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tantalord είπε

Επειδή βλέπω πολλές "υποτιθέμενες προσφορές" τελευταία σε μη-αξιοπιστα προιόντα,θα πρότεινα βρέ παιδια με έλαχιστά € παραπάνω,πάρτε το ίδιο σε επώνυμο ή από Ελλάδα αυτά τα μικροπραγματάκια. Ειλικρινά δεν αξίζει η ταλαιπωρία τόσων όσων γράφουν τις μετέπειτα εμπειρίες τους με τις παραγγελίες- η αναμονή,τα refund και οι ακυρώσεις των παραγγελιών,και τα fails των συσκευων.
Προσωπικά προτιμώ να μην αναλώνω τον χρόνο μου,και με λίγα ευρώ παραπάνω από αξιόπιστους~φυσικά~ έλληνες πωλητές,να το πάρω και να κάνω την δουλεία μου γρήγορα.Άλλιως μπορεί να το πληρώσω και διπλά + την ταλαιπωρία.
Δεν θεωρείτε κάτι ώς προσφορά μόνο από την τιμή.
Πείτε ότι τα δίνεται έστω και εικονικά στην εγγυησούλα από ελλάδα.

Λίγο off topic βέβαια αλλά αυτο που γίνεται με τις προσφορές είναι σαν χόμπι. Νομίζω όσοι παραγγέλνουν από μαγαζιά εξωτερικού και ειδικά Κίνας δεν έχουν θέμα να περιμένουν 1 μήνα για κάτι. Οπότε λοιπόν καλά αυτά που λες και έχεις δίκιο αλλά έτσι χάνεται αυτή η μαγεία 😉

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikolakakis είπε

Λίγο off topic βέβαια αλλά αυτο που γίνεται με τις προσφορές είναι σαν χόμπι. Νομίζω όσοι παραγγέλνουν από μαγαζιά εξωτερικού και ειδικά Κίνας δεν έχουν θέμα να περιμένουν 1 μήνα για κάτι. Οπότε λοιπόν καλά αυτά που λες και έχεις δίκιο αλλά έτσι χάνεται αυτή η μαγεία 😉

Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι όντως σαν χόμπι σε πολλούς από εμάς. Και καταλήγει να γίνεται ένα ακριβό χόμπι όταν αγοράζεις διαρκώς αχρείαστα πράγματα επειδή είναι σε προσφορά χαχαχα.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον @Tantalord. Η κάρτα νομίζω αξίζει για κανένα παλίο τηλέφωνο με 8-16GB που βγάζει διαρκώς το μήνυμα πως ο χωρός δεν επαρκεί και εκεί όχι σαν ασφαλής λύση. Βάλτε 5€ παραπάνω και πάρτε την Samsung evo+ https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_279099.html?wid=1433363#goodsDetail που θα σας βγάλει μια 10ετία απροβλημάτιστα.

• Like 2
Δημοσ.

Η κάρτα έχει 8,01$ δηλαδή περίπου 6.85€.
Με αυτό ως δεδομένο είναι προσφορά.

Από κει και πέρα ανάλογα με την χρήση που θα κάνει ο καθένας, κρίνει και πράττει ανάλογα.
Με "ελάχιστα παραπάνω" καθώς και περί "ελληνικής σούπερ-ντούπερ" εξυπηρέτησης και υποστήριξης απλά δεν υφίστανται.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Salvation81 είπε

EAGET αξιοπιστη, αντε να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα (στο τελος θα βρισκει κοσμος 128αρες καρτες με 10ε και θα τις λεει αξιοπιστες).

Ο Salvation είναι γνωστός για τις παγιωμένες λανθασμένες απόψεις του σε θέματα για προϊόντα εκτός Ευρώπης.  Μια χαρά αξιόπιστη είναι. Έχω 2 στικάκια στα κλειδιά εδώ και 2 χρόνια και μετά από καθημερινή χρήση λειτουργούν μια χαρά. Όποιος θέλει ακούει και γλιτώνει λεφτά όποιος δεν θέλει ας αγοράσει kingston. Για τον φίλο με την κάμερα ποτέ δεν εμπιστευόμαστε μόνο σε ένα αποθηκευτικό μέσο για επαγγελματική χρήση, διότι μπορούν να συμβούν αναποδιές, υπάρχουν τρόποι για άμεσο backup των φωτό από την κάμερα. Ρώτα αν θες περισσότερο σε άλλο subforum.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikolakakis είπε

Καλή η μαγεία και γλυκιά, αλλά ας μην τείνουμε προς την "μαύρη" μαγεία, γιατί η ομορφιά αποκτά "αιχμηρή" αίσθηση.χαχαχα😄

45 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Από κει και πέρα ανάλογα με την χρήση που θα κάνει ο καθένας, κρίνει και πράττει ανάλογα.
Με "ελάχιστα παραπάνω" καθώς και περί "ελληνικής σούπερ-ντούπερ" εξυπηρέτησης και υποστήριξης απλά δεν υφίστανται.

Αναφορικά με ελληνικη super-ντουπερ εξυπηρέτηση...Δεν είναι απόλυτο ότι όλοι οι έλληνες εμποροι είναι αναξιόπιστοι,όπως τίποτα στη ζωή.
....αλλά σίγουρα μπορεις να έχεις αξιόλογες προσεγγισεις.
Έτυχα απο την ελληνική αντιπροσωπεία να αγορασω κινητό Xiaomi,και μετά από 3 μήνες μου  αντικατέστησαν μητρικη και σε 2 μέρες το είχα σπίτι μου με Courier δίχως χρέωση.
Μπορεί ακόμα και αυτοί να βελτιωθούν ή να καταρεύσουν σαν αξιοπιστια στο μέλλον.
Πάντα θα βρίσκεις στη αγορά αξιόλογους πωλητές,γιατί υπάρχει ανταγωνισμός,και οι έντιμοι ξεχωρίζουν...
απλά μονο να είσαι ευέλικτος και δεν μην προσκολάσσαι με "σιγουριά" σε οτιδήποτε.χεχε😄

Έγραψα έναν οδήγό για αναφορά εδώ:

Δεν τίθεται θέμα ποιος έχει δίκιο ή αδικο ή τι είναι σωστό η όχι. Ο καθένας επιλέγει και κρίνει ανάλογα το τί θέλει,και ο καθένας έχει την ευθύνη του στο δικό του κόσμο που ζεί.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Ο Salvation είναι γνωστός για τις παγιωμένες λανθασμένες απόψεις του σε θέματα για προϊόντα εκτός Ευρώπης.  Μια χαρά αξιόπιστη είναι. Έχω 2 στικάκια στα κλειδιά εδώ και 2 χρόνια και μετά από καθημερινή χρήση λειτουργούν μια χαρά. Όποιος θέλει ακούει και γλιτώνει λεφτά όποιος δεν θέλει ας αγοράσει kingston. Για τον φίλο με την κάμερα ποτέ δεν εμπιστευόμαστε μόνο σε ένα αποθηκευτικό μέσο για επαγγελματική χρήση, διότι μπορούν να συμβούν αναποδιές, υπάρχουν τρόποι για άμεσο backup των φωτό από την κάμερα. Ρώτα αν θες περισσότερο σε άλλο subforum.

Καταλαβαινεις πως οσοι με γνωριζουν θα το διαβασουν αυτο και θα γελανε αλλα οτι πεις.
Μπορεις ομως αν θελεις να αναφερεις πως καταφερες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα για εμενα για προιοντα εκτος Ευρωπης; Απλα ειμαι περιεργος οχι πως με νοιαζει και τοσο η γνωμη του καθε αγνωστου σε ενα φορουμ (ειδικα στην Ελλαδα ολοι ειναι παντογνωστες οποτε σαφως και δεν δινω βαση σε οτι διαβαζω).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καταλαβαινεις πως οσοι με γνωριζουν θα το διαβασουν αυτο και θα γελανε αλλα οτι πεις.
Μπορεις ομως αν θελεις να αναφερεις πως καταφερες και εβγαλες αυτο το συμπερασμα για εμενα για προιοντα εκτος Ευρωπης; Απλα ειμαι περιεργος οχι πως με νοιαζει και τοσο η γνωμη του καθε αγνωστου σε ενα φορουμ (ειδικα στην Ελλαδα ολοι ειναι παντογνωστες οποτε σαφως και δεν δινω βαση σε οτι διαβαζω).

Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί ρωτάς;  Στο θέμα μας η NETAC ιδρύθηκε το 1999, η EAGET το 2005 η MIXMA που έγραψε ένας φίλος, το 2017, όλες έχουν sites. Οπότε με 13+ χρόνια εγγύηση μόνο σε μέσα αποθήκευσης όλο και κάτι θα ξέρουν. Εγώ πάντως δεν θα αγοράσω διότι δεν έχει U3 βέβαια σε αυτή τη τιμή είναι χάρισμα για όποιον θέλει φθηνή και αξιόπιστη κάρτα (όχι καμία μύξα, χαχα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δέν υπάρχει λόγος διαφωνίων,ούτε ένας να πείσει κάποιον άλλο για οτιδήποτε.
Μα δεν βλέπετε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει ότι θέλει;

1 ώρα πριν, grinder_ είπε

~" Με "ελάχιστα παραπάνω" καθώς και περί "ελληνικής σούπερ-ντούπερ" εξυπηρέτησης και υποστήριξης απλά δεν υφίστανται."~
Δεν είναι απόλυτο αυτό και ισώς το κατανοείς,αν σκεφτείς ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν εμπειρία από ελληνικές εταιρίες που έχουν αντιμετωπιστεί με ευπρέπεια.Έχω πάμπολες θετικές αλλά και αρνητικές εμπειριες πολλά χρόνια τωρα.
Ίσως ακόμα και εσύ.
Το Πλαίσιο πριν 20 χρονιά αγοραζαν όλοι και αμέσως αντικατάσταση στις μικροβλάβες, και στην εξυπηρετηση τωρα ακουγονται πολλά άσχημα και τραγελλαφικά. Υπάρχουν αναφορές ότι έχουν εξυπηρετηθεί άτομα άμεσα και με σεβάσμο. Δεν ειναι όλοι "απατεωνές" κατα μία έννοια...
Ακομα και με λιγοτερα βρίσκεις προιοντα σε σχέση με το εξωτερικο κατα καιρους εδώ.
Απλά προτιμάς κάποιο άλλο μαγαζι.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Αφού δεν σε ενδιαφέρει γιατί ρωτάς;  Στο θέμα μας η NETAC ιδρύθηκε το 1999, η EAGET το 2005 η MIXMA που έγραψε ένας φίλος, το 2017, όλες έχουν sites. Οπότε με 13+ χρόνια εγγύηση μόνο σε μέσα αποθήκευσης όλο και κάτι θα ξέρουν. Εγώ πάντως δεν θα αγοράσω διότι δεν έχει U3 βέβαια σε αυτή τη τιμή είναι χάρισμα για όποιον θέλει φθηνή και αξιόπιστη κάρτα (όχι καμία μύξα, χαχα).

Εχει πλακα να ρωτας καποιον για πιο λογο εχει μια αποψη για σενα που δεν θα μπορουσε να ειναι πιο ατοπη και αυτος ο καποιος να σου απανταει με οτι ναναι αυτο ειναι ολο.
Ειπα οτι η NETAC θεωρειται ενας πολυ μεγαλος ΟΕΜ και μου λες πως ειναι 6 χρονια πιο πολυ στην αγορα απο την EAGET (19 χρονια η μια, 13 χρονια η αλλη) οποτε δεν βλεπω που διαφωνεις ακριβως. Επισης το οτι ειναι μολις 6 χρονια πιο πολυ χρονο στην αγορα της επετρεψε να κλεισει συμφωνιες και να γινει αρκετα καλη σε αυτο που κανει. Η EAGET δεν ειναι ΟΕΜ εταιρειων (τουλαχιστον δεν το διαφημιζει και αυτο λεει κατι) και αυτο μετραει πολυ (αλλιως ειναι μια εταιρεια που μπορει να κατασκευαζει 1.000.000 κομματια τον χρονο για παρτυ της και για τους αλλους που δινει κομματια και αλλιως μια εταιρεια που μπορει να παραγει 100.000 κομματια - τυχαια νουμερα απλα για να καταλαβαινουν ολοι τι εννοω).
Περα απο αυτο ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει με βαση τα ποσα μπορει να διαθεσει. Και εγω πολλες φορες υποστηριζω φθηνα κινεζικα προιοντα οπως καμερες για ατομα που δεν εχουν να διαθεσουν πολλα και δεν εχουν τρελες απαιτησεις αλλα ποτε δεν τα λεω "ποιοτικα" και σιγουρα δεν τα συγκρινω με προιοντα εταιρειων αντιστοιχων με την Samsung και την Kingston.

Επεξ/σία από Salvation81
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την καρτούλα, κάνει ότι υπόσχεται... είναι επίπεδου Integral που έχω

PUKTHfp.png

η μνήμη είναι της ricoh (έτσι την αναγνωρίζει το pc)

xW0GczE.png

ευχαριστούμε TS

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Metalman9 είπε

Τα tracking numbers που ξεκινάνε με L180 από dresslilly δεν γίνονται track εντός Ελλάδας?

Είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι  tracking number? Εγώ νομίζω είναι ο αριθμός παραγγελίας. 

Δυο παραγγελίες από το κατάστημα αυτό μου εσταλησαν με  Belgium unregistered με tracking number του τύπου LVS****************

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...