Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 3 vs Forza Motorsport 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποτε κυκλοφορουσαν τα Gran Turismo Και forza Και ολα τα περιοδικα και τα site βαζαν 98% με σχολια τυπου οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε εξομοιωτη ραλλυ κτλ. Επειτα απο το μεσοδιαστημα βλεπω καθε νεοτερο τετοιο τιτλο που κυκλοφορει να πεφτει ολο και χαμηλοτερα. Δεδομενου, πως τα γραφικα βελτιωνονται αμαξια προστιθενται, gameplay εξελισεται μηπως αυτο σημαινει κορεσμος και επαναληψη ή εχει να κανει με κατι αλλο

Εν πασει περιπτωση περα απο αυτο το προβληματισμο, πιο συγκεκριμενα, επειδη μετα απο καιρο μου ρθε να παιξω ραλλακι τυπου gran turismo και εχω πλεον καλο Pc, Θελω οτι καλυτερο που να αξιζει το χρονο να ασχοληθω. Ενδεχομενως και να μου πειτε ασε το forza 7 Και παιξε 4, απλα θελω κατι να αξιζει το κοπο

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το Horizon είναι πιο arcade βλ. need for speed ενώ το forza 7 είναι το κλασσικό simulator που ξέρουμε!

Τώρα αν κάνω λάθος, να με διορθώσουν οι επόμενοι!

Δημοσ.

Σωστος σορρυ που τα συγκρινα μεταξυ τους βασικα θελω τα καλυτερα στη κατηγορια. Πχ ειχα αρχισει το καλοκαιρι nfs payback και βλεπω οτι θα αντικατασταθει απο forza horizon 3. Οσο για motorsport 7  υπαρχει κατι αλλο η ολα τελιωνουν εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, therock είπε

Σωστος σορρυ που τα συγκρινα μεταξυ τους βασικα θελω τα καλυτερα στη κατηγορια. Πχ ειχα αρχισει το καλοκαιρι nfs payback και βλεπω οτι θα αντικατασταθει απο forza horizon 3. Οσο για motorsport 7  υπαρχει κατι αλλο η ολα τελιωνουν εκει

Ο κύριος ανταγωνιστής του ειναι το Grand Turismo (ps4 only) και project cars

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Ενταξει δεν ειμαι τοσο προ, απλα κατι με καλα γραφικα, ωραιο στυλ οδηγσης και 80% sim 20% arcade κοιταζω. Λογικα Cars η FM7 θα δοκιμασω, απλα ηθελα να ακουσω και αποψεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...