AlexisG13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω μια οθόνη (hp 24ea) η οποία έχει ενσωματωμένα ηχεία και έχει κουμπί πάνω στην οθόνη για να ελέγχεις την ένταση. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να ελέγχω την ένταση από το πληκτρολόγιο μου? Όταν πάω να το δοκιμάσω, δεν με αφήνει. Ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο software να κατεβάσω γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ λειτουργικό macOS. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από AlexisG13
AlexisG13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 17/9/2018 στις 9:29 ΜΜ, AlexisG13 είπε Καλησπέρα. Έχω μια οθόνη (hp 24ea) η οποία έχει ενσωματωμένα ηχεία και έχει κουμπί πάνω στην οθόνη για να ελέγχεις την ένταση. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να ελέγχω την ένταση από το πληκτρολόγιο μου? Όταν πάω να το δοκιμάσω, δεν με αφήνει. Ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος κάποιο software να κατεβάσω γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι. Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ λειτουργικό macOS. Ευχαριστώ! Βρήκα τελικά την λύση... https://lifehacker.com/how-to-enable-mac-volume-control-for-hdmi-or-displaypor-1793607216 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα