Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε

pm σε μεγάλη πολυεθνική

?????? 

Προσπαθώ να καταλάβω πως έχεις καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει βασικά γιατί δεν βγάζουν κανένα νόημα ή αν απλά είσαι troll, τείνω στο 2o

• Like 1
Δημοσ.

Kostaki είσαι PM σε πολυεθνική και τα λες αυτά; 

Δημοσ.

φυσικά και τα λεω αφού στην πολυεθνική βλεπω ποιοι ειναι μανατζερ ποιοι ειναι διευθηντεσ και ποιοι ειναι οι εργατες 

και πιστεψε με ολοι οι παραπανω δεν γνωριζουν που παν τα 4 και όλοι φωνάζουν στους εργατες να βγαλουν τη δουλεια 

το ειπα και το ξαναλέω 

οσο  πιο μακρια εισαι απο την παραγωγη τοσο περισοτερα βγαζεισ .-

αν δεν το καταλαβαινετε τι να πω 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

σε ενημερώνω οτι δεν ειμαι καθόλου τρολ και απορώ πως ο κόσμος δεν βλέπει τι γίνετε στον εργασιακό τομέα σήμερα 

Με τι τεχνολογίες ασχολείσαι; 

Γιατί και ο προϊστάμενος μου PM είναι στα χαρτιά και σε κάποια aspects της εργασίας του είναι πολύ καλός (όχι στα της πληροφορικής) αλλά άμα τον ρώταγες τι δουλεία κάνει πληροφορικός θα σου έλεγε.

Απλά η μεθοδολογία του και οι γνώσεις του έχουν μείνει στο 2003 περίπου (όσον αφορά τα περί πληροφορικής) και πιθανά να συμφωνούσε με εσένα μέχρι κάποιο βαθμό και αυτά λόγω άγνοιας επειδή δεν ξέρει τι παίζει σήμερα και δεν ασχολείται (δεν ξέρω γιατί)

Δημοσ.

Νιωθω αρκετα αγχωμενη αφου εαν καταληξω στον προγραμματισμο θα ακολουθησω τα μαθηματα του αοθ και τα αναλογα φροντιστηρια, ενω αν παω οδοντιατρικη πρεπει α διαλεξω αλλα μαθηματα και συνεπως αλλα φροντιστηρια.Δεν μπορω να αφηνω κενα αλλα ουτε και να μην δωσω προσοχη σε συγκεκριμενα μαθηματα. Και η αληθεια ειναι πως η αποψη του οτι προγραμματιστής= κακοπληρωμενος και χωρις ζωη υπαρχει αρκετα σε αυτο το thread.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elorant είπε

Η οδοντιατρική πως σου προέκυψε;

μου αρεσει σαν ιδεα, ομως οι σπουδες που θα πρεπει να κανω ωστε να εξελιχθω μεσα σε τετοιο ανταγωνισμο ειναι πολλες, και η οικογενεια μου δεν ειναι σε θεση να με στηριξει τοσο πολυ οικονομικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stellaxam είπε

Νιωθω αρκετα αγχωμενη αφου εαν καταληξω στον προγραμματισμο θα ακολουθησω τα μαθηματα του αοθ και τα αναλογα φροντιστηρια, ενω αν παω οδοντιατρικη πρεπει α διαλεξω αλλα μαθηματα και συνεπως αλλα φροντιστηρια.Δεν μπορω να αφηνω κενα αλλα ουτε και να μην δωσω προσοχη σε συγκεκριμενα μαθηματα. 

Δεν ξέρω τι παίζει τώρα στο λύκειο αλλά στο 3ο έτος δεν τα διαλέγεις αυτά; Μην αφήσεις κενά πουθενά αλλά άμα δεν θες να δώσεις προσοχή σε κάποια θα πρότεινα στα μαθήματα τύπου αρχαία, κείμενα κλπ (αλλά οκ ξέρω γω διάβασε λίγο απλά μην λιώσεις όπως στα άλλα) 

4 λεπτά πριν, stellaxam είπε

Και η αληθεια ειναι πως η αποψη του οτι προγραμματιστής= κακοπληρωμενος και χωρις ζωη υπαρχει αρκετα σε αυτο το thread.

Έχω την ιδέα ότι σου φαίνεται αυτό επειδή έχει postarei πολλές φορές ο kostakis81 που δεν φαίνεται και πολύ έμπιστη πηγή. Κακοπληρωμένος θα είσαι άμα είσαι κακός στην δουλειά σου ή εάν πας σε εταιρεία που κακοπληρώνει, το 2ο μπορείς να το αποφύγεις εύκολα και γρήγορα εάν είσαι καλός.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως, οι αποψεις των γονεων μου ειναι ιδιες με του kostakis81αφου ζω σε κωμοπολη με τους περισσοτερους εδω να ειναι παλαιων αντιληψεων. Οποτε, οι γονεις μου δε στηριζουν απολυτα την επιλογη του προγραμματιστη,αλλα απο την αλλη λενε πως θα επιλεξω αυτο που εγω πραγματικα θελω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tolhc1234 είπε

Δεν ξέρω τι παίζει τώρα στο λύκειο αλλά στο 3ο έτος δεν τα διαλέγεις αυτά; Μην αφήσεις κενά πουθενά αλλά άμα δεν θες να δώσεις προσοχή σε κάποια θα πρότεινα στα μαθήματα τύπου αρχαία, κείμενα κλπ (αλλά οκ ξέρω γω διάβασε λίγο απλά μην λιώσεις όπως στα άλλα) 

Έχω την ιδέα ότι σου φαίνεται αυτό επειδή έχει postarei πολλές φορές ο kostakis81 που δεν φαίνεται και πολύ έμπιστη πηγή. Κακοπληρωμένος θα είσαι άμα είσαι κακός στην δουλειά σου ή εάν πας σε εταιρεία που κακοπληρώνει, το 2ο μπορείς να το αποφύγεις εύκολα και γρήγορα εάν είσαι καλός.

μακαρι να ειχεσ δικιο φιλε μου αλλα δεν θα συνεχισω αλλο 

ολοι εχετε μυαλο 

βαλτε το λοιπον να δουλεψει 

Δημοσ.

Και οδοντίατρος να γίνεις θα σου πάρει μια δεκαετία ώστε να αποκτήσεις αρκετό πελατολόγιο για να μπορεί να σε στηρίξει. Σε μια δεκαετία ως προγραμματίστρια αποκλείεται να εξακολουθείς να είσαι κακοπληρωμένη. Ειδικά ως μαθήτρια του 19.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στέλλα ,

α) κάνε μέχρι την 2α λυκείου TEST DRIVE με τον προγραμματισμό να δεις αν πραγματικά σου αρέσει

β) Αν σου αρέσει προχώρα με τον προγραμματισμό (δήλωσε σχετική πανεπιστημιακή σχολή) , αν δεν σου αρέσει (είναι λίγο "καλογερίστικο" επάγγελμα και οι πολύ κοινωνικοί δεν το αντέχουν) τότε βρες κάτι άλλο να σου αρέσει περισσότερο

Σαν προγραμματιστής ΑΝ σου αρέσει και ΑΝ ασχοληθείς πραγματικά και βγάλεις αντίστοιχο πανεπιστήμιο θα έχεις ΑΝΩ του μέσου εισόδημα ακόμη και σαν υπάλληλος σε ελληνική επιχείρηση. Είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσεις που θα εργαστείς(Ελλάδα ή εξωτερικό) και αν θα είσαι freelancer ή υπάλληλος. 

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Κατά τα λοιπά, περίμενε καμιά βδομάδα να πουν κι άλλα άτομα την άποψη τους και θα αποκτήσεις καλύτερη εικόνα. Υπάρχουν και παιδιά εδώ που δουλεύουν στο εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...