Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν ειναι ακριβως ετσι.
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο καλος προγραμματιστης θα εχει μεγαλυτερες αμοιβες απο τον μετριο προγραμματιστη, το ιδιο οτι ο καλος οδοντιατρος θα εχει μεγαλυτερες αμοιβες απο τον μετριο οδοντιατρο. ΑΛΛΑ δεν ειναι ιδια τα ορια ολων των επαγγελματων.
Ο καλος προγραμματιστης θα φτασει μεχρι ενα σημειο και τελος, δεν παει παραπανω, πχ 10Κ τον μηνα, μετα ειτε εισαι ο προγραμματιστης θαυμα (πχ bill gates, mark zuckerberg) για να γινεις εκατομυριουχος ειτε θα εισαι ο μετριος που θα δουλευει μεσα στην μιζερια και την πιεση με λιγα.
Ο οδοντιατρος ειναι εξαιρετικα απιθανο να γινει εκατομυριουχος αλλα εαν εισαι καλος μπορεις να μαζευεις αρκετα παραπανω απο 10Κ τον μηνα. Φυσικα ο μετριος παλι θα βαραει μυγες για πελατες.
Ο στρατιωτικος ειτε εισαι ο Γιαννης Ραμπο ειτε εισαι ο Χλαπατσας θα περνεις ακριβως τα ιδια μεχρι την συνταξη. Παιζει μονο διπλα ενσημα και συνταξη καπου στα 45 για ειδικες μοναδες οπως αλεξιπτωτα κλπ

ΥΓ Εχεις καταλαβει οτι εδω που ρωτησες ειναι φωλια ΙΤ, ειναι σαν τον μυθο του Αισωπου, η αλεπου που εχει χασει την ουρα της προσπαθει να πεισει τις αλλες αλεπουδες οτι ειναι καλυτερα ετσι και πρεπει και αυτες να κοψουν την ουρα τους.

Επεξ/σία από orck
  • Απαντ. 348
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ManosManos11 είπε

οχι να μην γινης προγραμματιστης γιατι εισαι κοριτσι και δε θα βρεις δουλεια συνηθος τα κοριτσια πανε για αλλες δουλειες που τους ταιριαζουν .. ειναι πολυ δυσκολος ο προγραμματισμος για σενα! μην ακους τι σου λενε θα τα βρεις σκουρα και αν περασεις τη ν σχολη μετα θα εχεις χαμηλο μισθο και δε θα μπορεις να κανεις οικογενια

εχεις δικαιο φιλε μου εδω νομιζουν οτι ειναι ευκολο μια μανα να ειναι προγραμματιστης δεν καταλαβαινουν. Η κοπελα να παει οδοντιατρος να τα βγαζει χονδρα και να μη την νοιαζει τιποτα και να εχει καταξιωση αλλα αυτοι οι μοντερνισμοι μας φαγανε

Διπλο προφίλ για να στηρίξεις τον εαυτό σου βρε μπαγάσα? λολ

• Like 3
Δημοσ.

Το επάγγελμα του γιατρού «μετράει» παραπάνω από τα υπόλοιπα μόνο στις χώρες που το να είσαι επιστήμονας (μαθηματικός, φυσικός, επιστήμονας των υπολογιστών, χημικός, βιολόγος) δεν σου δίνει δουλειά. 

Δεν είναι σχέση αιτίας και αποτελέσματος, αλλά έχω παρατηρήσει μεγάλη συσχέτιση. 

Τέλος, ο προγραμματιστής δεν χρειάζεται τίποτα «σοβαρά» μαθηματικά. Ο επιστήμονας των υπολογιστών όμως, χρειάζεται αρκετά. Ο πρώτος βγαίνει και από ΙΕΚ, ο δεύτερος μόνο από αντίστοιχο πανεπιστήμιο. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2018 στις 7:11 ΜΜ, stellaxam είπε

Ειμαι πρωτη λυκειου και θελω να ασχοληθω με τoν προγραμματισμο.. Αξιζει? Μισθος? Επαγγελματικη αποκατασταση?Ειμαι κοριτσι και εχω ακουσει οτι γυναικα και προγραμματισμος δε πανε μαζι.Επισης λενε οτι εχει πολυ δυσκολες μαθηματικες πραξεις και πολλες φορες πρεπει να δουλευεις 24/7 για λιγα χρηματα..  Σκοπευα να παω Η για προγραμματιστης ή για οδοντιατρος που μ αρεσει εξισου.. Προτιμω ομως προγραμματισμο. Τι προτεινετε? Οποιος ξερει ας απαντησει

Οδοντίατρος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, orck είπε

Παιδια δεν ειναι ακριβως ετσι.
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο καλος προγραμματιστης θα εχει μεγαλυτερες αμοιβες απο τον μετριο προγραμματιστη, το ιδιο οτι ο καλος οδοντιατρος θα εχει μεγαλυτερες αμοιβες απο τον μετριο οδοντιατρο. ΑΛΛΑ δεν ειναι ιδια τα ορια ολων των επαγγελματων.
Ο καλος προγραμματιστης θα φτασει μεχρι ενα σημειο και τελος, δεν παει παραπανω, πχ 10Κ τον μηνα, μετα ειτε εισαι ο προγραμματιστης θαυμα (πχ bill gates, mark zuckerberg) για να γινεις εκατομυριουχος ειτε θα εισαι ο μετριος που θα δουλευει μεσα στην μιζερια και την πιεση με λιγα.
Ο οδοντιατρος ειναι εξαιρετικα απιθανο να γινει εκατομυριουχος αλλα εαν εισαι καλος μπορεις να μαζευεις αρκετα παραπανω απο 10Κ τον μηνα. Φυσικα ο μετριος παλι θα βαραει μυγες για πελατες.
Ο στρατιωτικος ειτε εισαι ο Γιαννης Ραμπο ειτε εισαι ο Χλαπατσας θα περνεις ακριβως τα ιδια μεχρι την συνταξη. Παιζει μονο διπλα ενσημα και συνταξη καπου στα 45 για ειδικες μοναδες οπως αλεξιπτωτα κλπ

ΥΓ Εχεις καταλαβει οτι εδω που ρωτησες ειναι φωλια ΙΤ, ειναι σαν τον μυθο του Αισωπου, η αλεπου που εχει χασει την ουρα της προσπαθει να πεισει τις αλλες αλεπουδες οτι ειναι καλυτερα ετσι και πρεπει και αυτες να κοψουν την ουρα τους.

Φίλε μου να σου υπενθυμίσω ότι ο bill gates έκλεψε από την ΙBM που δούλευε η μανά το πρόπλασμα των windows και ο ζzukerberg έκλεψε την ιδέα από κάποιους

Κανείς δεν έχει πει ότι είναι ο σουπερ προγραμματισταρας

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μια απορία μόνο, έχει η κοπελιά κανένα μπαμπά οδοντίατρο που ψάχνει που θα αφήσει το οδοντιατρείο του όταν βγει στην σύνταξη; Γιατί αν όχι θα πρέπει να έχει σίγουρα κάποιο σημαντικό κεφάλαιο στην άκρη για να ανοίξει η ίδια τον χώρο της, να αγοράσει τον εξοπλισμό της, πριν καν αρχίσει να χτίζει το πελατολόγιο της - και φυσικά θα πρέπει να κάνει καλή δουλειά γιατί αλλιώς τη βλέπω χρεωμένη (δεν έχουμε έλειψη από οδοντίατρους στην Ελλάδα).

Αν πάλι κοπελιά δεν θέλεις να πάρεις τέτοια ρίσκα και δεν σε ενοχλεί η δουλειά γραφείου και θέλεις βρέξει χιονίσει να πάρεις τον μισθό σου και θέλεις την ευελιξία να αλλάζεις σχετικά εύκολα δουλειές και πάντα μια πόρτα προς εξωτερικό, νομίζω ΙΤ είναι το πλέον easy way out (δεδομένου οτι τουλάχιστον σου αρέσει). 

Source: Δουλεύω σε αυτό το χώρο, είμαι θήλυ.

Επεξ/σία από totem_lost
Δημοσ.

Στέλλα καλημέρα.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις χάσει την μπάλα γιατί όλοι εκφράζουν μια διαφορετική άποψη.

Είναι προφανές γιατί ο καθένας εξετάζει την επιτυχία, τα χρήματα, το επάγγελμα, την προσωπική εξέλιξη, και τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους από προσωπική σκοπια.

Στο θέμα μας.

Σε πρώτη φάση κάνε ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού όπως αυτό: www.careertest.gr για να πάρεις μια πρωτη εικόνα τι σου πάει καλύτερα.

Δεύτερον. Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι από τώρα τι θα κάνεις γιατί αν ήσουνα Γ Λυκείου και το σκεφτοσουν 15 μέρες πριν συμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου θα υπήρχε θέμα και μπορεί να αποφασίζεις στην τύχη τι σχολή θα βάλεις πρωτα.

Τρίτον. Ο πατέρας σου ( αν το έπιασα σωστά) έχει επιχείρηση ίντερνετ καφέ. Άρα άνοιξε μια επιχείρηση, επένδυσε κάποια χρήματα (τα είχε ή τα δανείστηκε) σε ένα χώρο, αγόρασε μηχανήματα, καφετέρια καρέκλες, τραπέζια, φώτα κλπ, με σκοπό να τα αξιοποιήσει  όσο γίνεται καλύτερα, να  δουλέψει και να βγάλει ένα κέρδος για να ζήσει και εσάς.

Στηρίζεται σε πελάτες και στην καλή φήμη που θα δημιουργήσει γύρω από το μαγαζί, και σε οποιαδήποτε κίνηση διαφημιστική, ή προσφορά που θα ετοιμασει, για να προσελκύσει κόσμο για να μπει στο μαγαζί. 

Πριν άνοιξει το μαγαζί, μάλλον θα σκέφτηκε τι μαγαζί θα ανοίξω, ίσως του φάνηκε καλή ιδέα (ήταν τότε που το άνοιξε και την μοδας ίσως) να ανοίξει ίντερνετ καφέ και το τόλμησε.

Το ότι έβαλε υπολογιστές στην καφετέρια και το έκανε ίντερνετ καφέ, μπορεί να να μην καμία σχέση με το αν του αρεσαν του ίδιου οι υπολογιστές, μπορεί να μην ήξερε, όταν το άνοιξε το μαγαζί, καν πως δουλευουν. Απλά φώναξε ένα προγραμματιστή, ένα ΙΤ support - τεχνικό δλδ, από μια εταιρεία πληροφορικής ή π.χ. εταιρεία που βοηθάει επιχείρησης στην μηχανοργάνωση (γενικότερα) να του ετοιμάσουν το μαγαζί, να τα κάνουν όλα να δουλεύουν ρολόι, και νά μην εχει άλλη έγνοια παρά μόνο να εξυπηρετεί του πελάτες του. Και όταν χαλάει κάτι φωνάζει τον τεχνικό και το φτιάχνει.

Μπορεί και ο μπαμπάς σου να γνωρίζει πέντε δέκα ίσως και παραπανω πράματα από υπολογιστές γενικότερα ή και προγραμματισμό και να ασχολειται επειδή του αρέσει. Η ρουτίνα της δουλειάς του όμως (φαντάζομαι) είναι στο μαγαζί και στο πώς θα δουλεύει καλύτερα.

Αν επέλεγε να είναι προγραμματιστής, θα ασχολούνταν από την ηλικία που θα είσαι εσυ, μπορεί και από πιο νωρίς, να διαβάζει για γλώσσες προγραμματισμού, για αλγόριθμους, για βάσεις δεδομένων, για το πώς δημιουργείς εφαρμογές, πως να λύνεις πραγματικα προβλήματα όπως για παράδειγμα να ενημερώνεται μια λίστα με ψώνια κάθε φορά που αδειάζει το γάλα από το ψυγειο (ναι πίστεψέ με είναι ένα πρόβλημα που ανήκει στην κατηγορία IoT = Internet of Things).

Για να σε βοηθήσω υπαρχουν καποιες κατηγορίες που η κάθε μία αν και όλες έχουν κοινο παρονομαστή τους υπολογιστές κάνουν τελείως διαφορετικά πράματα εν τέλει (η ρουτίνα που λέγαμε?)

Developer, Designer Ui/UX, IT support, Programmer, Model engineer κλπ 

Θα υπάρχουν βραδιά που θα ξενυχτάς να βρεις που είναι το ρημαδιασμενο το (;) Για να κλείσει μια γραμμή κώδικα και δεν το βρίσκεις αλλά μόλις το βρεις θα πεις τα καταφερα και αύριο πάμε πάλι από την αρχή, υπάρχουν στιγμές που θα απολαμβάνεις την ησυχία σου απλώς να κάνεις ότι είναι να κάνεις και να γυρνάς σπίτι σου και αύριο πάλι από την αρχή, υπάρχουν φορές που ο χρόνος πιέζει οπότε να βρεις τον εαυτό σου να γίνεται εκπληκτικά δημιουργική σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα και την αλλη μέρα πάλι από την αρχή.

Το να εισαι προγραμματιστεί ή θα δουλευεις σε εταιρεία και θα κάνεις συγκεκριμένες εργασίες, κάνεις το ωράριο σου και πηγαίνεις σπίτι σου, ή θα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θα έχεις πέρα την δουλειά σου και όλες τις άλλες έγνοιες που θα είχε και ο μπαμπάς σου, δλδ να βρεις πελάτες. Και ή θα πρέπει να τους βρεις ή θα πρέπει να σε βρουν. Και στις δύο περιπτώσεις εργαζόμενη ή ελεύθερος επαγγελματίας τα χρήματα πάνε ανάλογα. Είναι φορές που ένα Ελ. Επαγγελματίας να παίρνει λιγότερα από έναν εργαζόμενο στο τέλος την ημέρας (εννοώντας αφού έχει πληρώσει ΤΕΒΕ, εφορία, βενζίνες, διαφήμιση, τυχόν εισφορές, ΔΕΗ, ΟΤΕ, αγορες, άγχος για πληρωμές από πελάτες, τρέξιμο να δικτυωθεις, να κυνηγήσεις δουλειές κλπ) και είναι φορές που με σύστημα αν εργαστείς βγάζεις τόσα όσα να βάλεις κι άλλους ανθρώπους να δουλεύουν για σένα και να σου μένει κι εσένα. Αλά εδώ το ωράριο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας απλώς πες ότι ειδικά για τα πρώτα χρόνια είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά πάλι από την αρχή. Αλλά αν καταφέρεις να έχεις μια χρηματορροη, το αίσθημα του "τα κατάφερα!" είναι πλήρως ανταποδοτικό.

Το ίδιο ισχύει αν γίνεις οδοντίατρος.

Η θα δουλευεις σε άλλον ή θα ανοίξεις δικό σου. Ίσως το πιο εύκολο πριν ανοιξεις οδοντιατρείο είναι να δικτυωθεις ώστε να γνωρίσουν ποια είσαι και μόλις ανοίξεις οδοντιατρείο να έρθουν σε σένα.

Όσον αφορά μισθούς τόσο για προγραμματιστές όσο και για οδοντιάτρους. Αν θέλεις να δοκιμάσεις μια πολλή απλή μέθοδο. Και να μην στηρίζεται σε γνώμες άλλων. Μπες στο ίντερνετ καφέ του μπαμπά σου, κάτσε σε ένα υπολογιστή, και ψάξε οδοντίατροι στην πόλη που ζεις. Π.χ. στο vrisko.gr ή χρυσό οδηγο. Αν είσαι σε μια μικρή πολη ψάξε σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα. Γράψε σε ένα χαρτί όνομα και τηλέφωνο και μετά το μαγικό είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ποια είσαι  τι ψάχνεις  να μάθεις, να ρωτήσεις για την δουλειά τους, ακόμα και πόσα βγάζουν το μήνα και πόσα χρόνια τους πήρε για να βγάλουν αυτά τα χρήματα. Κάποιοι θα αρνηθούν να απαντήσουν άλλοι κάποιοι πίστεψέ με (το έχω κάνει κι εγώ) θα σου απαντήσουν σε οτιδήποτε τους ρωτήσεις επειδή θα θέλουν να σε βοηθήσουν να πάρεις μια σωστή απόφαση. Και θα χαρουν. Ειδικά αν είναι και στην ίδια πόλη που μένεις, πήγαινε να τους επισκεφτείς και να μιλήσεις από κοντά τους. Ρωτά και αυτούς που είναι πεταμένοι στο χώρο (έχουν όνομα δλδ) αλλά ψάξε να βρεις και ποιοι δεν είναι τόσο γνωστοί για να δουν πουν και οι ίδιοι την ιστορία τους.

Έτσι νομίζω θα έχεις πλήρη άποψη.

Το ίδιο κάνε και για προγραμματιστές. Ειτε ελεύθερου επαγγελματία  είτε υπαλληλους. Ψάξε εταιρείες πληροφορικής και μίλα με τους υπεύθυνους τα ίδια ακριβώς. Τι κάνει ένα προγραμματιστής, πόσες ώρες δουλευει, τι γνώσεις πρεπει να έχει, πόσα παίρνει το μήνα κλπ.

Και αφού ρωτήσεις καμια εικοσαρια ανθρώπους οδοντιάτρους και καμιά εικοσαρια προγραμματιστες ΘΑ ΕΙΣΑΙ σε θέση να απαντήσεις τι σου ταιριάζει και τι όχι.

Το αν θα μείνεις Ελλάδα ή εξωτερικό γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις πρωτα Ελλάδα και μετά φύγε αν δεν μπορείς να εκπληρώσεις εδω τους στόχους σου και τα ονειρα σου.

Να θυμάσαι ένα τελευταίο. Είναι προτιμότερο μια γρήγορη "αποτυχία", παρά ένας αργος "θάνατος".

Εν τέλει, ψάξε, ρωτα, πάρε απόφαση και ευθύνη, εν ελευθερία και με επίγνωση ότι θα υποστηρίξεις την απόφαση σου μέχρι τέλους. (Το "τέλος" σχετίζεται με την προηγούμενη παράγραφο)

Ίσως να μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο εν τέλει στο κλάδο που λέγεται βιοϊατρική, ή να φτιάξεις μια εφαρμογή που να βγάζει κάποιος φωτογραφία τα δόντια του και να μπορεί να αναγνωρίζει αν έχει και που τεριδονα, ή αν πρόκειται να χρειαστεί σιδεράκια, ή για παράδειγμα να φτιάξεις ένα μικρό εμφύτευμα στα δόντια και να αναγνωρίζει τυχόν ουσίες στο ς τροφές που τρώμε.

Αν αφήσεις την φαντασία ελεύθερη και την σκέψη σου (αυτό ονομάζεται brainstorming) και αφού μιλησεις μαζί με οδοντιάτρους για τυχόν προβλήματα που συναντούν και τι θα θέλανε να λύσουν και μετά με πληροφορηκαριους να δεις πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία και τι μπορεί να προσφορει, εν τέλει βρίσκεις μια εφαρμογή που λύνει ένα πρόβλημα και από αυτό βγάζεις χρήματα.

Μην περιοριζεσαι στα νούμερα που θα ακούσεις είναι μόνο ένας δείκτης από το παρελθόν. Το τι μας ξημερωνει αύριο είτε θετικό ή αρνητικό ( κατά την ανθρώπινη κρίση πάντα) δεν είναι στο χερι μας.

Εμεις απλώς διαλέγουμε αυτά που νομίζουμε τα καλύτερα "άλογα" και κάνουμε την βόλτα της ζωής μας...

Εύχομαι να μην σε μπέρδεψα αλλά να σε βοήθησα.

Φιλικά π. Βασίλης

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakis81 είπε

Φίλε μου να σου υπενθυμίσω ότι ο bill gates έκλεψε από την ΙBM που δούλευε η μανά το πρόπλασμα των windows και ο ζzukerberg έκλεψε την ιδέα από κάποιους

Κανείς δεν έχει πει ότι είναι ο σουπερ προγραμματισταρας

Συγνώμη αλλά ειδικά στην περίπτωση του Gates δεν τα λες καλά. Ψάξε λίγο παραπάνω γιατί νομίζω ότι το έχεις μπερδέψει με τον Steve Jobs που στην ουσία αντέγραψε το πρωτότυπο που είδε στο XEROX park για να βγάλει τον πρώτο Macintosh....

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά εσείς δεν τα ξέρετε καλά

Έφαγε το QDOS από ibm  και το έβγαλε σαν msdos

Στην περίπτωση του jobs ο στιβ βοσνιακ έκανε τη δουλειά και ο jobs την πούλησε

Βέβαια κονόμησαν και οι δυο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stellaxam είπε

Καταρχην κυριε μανο δεν ειπα οτι ειμαι σε θεση να δημιουργησω ενα τοσο καλο παιχνιδι οπως το fortnite απλως ειπα πως θα μου αρεσε παρα πολυ να φτιαξω κατι παρομοιο και να το δω να δουλευει .και δεν καταλαβαινω την τοσο επιθετικη σταση σας απεναντι στα ονειρα μου,θα μπορουσατε τουλαχιστον να ειστε πιο ευγενικος..

Δεύτερο προφίλ του Kostakis είναι, μην ανησυχείς. Ακόμα δεν έχει μάθει να γράφει, όπως βλέπεις 😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι λεσ ρε μορτη αλλη δουλεια δεν εχω να κανω ?

και για να ξερεις συμφωνω με την κοπελα για την αγενεια 

Επεξ/σία από kostakis81
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _vbm_ είπε

Δεύτερο προφίλ του Kostakis είναι, μην ανησυχείς. Ακόμα δεν έχει μάθει να γράφει, όπως βλέπεις 😃

Δεν θα το σχολιασω αυτο. Απλως επειδη εχετε αντιθετη αποψη και τελειως λανθασμενη απο τη δικη μου και του kostakis βγαζετε απο το μυαλο σας οτι θελετε

10 λεπτά πριν, stellaxam είπε

Καταρχην κυριε μανο δεν ειπα οτι ειμαι σε θεση να δημιουργησω ενα τοσο καλο παιχνιδι οπως το fortnite απλως ειπα πως θα μου αρεσε παρα πολυ να φτιαξω κατι παρομοιο και να το δω να δουλευει .και δεν καταλαβαινω την τοσο επιθετικη σταση σας απεναντι στα ονειρα μου,θα μπορουσατε τουλαχιστον να ειστε πιο ευγενικος..

σου μιλαω ετσι γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα σαν προγραμματιστης θα εχεις εναν ψωρομισθο και αφου μεγαλωσεις και τα δεις απο μονη σου θα κλαις που δεν επελεξες οδοντιατρικη που εχει καλα λεφτα και μπορουσες να το πετυχεις σαν μαθητρια του 19 που εισαι

• Like 1
Δημοσ.

Τς τς τς. Για 45 χρονών, θα το χαρακτήριζα "λάθος του πρωτάρη" να ποστάρεις και από τα 2 προφίλ ταυτόχρονα...

Τέσπα, το σταματάω για να μη κάψουμε το thread. Αν και έχει ήδη αρχίσει να καίγεται...

Δημοσ.

Μόλις τώρα, _vbm_ είπε

Τς τς τς. Για 45 χρονών, θα το χαρακτήριζα "λάθος του πρωτάρη" να ποστάρεις και από τα 2 προφίλ ταυτόχρονα...

Τέσπα, το σταματάω για να μη κάψουμε το thread. Αν και έχει ήδη αρχίσει να καίγεται...

δεν ειμαστε ο ιδιος ανθρωπος απλα εχουμε τις ιδιεςαποψεις απο ολους εσας

1 λεπτό πριν, _vbm_ είπε

το σταματάω για να μη κάψουμε το thread

εσεις το εχετε καψει που λετε στην κοπελα οτι εχει μελλον με τη δουλεια του προγραματιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...