Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αυτο πιστευω και γω. παντως αμα ειναι και εχουν κανει γκαφα θα το μαθουμε, δεν κρυβεται

Σίγουρα δεν είναι κάτι που κρύβεται.Επιμενω πάντως ότι η Samsung μετά από αυτό που επαθε, έμαθε το μάθημα της και πιστεύω ότι τα κινητά της θα είναι τα τελευταία που θα πάρουν φωτιά λόγω μπαταρίας.

53 λεπτά πριν, leandros60 είπε

note 9 ότι καλύτερο δεν βλέπω διαφορές 

Διάφορες σίγουρα θα έχουν αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα δικαιολογουν υψηλότερη τιμή.Παντως το note 9 είναι ένα απο τα καλύτερα κινητά που μπορεις να αγοράσεις σήμερα 

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας κάνει ότι θέλει η sami, μπαταρία καλή μη παραβλέψει να βάλει όμως γιατί τότε θα τιμήσω κανα huawei. 

Επεξ/σία από gastonegr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Σίγουρα δεν είναι κάτι που κρύβεται.Επιμενω πάντως ότι η Samsung μετά από αυτό που επαθε, έμαθε το μάθημα της και πιστεύω ότι τα κινητά της θα είναι τα τελευταία που θα πάρουν φωτιά λόγω μπαταρίας.

Διάφορες σίγουρα θα έχουν αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα δικαιολογουν υψηλότερη τιμή.Παντως το note 9 είναι ένα απο τα καλύτερα κινητά που μπορεις να αγοράσεις σήμερα 

Ειδικα αν το τσιμπησεις στα 749!!!😛😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα.. 

https://www.phonearena.com/news/Samsung-display-19-9-aspect-ratio_id108918

Going by the model number SM-G405F and running Android 9 Pie, the smartphone was benchmarked with a resolution of 869 x 412p, which translates into the taller 19:9 aspect ratio. Now, the listed resolution may seem relatively low, but it’s common on HTML5test benchmarks. In fact, the Galaxy S9, which boasts a resolution of 2960 x 1440p was listed with a resolution of 846 x 412p. Thus, if the SM-G405F’s numbers are extended, the actual resolution would be 3040x 1440p.

At this point in time, there’s no indication of which smartphone this may relate to, but there is a slight possibility that this could be a very early Galaxy S10 test unit. If this is the case, a notch up top is extremely unlikely, despite the taller aspect ratio. This is due to increased efforts on Samsung’s behalf to reduce bezels as much as possible – the chin could be half the size of Samsung’s current ones, and the top bezel is set to see a slight reduction too.

Θεωρω απιθανο με αυτα τα δεδομενα να εχει notch με τοσο δουλεμα που εχει ριξει στην Apple και την ευχαριστω προσωπικα γιατι σιχαινομαι αυτη την αηδια.. 😛

Τελος καποια στιγμη θα βγει και το jack .. Πλεον εχουμε αξιοπιστο bt πρωτοκολλο που επιτρεπει μεχρι και πολυ υψηλα επιπεδα ηχου και η αισθηση μου ειναι οτι μολις το BT 5.0 μαζι με το Android Pie μπει σε πολλες συσκευες και γινουν ακομη πιο προσιτα τα καλα bt ακουστικα για την mainstream αγορα , θα προχωρησει και η Samsung στην αφαιρεση του..Θα υπαρχει αλλωστε και η λυση του type c σαν εναλλακτικη οπως στους αλλους ηδη..

Καποια στιγμη ομως οχι το 2016..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ με τα S8 και τα S9 έχω παραδεχτεί οτι η Samsung έχει κατασκευάσει τα πλέον no-compromises τηλέφωνα από Android μεριά (εγώ εκεί την συγκρίνω). Οι περισσότεροι κατασκευαστές κάτι βρίσκουν να κόψουν, θα είναι η αδιαβροχοποίηση; Το wireless charging; Το audio jack; Κάτι! (Συγκεκριμένα, η Huawei στο P10 που κοίταζα για αγορά πέρυσι έχει αργή μνήμη σε πολλές παρτίδες.). Ναι, οι τιμές έχουν πάρει μια άσχημα ανοδική πορεία την τελευταία 3ετία, αλλά όταν μιλάμε για συσκευές 700+ ευρώ, αισθάνομαι οτι η Samsung σέβεται τον καταναλωτή περισσότερο από άλλους. 

Αν η Samsung μπορεί να τα "στριμώχνει" όλα αυτά στην τιμή που πουλάει κι εσύ κύριε Τάδε Κατασκευαστή όχι μόνο δεν τα έχεις όλα, αλλά έχεις και υποδεέστερο SoC ή οθόνη ή κάμερα (ή και όλα μαζί) και ζητάς και λεφτά Galaxy S τότε λυπάμαι αλλά με κοροϊδεύεις. Προσωπικά έχω ανακτήσει την πίστη μου στην εταιρεία. Δύο αμαρτήματα έχει τα τελευταία χρόνια απ'όσο θυμάμαι: Note 7 (εξαιρετική συσκευή κατά τ'άλλα και πολύ σωστή διαχείριση της μ***κίας τους γενικότερα) και τη διαολεμένη Bixby (που οι περισσότεροι λένε οτι όντως έχει χρησιμότητα απλώς ξινίζει το οτι δεν μπορείς να επαναπρογραμματίσεις το πλήκτρο)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μμμμμμ κατσε να βγει το 10 θα περιμενω δυο μηνες να δω προβληματα και αν δεν εχει νοτς το τσιμπησα γιατι 800 ευρω για μια κοτσανα οπως το iphone που βγαλαν καλη τυχη 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Abudi είπε

Εγώ με τα S8 και τα S9 έχω παραδεχτεί οτι η Samsung έχει κατασκευάσει τα πλέον no-compromises τηλέφωνα από Android μεριά (εγώ εκεί την συγκρίνω). Οι περισσότεροι κατασκευαστές κάτι βρίσκουν να κόψουν, θα είναι η αδιαβροχοποίηση; Το wireless charging; Το audio jack; Κάτι! (Συγκεκριμένα, η Huawei στο P10 που κοίταζα για αγορά πέρυσι έχει αργή μνήμη σε πολλές παρτίδες.). Ναι, οι τιμές έχουν πάρει μια άσχημα ανοδική πορεία την τελευταία 3ετία, αλλά όταν μιλάμε για συσκευές 700+ ευρώ, αισθάνομαι οτι η Samsung σέβεται τον καταναλωτή περισσότερο από άλλους. 

Αν η Samsung μπορεί να τα "στριμώχνει" όλα αυτά στην τιμή που πουλάει κι εσύ κύριε Τάδε Κατασκευαστή όχι μόνο δεν τα έχεις όλα, αλλά έχεις και υποδεέστερο SoC ή οθόνη ή κάμερα (ή και όλα μαζί) και ζητάς και λεφτά Galaxy S τότε λυπάμαι αλλά με κοροϊδεύεις. Προσωπικά έχω ανακτήσει την πίστη μου στην εταιρεία. Δύο αμαρτήματα έχει τα τελευταία χρόνια απ'όσο θυμάμαι: Note 7 (εξαιρετική συσκευή κατά τ'άλλα και πολύ σωστή διαχείριση της μ***κίας τους γενικότερα) και τη διαολεμένη Bixby (που οι περισσότεροι λένε οτι όντως έχει χρησιμότητα απλώς ξινίζει το οτι δεν μπορείς να επαναπρογραμματίσεις το πλήκτρο)

Εμένα με ενοχλεί που δεν μπορώ να επιλέξω επεξεργαστή. Δεν θέλω τον Exynos, θέλω τον 845

Δημοσ.

note 9 ότι καλύτερο 

καινοτομίες είναι τα νέα χρώματα μόνο   

note 9 ότι καλύτερο 

note 9 ότι καλύτερο 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Abudi είπε

και τη διαολεμένη Bixby (που οι περισσότεροι λένε οτι όντως έχει χρησιμότητα απλώς ξινίζει το οτι δεν μπορείς να επαναπρογραμματίσεις το πλήκτρο)

Μπορείς με άλλη εφαρμογή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kirileman είπε

Μπορείς με άλλη εφαρμογή.

Το γνωρίζω ναι, αλλά το θεωρώ ημίμετρο για διάφορους λόγους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...