Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Και εγω το απεχθανομαι αλλα που να πας? Δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες αλλα αν με καλυπτει τεχνολογικα η συσκευη μαλλον θα το σκεφτω...

Μακαρι να μη το βαλουν φυσικα.

Άμα έχει notch δεν έχω να σκεφτώ τίποτα, θα πάρω το note 9. 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jp77s είπε

Ακόμα κι έτσι όμως, καλύτερα σε σχέση με κάτι XR που παραπέμπουν σε "εργαλεία" που έκαιγαν λαδάκι.

τι ειναι αυτα που λες ρε βεβηλε ,οχι μονο δεν εκαιγαν λαδι αλλα ηταν κ ειναι αλεξισφαιρα μοτερ σε παναλαφρα μηχανακια που εσκιζαν #ωλ%$

μου καβαλησατε μια παπια κ γινατε μηχανοβιοι ξργω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CyanBlue είπε

Το Galaxy πάει παντού. Άντε να δω i-Galaxy να τρελαθώ! 😃

παραλληλα να βγει και το galaxy i να μπλεξουν τα μπουτια τους :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Μετά από το φιάσκο με τα note 7 πιστεύω ότι οι μπαταρίες τις Samsung θα είναι οι τελευταίες που θα πάρουν φωτιά η θα σκάσουν Δεν τους παίρνει για δεύτερη πατάτα γιατί θα το κλείσουν το μαγαζι.Το περιστατικό είναι μεμονομενο,εάν έχουν πρόβλημα και οι μπαταρίες του 9 δεν θα αργήσει να φανεί.

αυτο πιστευω και γω. παντως αμα ειναι και εχουν κανει γκαφα θα το μαθουμε, δεν κρυβεται

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, what_if είπε

τι ειναι αυτα που λες ρε βεβηλε ,οχι μονο δεν εκαιγαν λαδι αλλα ηταν κ ειναι αλεξισφαιρα μοτερ σε παναλαφρα μηχανακια που εσκιζαν #ωλ%$

μου καβαλησατε μια παπια κ γινατε μηχανοβιοι ξργω

Ωπα ρε Valentino. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αυτο πιστευω και γω. παντως αμα ειναι και εχουν κανει γκαφα θα το μαθουμε, δεν κρυβεται

Έχουν καθιερωσει έλεγχο 8 σημείων για τις μπαταρίες και τις περνάνε από έλεγχο με x-ray για να ελέγξουν για πιθανές αστοχιες.Πιστευω ότι μετά από ανάκληση 2.5 εκατομμύριων συσκευών,την οικονομικη ζημιά που έπαθαν και πάνω απ' όλα τη δυσφήμιση δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.Ισως είναι ένα μεμονωμένο περιστατικο.Οι μπαταρίες είναι ευπαθείς και θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση,οποιαδήποτε μπαταρία μπορεί να υπερθερμανθεί και να πάρει φωτιά η να σκάσει υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Έχουν καθιερωσει έλεγχο 8 σημείο για τις μπαταρίες και τις περνάνε από έλεγχο με x-ray για να ελέγξουν για πιθανές αστοχιες.Πιστευω ότι μετά από ανάκληση 2.5 εκατομμύριων συσκευών,την οικονομικη ζημιά που έπαθαν και πάνω απ' όλα τη δυσφήμιση δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.Ισως είναι ένα μεμονωμένο περιστατικο.Οι μπαταρίες είναι ευπαθείς και θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση,οποιαδήποτε μπαταρία μπορεί να υπερθερμανθεί και να πάρει φωτιά η να σκάσει υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Υπάρχουν και οι προβληματικές μπαταρίες από άλλα μοντέλα όπως το Galaxy W (που είχα) Είχα αλλάξει 3 original μπαταρίες. Φούσκωναν στους 3 μήνες, σε σημείο να πετάγεται το καπάκι της πλάτης. Απαράδεκτο. Άλλαξα τότε κινητό και ηρέμησα (όχι Samsung μετά από αυτό αν και ότι άλλο έχω είναι Samsung.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, CyanBlue είπε

Υπάρχουν και οι προβληματικές μπαταρίες από άλλα μοντέλα όπως το Galaxy W (που είχα) Είχα αλλάξει 3 original μπαταρίες. Φούσκωναν στους 3 μήνες, σε σημείο να πετάγεται το καπάκι της πλάτης. Απαράδεκτο. Άλλαξα τότε κινητό και ηρέμησα (όχι Samsung μετά από αυτό αν και ότι άλλο έχω είναι Samsung.)

Πολλές εταιρείες είχαν πρόβλημα με μπαταρίες, παλιότερα η Sony είχε κάνει ανάκληση laptop Vaio για προβλήματα με τις μπαταρίες τις οποίες μάλιστα κατασκεύαζε η Panasonic,η οποια είναι από τις κορυφαίες σε κατασκευή μπαταριών και φημιζεται για την ποιότητα της.Η θυγατρική της Samsung που κατασκεύασε τις μπαταρίες για το note 7 τώρα κατασκευάζει μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Στην περίπτωση του note 7 βέβαια ήταν κακος σχεδιασμός.Εγω πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία συσκευή μέχρι στιγμης. Και ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Η Samsung και παλιότερα είχε πρόβλημα με τις μπαταρίες (νομίζω στο S6). Πήγαιναν τα κινητά στο service και τα έκαναν update ή άλλαζαν μπαταρίες χωρίς αναφέρουν κάτι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε

Εχω σταμπαρει μερικους σαμσουγκακιδες εδω μεσα.

Αμα δεν εχει 3.5mm jack ετοιμαστειτε για δουλεμα μεχρι δευτερας παρουσιας.

Αμα εχει και notch... απλα σκυψτε το κεφαλι, και διαβαζετε χωρις να απαντατε

Πολύ άμα... Aπιθανο. ειδικά για το notch.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, akistras1 είπε

Θα δείξει το μέλλον αν θα έχουμε κι άλλα κρούσματα τελικά!

Και να μην έχει μόνο και μόνο στην σκέψη....α πα πα ...εντάξει στο ξύπνιο και μέσα στην τσάντα. Άντε να κοιμάσαι και να ξυπνήσεις με θέα τα κυπαρίσσια.... Ρε ουστ...

2 ώρες πριν, Istros είπε

Πολλές εταιρείες είχαν πρόβλημα με μπαταρίες, παλιότερα η Sony είχε κάνει ανάκληση laptop Vaio για προβλήματα με τις μπαταρίες τις οποίες μάλιστα κατασκεύαζε η Panasonic,η οποια είναι από τις κορυφαίες σε κατασκευή μπαταριών και φημιζεται για την ποιότητα της.Η θυγατρική της Samsung που κατασκεύασε τις μπαταρίες για το note 7 τώρα κατασκευάζει μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Στην περίπτωση του note 7 βέβαια ήταν κακος σχεδιασμός.Εγω πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία συσκευή μέχρι στιγμης. Και ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον.

Άλλο προβλήματα με μπαταρίες και άλλο να σφυρίζει ο δαίμονας και να ξερνάει φωτιά και καπνό... Εφιάλτης...

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιστεύω μέχρι απόψε το βράδυ - άντε, βαριά αύριο ξημέρωμα, να έχουν φτάσει ως το S35 Plus. Eχουν στοκάρει υλικά φαίνεται εκεί κάτω στην Κορέα, και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

Α! Ξέχασα. Αν το βγάλει σε orange of orange (Giannis Gionakis edition), μαλλον θα το 'τσιμπήσω' παίδες. Γύρισε ματσωμένος χθες ο μπαμπάς μου, από την 4η (από 10 συνολικά) Ναυτιλιακή που έχει, και μου άφησε 2-3 χιλιαρικα στο μαξιλάρι, ετσι για να κοιμηθω γλυκά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...