Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο δεν ξερω να σου πω, εμενα κανει μια φορα στο τοσο μονο cold boot, αλλα εχω τελειως διαφορετικο setup (8x8GB dimms) και ειναι OC ολο το συστημα. Ισως να χρειαστει να κατεβασεις ταχυτητα στα 2666 ή να ανεβασεις ρευμα στα 1.36 καποιος πιο ψαγμενος με μνημες μπορει να βοηθησει περισσοτερο

Shout  @akoinonitos 

• Thanks 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα κατεβασε το ryzen timings checker και ανεβασε μας ενα screenshot να δουμε λιγο τι τιμες δινει σε καποια settings μηπως πρεπει να αλλαξεις κατι

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Καλησπερα κατεβασε το ryzen timings checker και ανεβασε μας ενα screenshot να δουμε λιγο τι τιμες δινει σε καποια settings μηπως πρεπει να αλλαξεις κατι

καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση!

test.png

Δημοσ.
18 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Χρειάζεται κάποια αλλαγή;! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

κατσε γτ μπερδευτηκα τωρα , στα 2400Mhz εχει προβλημα με το trainning η στα 2800?

Στα 3000 το είχα βάλει. Στα 2400 δεν έχει θέμα 

Έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπε ο φίλος narta! Έχω στην προηγούμενη σελίδα τα screen shots αν θες να ρίξεις μια ματιά! 

Επεξ/σία από katkol
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

κατσε γτ μπερδευτηκα τωρα , στα 2400Mhz εχει προβλημα με το trainning η στα 2800?

Μήπως να κανω load optimized defaults; 

Δημοσ.

Αν μπορεις βαλτες παλι στα 3000mhz και ανεβασε screen shot απο το checker ,επισης μπορεις να δοκιμασεις το ryzen dram calculator διαβαζοντας τι πρεπει να κανεις στο σποιλεδ κατω απο το βιντεο

https://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1640919-ryzen-dram-calculator-1-1-0-beta-2-overclocking-dram-am4.html

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν μπορεις βαλτες παλι στα 3000mhz και ανεβασε screen shot απο το checker ,επισης μπορεις να δοκιμασεις το ryzen dram calculator διαβαζοντας τι πρεπει να κανεις στο σποιλεδ κατω απο το βιντεο

https://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1640919-ryzen-dram-calculator-1-1-0-beta-2-overclocking-dram-am4.html

Στα 3000 δεν είναι; 

IMG_20181101_163751.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katkol είπε

Στα 3000 δεν είναι; 

IMG_20181101_163751.jpg

Δεν μπορω να δω αυτα που θελω απο αυτες ρε συ μονο απο το checker. Τσεκαρε και το calculator παντως αμα εχεις ορεξη θα σε βοηθησει αρκετα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν μπορω να δω αυτα που θελω απο αυτες ρε συ μονο απο το checker. Τσεκαρε και το calculator παντως αμα εχεις ορεξη θα σε βοηθησει αρκετα.

Ανοίγει 2-3 φορές κάθε φορά και μου βγάζει και αυτό το μήνυμα.... Έκανα load optimized defaults 

IMG_20181101_164855.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, katkol είπε

Ανοίγει 2-3 φορές κάθε φορά και μου βγάζει και αυτό το μήνυμα.... Έκανα load optimized defaults 

IMG_20181101_164855.jpg

Ναι το καταλαβα αυτο απλα για να δεις τι πρεπει να αλλαξεις απο ρυθμισεις  κατεβασε το calculator αφου διαβασεις τος οδηγιες και περνα τις ρυθμισεις χειροκινητα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...